Duyuru

Collapse
No announcement yet.

13 KASIM ATAYA SAYGI ve ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ETKİNLİĞİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 13 KASIM ATAYA SAYGI ve ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ETKİNLİĞİ

Utku Kardes her zamanki gibi gerekeni fazlasi ile yaptin(iz)
    13 unde gorusmek uzere
    Sen de gonul rahatligi icinde 13 aksami yasayacagin huzurun keyfini cikarmaya basla
    Atamiz soz konusu ise
    Gerisi teferuattir

Yorum

Umarim herkes mutlu olur. Bu haftasonu Atama yine ugradim duami ettim. Umarim dualarim kabul olmustur. Ordan sevdiklerime Atamla ilgili hediyelik esyalar aldim. Her gittigimde once icim huzunle doluyor tuylerim diken diken oluyor sonrasnda da huzun yerini huzura birakiyor. Umarim bu haftasonu herkes bu duygulari yasar. Saygilar sevgiler

Yorum

Beni utandırdınız gerçekten. Gelmeyi çok isterdim İstanbulda yaşıyorum ve hiç Ankaraya Anıtkabire gitmek kısmet olmadı. Çekingen bir insan olduğumdan çabuk iletişim kuramam arkadaşlarımdan birini gelmeye ikna edebilirsem hem Anıtkabiri görmüş olurum hem de sizleri ve muhteşem arabalarınızı görmüş olurum. Çok teşekkür ederim yine de ^^
        Üç günlük dünya dedikleri; cuma, cumartesi, pazar. =)))

Yorum

Elif hanim sakincasi yoksa bizim arkadaslardan biriyle irtibata gecmenizi istesem. Umarim bizi yanlis anlamazsiniz ancak biz de sizleri aramizda gormekten cok buyuk mutluluk duyacagiz. Siz evet derşeniz ben kisiyi ayarlayacagim

Yorum

Noluyor burada bakim :P
            gelecekler belli bende murata kaynak oalcağım .gibi çünkü bunlar atraksiyon yapacaklarmış :P biraz engelleyeyim dedim ...benim turbodan hala ses yok. belki aracı Odak 'a bırakıp geleceğim...
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

Sufyan hocam sen buyr yeter. Atla bile gelsen gel . Kim olursan ol gel .. haha haha

Yorum

listede soru işareti olan isimler arasında olmadığım için sesim çıkmıyordu ama gel(e)meyeceğimi belirtiyim
                InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                  Sufyan hocam sen buyr yeter. Atla bile gelsen gel . Kim olursan ol gel .. haha haha
                  soğan ekmek getireceğim
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

Sen gel hocam gel burasi Anadolu haha ac kalmazsin. Anadolu insani seni ac birakmaz merak etme

Yorum

sonunda buldum şifremi, 2 saattir arıyorum nereye yazdım diye

beni daha niye eklemedin Utku kardeşim listeye.. Ben, Cem, bide ufaklık( Kaya bey )
                      .

Yorum

Ya Emrecim sen zaten bizlesin. Seni bir daha yazmaya gerek var mi? Sadece belki bir sehir disim olabilir demistin ya ondandir yazilmaman. haha haha

Yorum

utku kardeş o gün ben nöbetteyim . o yüzden kesin cevap yazamadım.. ancak 15:30 dan sonraki programa katılabilirim. beni ondan sonraki aktivitelere yazabilirsin kardeş.
                          180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

• 13 KASIM ATAYA SAYGI ve ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ETKİNLİĞİ

Orjinal yazı sahibi: speedyY
                            sonunda buldum şifremi, 2 saattir arıyorum nereye yazdım diye

beni daha niye eklemedin Utku kardeşim listeye.. Ben, Cem, bide ufaklık( Kaya bey )
                            Aramızda olmana rağmen Tekrar HOŞGELDİN Emre, Şifre olayını da çözmene de sevindim. Görüşmek üzere...

Yorum

Arkdaslar hava durumundan aldigimiz verilere gore pazar gunu icin guzergahta kar yagisi beklenmiyor. Ancak cok ciddi soguma olacak . O yuzden lutfen kalin kiyafetlerinizi yaninizda bulundurun. Gun boyunca anitkabir icinde sicak olacaktir ancak disari gercekten soguk olacak. Ayrica en onemli konu araclarimiza lutfen kis lastiklerimizi takalim. Sicaklik 7 derece altina inice fren mesafesinde 6 metreye varan (100-0 km) farkliliklar olusuyor. Bu da gercekten cok ciddi bir mesafe. Ayrica adi ustunde kis lastigi kar lastigi degil. Yani butun kis boyu kullanmamiz gereken lastik. B konuya lutfen dikket edelim.
                              İstanbuldan cikista biraz yagmur olacak ve daha sonra cok bulutlu hava ile yolculuk yapilacak. Bursa ve Kocaeli de ayni guzergah zaten. Guneyden vea batidan gelecekler icin hava surekli cok bulutlu. Kuzey ve kuzey dogudan ise biraz daha dikkat . Bu guzergahta yuksek yerlerde kar yagisi bekleniyor. Saygilar sevgiler

Yorum

Bugün aldığımız karara göre inşaallah eşimle birlikte geleceğiz
                                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                                X