Duyuru

Collapse
No announcement yet.

13 KASIM ATAYA SAYGI ve ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ETKİNLİĞİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 13 KASIM ATAYA SAYGI ve ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ETKİNLİĞİ

Gelelim esas konuya az önce Emre kardeşimle yaptığım konuşma sonucunda kendisinin gölbaşının lüks ve gözde mekanlarından biriyle 13 kasım günü için konuştuğunu ve fiyat aldığını öğrendim. Konuştuğu bu mekan ankaranın en güzel en şık yerelrinden biri. Burayla yaptığı görüşme sonucunda kendisinin de büyük bir özverisi ile ve makan sahiplerinin de yardımı ile beyaz ve kırmızı et için iki fix menü fiyatı elde ettik. Bununla ilgili gerekli detayları emre kardeşim gecenin ilerleyen dakikalrında iletecek. Sizden bu konuya gereken önemi gösterip değerli yorumlarınızı eksik etmemenizi rica ediyorum.Çünkü yapacağınız bu yorumlara göre planda değişikliğe gidilecek ve yeni planlama için de çok vaktimiz kalmadı.Bu arada değerlendirmeyi yaparken seçilen mekanın gerçekten kaliteli olduğu ve bu mekan için normalde elde edilen fiyatların 2 katının ödendiğini de dikkate alırsanız seviniriz. Bu mekanın seçimindeki en önemli nokta da ailecek gidilebilecek en şık çevresi en güzel ve otopark sorunu hiç olmayan bir mekan olmasıdır. saygılar sevgiler

Yorum

Yahu bayramda aile ziyareti için 2-3 günlüğüne Ankarada olacağım, şu organizasyon 6 Kasım olsaydı olmaz mıydı..
      Bayramda Ankarada olup sonrasında 13'ünde tekrar gelebilmem çok zor görünüyor...
      Atam için benim adıma da saygı duruşunda bulunun ltf.
      Emre, 6 Kasım Pazar ya da 7 Kasım Pazartesi günü Ankara'da Bayram kutlaması yapsak?
      Bayram kutlaması olmadan olur mu hiçç ?

Selamlar
      1.6 BEYAZ TURBO COSMO --- NAV+SUNROOF --- 34 UC 2800 --- UÇ INSIGNIA UÇ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
        Ceml abim,diyecek bir söz bulamıyorum..Her zamanki gibi süpersin,ellerine emeğine sağlık
        Orjinal yazı sahibi: skydroll
        Cemil Abi ellerine emeğine sağlık...
        Her zamanki gibi süper kusursuz olmuş...
        Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
        Cemil bey çok teşeşkkür ederim böyle bir düşünce ve çalışma için.Ellerinize sağlık.
        Bülent, Nail ve Kamil kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ederim. Sevgiler, saygılar….

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
          Orjinal yazı sahibi: Sufy
          ben yol durumunu sordum kış lıkları giyelimmi demiştim
          Sufy Hocam geliyor musun
          Operasyon ne oldu ?
          2 lemdeyim belirsizlik devam ediyor ....
          Saglik onemli (oldukca uzun zamandan beri erteliyorsun )
          Atamizi ziyaret de onemli (saglikli oldugunca diledigin zaman gideriz)
          Karar sende hocam
          HAKANCIM YANLIŞ ANLAŞILDIM HERHALDE. YANİ BURSA BULUŞMASI ÖNCESİNDE HAVANIN SAĞANAK YAĞIŞLI OLDUĞUNU HAVA DURUMUNDAN BİLDİĞİMİZ HALDE KARARDAN DÖNMEDİK,13 KASIMDA HAVA DAHA GÜZEL GÖZÜKÜYOR BABINDA DEMİŞTİM.
          [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
            ben yol durumunu sordum kış lıkları giyelimmi demiştim
            Sufy Hocam geliyor musun
            Operasyon ne oldu ?
            2 lemdeyim belirsizlik devam ediyor ....
            Saglik onemli (oldukca uzun zamandan beri erteliyorsun )
            Atamizi ziyaret de onemli (saglikli oldugunca diledigin zaman gideriz)
            Karar sende hocam
            HAKANCIM YANLIŞ ANLAŞILDIM HERHALDE. YANİ BURSA BULUŞMASI ÖNCESİNDE HAVANIN SAĞANAK YAĞIŞLI OLDUĞUNU HAVA DURUMUNDAN BİLDİĞİMİZ HALDE KARARDAN DÖNMEDİK,13 KASIMDA HAVA DAHA GÜZEL GÖZÜKÜYOR BABINDA DEMİŞTİM.
            Eyvallah hocam

Yorum

ben bu gece 00:30da ankarayı terk-i diyar edeceğim bayram dolayısı ile. eğer pazar gününe gelirsem iştrak ederim etkinliğinize.. gelemezsemde gururlandırın gelemeyenleri
              ~~MuGi~~

Yorum

Arkadaşlar bişey dikkattimi çekti. Daha önceki buluşmalarda;
                İmir buluşması için 285 mesaJ
                Opc buluşması için 311 mesaj
                Bursa buluşması için 292 mesaj (katılımda çok azdı)
                Abant buluşması için 660 mesaj
                Ve bunlar gibi sayamadığım bir sürü konu var.
                Bu konuda neden bu kadar ilgisiz ve duyarsız kalındığına bir anlam veremedim.Şu ana kadar 80 mesaj atılmış. Şaşkınım yani...

Yorum

Murat kardeşim çok çok teşekkür ederim bu duyarlılığından dolayı. Vallahi arakadaşlar kızın kızmayın yazacağım. Bu konu için iki aydır sürekli destek mesajı yazıyorum .Dilimde tüy bitti hatta özellikle belirtmek zorunda kaldım bundan hiçbir kazancım yok diye. Ne bileyim insanoğlu düşünmez düşünmez bir düşünüverir üzülürüm. Vallahi tek kazancım mental tatmin. Bunu Ataya ,Şehitlere bir borç olark düşündüğüm için üzerinde duruyorum. Ancak görüyorum ki arkadaşları çok alakadar etmiyor. ha o zaman diyorum ki bu kadar insan birşey biliyordur. Bekleyelim son günlere kadar. Ama hala tık yok. Ha o zaman aklıma tek şey geliyor konu arkadaşlaraı çok açmamış çok alakadar etmemiş. Ama Murat Kardeşim sağolasın en azından senden böyle bir yaklaşım gelmesi beni çok mutlu etti. en azından birkaç arkadaş hala bir şeyleri hatırlıyor ve gerekn önemi veriyor. Ben üzülmüyorum neden derseniz benim Atalarım bu ülkeyi inanmayan veya gerekli ilgiyi göstermeyenlere rağmen kurmuş. Ben de üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum içim bundan dolayı da rahat. neyse lütfen kimse üstüne alınmasın ama ben karar verdim bu konuyla ilgili teşvik edici bir mesaj daha yazmayacağım. Çünkü insanların gerçekten çok daha önemli konuları var.Onları da gereksiz yere meşgul etmemek lazım. Bu sayfaları da boşuna doldurmamak gerekli.Saygılar sevgiler

Yorum

KÖŞK RESTAURANT

Seçkin ve Elit Müşterilerine En iyi hizmeti verebilmek acısından dört dörtlük personeli eşsiz lezzetleriyle Harika konumu ile kapılarını Biz İnsigniateam üyelerine acıyor...

İki Farklı menü seceneği ile Beyaz & Kırmızı Et olarak,
                    Salata,
                    Ana yemek
                    İçeçek
                    Ekmek Tatlısı (Meşhurdur)
                    Yemek üzerine Kahve ve Çay ikramı ile beraber.

Ve bununla beraber Göl manzaralı Otoparkında İnsignialarımızı yaklaşık 50 aractan fazla yan yana koyma imkanı ve harika resimler için biçilmiş Kaftan diyebilirim...
                    Fiyatlar konusunda Çalışmalar yapıyorum sahibi ile tanışıklığımdan ötürü ve sağolsunlar böyle bir etkinlikte bizi desteklemekten mutluluk duyacaklarını belirterek, normalde 60 - 70 tl olan menü fiyatlarını hemen hemen yarı yarıya bir fiyata çekme durumları söz konusudur bununla beraber böyle bir günde sponsor desteği çabalarımızda devam etmektedir...
                    Hepinizize sevgilerle...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                      KÖŞK RESTAURANT

Seçkin ve Elit Müşterilerine En iyi hizmeti verebilmek acısından dört dörtlük personeli eşsiz lezzetleriyle Harika konumu ile kapılarını Biz İnsigniateam üyelerine acıyor...

İki Farklı menü seceneği ile Beyaz & Kırmızı Et olarak,
                      Salata,
                      Ana yemek
                      İçeçek
                      Ekmek Tatlısı (Meşhurdur)
                      Yemek üzerine Kahve ve Çay ikramı ile beraber.

Ve bununla beraber Göl manzaralı Otoparkında İnsignialarımızı yaklaşık 50 aractan fazla yan yana koyma imkanı ve harika resimler için biçilmiş Kaftan diyebilirim...
                      Fiyatlar konusunda Çalışmalar yapıyorum sahibi ile tanışıklığımdan ötürü ve sağolsunlar böyle bir etkinlikte bizi desteklemekten mutluluk duyacaklarını belirterek, normalde 60 - 70 tl olan menü fiyatlarını hemen hemen yarı yarıya bir fiyata çekme durumları söz konusudur bununla beraber böyle bir günde sponsor desteği çabalarımızda devam etmektedir...
                      Hepinizize sevgilerle...

Emre'cim çabalarından dolayı çok teşekkürler. Eminimki çok güzel bir yerdir ama kendi adıma benim için farketmez ben peynir ekmekte yerim önemli olan bu organizasyonda bulunmak ve Atam'ın huzurunda gururlanmaktır.

Yorum

Emre kardeşim sağolsun her zaman ki gibi koşturuyor.İşlerinin arasında gölbaşı uzak olmasına rağmen gidip görüştü Köşk restaurantla. Murat kardeşim aynen yemek önemli değil ancak biz de uzaklardan geleceksiniz en azından sizlere layık bir yerler olmasını istiyoruz. Hayırlısıyla o gün gönlümüz ferah başımız dik Atamızın karşısına çıkacağız dualarımızı edeceğiz O'nun her zman yannda ve iznde olacağımızı söyleyeceğiz. Günümüzü tamamlayacağız.....

Yorum

Çok karamsarsınız arkadaşlar...Konu çok büyük içeriğide büyük yorum yapacak birşey yok.. sanırımki herkes gelmek için can atıyordur...Diğer konularda millet yorum yapıyorki farklılık olsun.. burada yorum yapmaya gerek varmıki... işini ayarlayan gelecek .. sanırımki gelmek için herkes can atacaktır ama gelememe sebepleri şunlar olabilirmi acaba ;
                          1-ekonomik sebep
                          2-sağlık sebebi (benim için:menikus var ,aracı uzun vadede kullanırken bazen ağrılarım artıyor)
                          3-akraba işleri (evlenme, boşanma ,hastalık vs vs)
                          4-araç arızası (benim torbo sakat (balans var), kara kara düşünüyorum ,birine kaynak olabilirim)
                          5-.......... varmı bilmiyorum aklıma gelenler bunlar
                          .....................................Yorum sizin
                          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                          [center]

Yorum

Sufyan hocam umarım senin dediğin gibidir. Ancak dikkatini çekmiştir belki ama listeyi bzi kendimiz gelmesi beklenen kişiler diye başlattık ve buna sadece ek olarak 4-5 kişi eklendi. Gelmesi beklenen dediklerimiz ise hala mesaj atıp geliyormu gelmiyor mu diye cevap yazmadı. Ben de yırtınıyorum sayı sayı diye çünkü herşeyde her yerde sayı isteniyor .ancak buna da cevap yok. Bunalara rağmen herşey umarım senin dediğin gibidir. Dedeiğin sebeplerin hepsine varım sonuna kadar katılıyorum ama en azından bir cevap verilir. Cevap gelemeyince konu bazı insanlara o kadar büyük gelmiyor gibi geliyor haklı olarak. Daha admin moderatör co admin organizatör ve vipler arasından bile konuya yorum yazmamış arkadaşlar var. Bunlara rağmen umarım yine herşey senin dediğin gibidir.....

Yorum

Ben kendim için yazayım o zaman önümdeki engeller..
                              1-sağlık problemi.. diz şişik(ödem mevcut) adım atmada zorluk çekiyorum ayağımı baş yukarı kaldırınca biraz rahatlıyor
                              2-Aracımın turbosu balans var sipariş verildi parça bekliyoruz.. yetişirse araçla geleceğim (tabi dizimde iyi ise)yetişmezse birine kaynak olabilirim ..uçakla geçip araç kiralarım diğer seçenek..
                              İkiside orada olmamı etkileyecek sebepler .
                              benim açımdan böyle en azından şimdi geleceğim diyemem gelmeyeceğim diyemem...
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

Sufyan hocam sen gel biz seni alırız .merak etme ..... Umarım sağlık problemin en kısa sürede halledilir.sağlık herşeyden önemli. Bu arada ilginden dolayı teşkkür ediyorum.

Yorum

İşleniyor...
                                X