Ynt: 13 KASIM ATAYA SAYGI ve ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ETKİNLİĞİ
Organizasyonumuza ilgi az yapılan diğer etkinliklere göre biraz daha az lütfen bu sayıyı arttıralım lütfen.. Atamız, Türkiye için gerçekleştireceğimiz anlam değeri çok olan bir etkinlik. Tüm üyelerin, bu konuyu bizzat hayatında değerlendirip bu etkinliğe fırsat tanıması gerekmektedir. Böyle bir gün düzenleniyor ve tüm herkesi orada görmek isteriz. Çok değerli bir organizasyon olacak lütfen katılımı arttıralım..
Saygideger insigniateam ailesi
Bu satirlari yine cikti geveze etkinlik dlyecek baska birsey demeyecek diye algilamamaniz icin davet amacli yazmiyorum. Pazar gunu bulusma var ve biz hala kac kisi olacagimizi bilmiyoruz birbirimize bakip duruyoruz bunu belirtmek icin yaziyorum. Sunu bastan belirteyim ben burda temsilini gerceklestirmeye calistigim ve ne kadar basarili oldugumu bilmedigim Ankara grubu adina yaziyorum. Bu bulusma cercevesinde yasanacak duzensizliklerden dolayi kimseden ozur dilemiyorum. Cunku yaklasik 2 aydir dilimizde tuy bitti ancak sunun surasinda kaldi 4 gun ve hala biz kac ksiyiz ve ne yapacagiz kim nerden gelecek bilemiyoruz. O yuzden de planlama yapamiyoruz. Bu nedenledir ki Anitkabir ziyareti kisminda hicbir sorun olmamasina ragmen sonrasindaki program hala netlesememistir. B gdisle de anitkabir sonrasi bazi seyler spontane olmak zorunda kalacaktir. Bundan once yaptigimiz buyuk Turkiye bulusmamizda cok iyi organize olmamiza ragmen bazi elestirier almis olabiliriz. O zaan ki elestiriler haklidir haksizdir o tartisilir ancak bu seferkinde yasanacak aksakliklar bizim elimizde olmayan seyler olacaktir. Bu nedenle basinda da dedigim gibi hicbir sekilde Ankara grubu bu aksakliklardan sorumlu tutulamaz ve tutulmamalidir. Bunu acik ve secik izah etmek isterim. Gosterdiginiz ilgiden oturu de tesekkur ederim. Saygilar sevgiler
Utku AKSOY
Ankara Organizasyon sorumlusu
Sevgili Utku kardeşim belliki yapılan liste dışında katılım olmayacak o yüzden kendini hiç hırpalama.Bence listeye bağlı kalarak organizasyonumuzu yapalım.Atatürk ve Şehidlerimiz bu ülkenin en önemli değerleridir,bizler ısrar ettikçe ve insanlar duyarsız kaldıkça eminimki kemikleri sızlıyordur.
Muratcim biz de oyle dusunmek istiyruz ancak o listeden bile donmeyen yni bizim yazdigimiz ancak olurlarini almadigimiz arkadaslarimiz var. Neyse demek ki bu kadarmis. Bu da bize ders oldu. Bazi dersler acidir ancak cok sey ogretir. Umarim yanls dusunuyorumdur. Saygilar sevgiler
Çok anlamlı bir etkinlik düzenlemişsiniz. Tebrik ederim, umarım katılım istediğiniz gibi çok olur. Tanıdığım birileri olsaydı ben de astramla ufak ufak gelirdim peşinizden
Üç günlük dünya dedikleri; cuma, cumartesi, pazar. =)))
Orjinal yazı sahibi: Eliff
Çok anlamlı bir etkinlik düzenlemişsiniz. Tebrik ederim, umarım katılım istediğiniz gibi çok olur. Tanıdığım birileri olsaydı ben de astramla ufak ufak gelirdim peşinizden
Bu siteye üye olup tanışma bölümünde kendinizi tanıttığınız andan itibaren bütün üyelerimiz artık "tanıdık birileri" statüsüne girmiştir Elif hanım. Siz gelmek istedikten sonra problem yok başımızın üstünde yeriniz var...
Yorum