Duyuru

Collapse
No announcement yet.

13 KASIM ATAYA SAYGI ve ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ETKİNLİĞİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 13 KASIM ATAYA SAYGI ve ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ETKİNLİĞİ

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
    Orjinal yazı sahibi: cagri
    Ellerine sağlık Cemil abi çok güzel fotolar
    mesajının bir kopyasını Kaan'ın açtığı konuya da ekleyebilirsentüm fotoları düzenli olarak bir araya getirebiliriz;
    InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
    Teşekkürler Çağrı kardeşim yine Orijinal Dosyaları sana gönderirim
    Çağrı resimlerin orinallerinin bulunduğu hotfile linkini PM attım.

Kolay gelsin...

Yorum

Resimler taşınmıştır

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

resmen gözüm gönlüm açıldı. çok güzel bir gün geçirmişsiniz.
        bu bebiş kimin Allah analı babalı büyütsün.

Üç günlük dünya dedikleri; cuma, cumartesi, pazar. =)))

Yorum

Basta Utku , Emre , Cemil olmak uzere emegi gecen tum dostlara bu anlamli gun ve ziyaret icin sonsuz tesekkurler.
          Simdiye kadar hic grup olarak Ata'nin huzuruna cikmamistim ve Katlanarak artan cosku insani tuylerini ve hatta saclarini diken diken yapiyor.
          Hic rehber ile dolasmamistim ve simdiye kadar atladigim detaylar ile
          Basta yuce onderimiz Ataturk olmak uzere Essiz Milletimiz ile bir kez daha gurur duydum umarim bir daha o kadar zorluklar icinde kalmayiz.

Ben saat 18:15 itibari ile Bursa'ya indim.
          Yollar acayip kalabaliklasiyordu ve Istanbul Bostanci'da kar haberleri geliyor.
          Umarim Istanbul grubu da benim gibi rahat bir yolculuk ile giderler.

Yol bilgileri ve fotolari daha sonra paylasacagim
          Herkese iyi aksamlar
          Tekrar tekrar tesekkurler
          Darisi onumuzdeki sene Canakkale'ye
          Simdiden fitili yakiyorum
          Kalin saglicakla

Yorum

Herkese merhaba,

Bu mesajımın başında hepinizin affına sığınarak büyük harfler kullanacağım...çünkü işte bugün BÜYÜK yazmanın günü...Bağırmak değil Haykırmak ama bu benimkisi...

BRAVOO BRAVOOO BRAVOOOOO..... clapclap

Hepinize ama hepinize , en küçük bebişinden yaşça en büyüğünüze kadar tek tek hepinizin yüreklerinize sağlık....

Bir Ankaralı olarak şu an artık İstanbullu gibi olmuş olsam da bu muhteşem fotoğraflarla Ankara sokaklarında sizlerle dolaşmış gibi oldum ve daha da önemlisi Ata'nın huzuruna ben de çıkmışım gibi hissettim.

Tekrar tekrar hepinizin ayağına, arabasına, gönlüne, yüreğine sağlık.....

Insignia, Opel'in yarattığı en iyi otomobil, ATATÜRK ise dünyada bugüne kadar yaşamış en büyük liderdir...

Sevgiler, Saygılar...
            Montoya Murat
            1.6 BEYAZ TURBO COSMO --- NAV+SUNROOF --- 34 UC 2800 --- UÇ INSIGNIA UÇ

Yorum

Herkesi tebrik ederim 10 numara organizasyon gibi görünüyor
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                Herkesi tebrik ederim 10 numara organizasyon gibi görünüyor
                Görünüşüne aldırma 10 numara gibi gözüksede 1000 numara bir buluşma idi Hasan kardeşim

Yorum

masallah guzel goruyor resımlerden anlasıldıgı kadar keyıflı ve ısabetlı bır organızasyon olmus
                  2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Tamamı Mehmet kardeşimin fikri olan (Turgut) (Merzifon) herkese bir sürpriz yapmak istedik.
                    Tasarımını yaptım, Mehmet Kardeşim de Merzifon'daki Fotoğraf stüdyosunda 15,2x20,3 cm boyutlarında ipek karta renkli fotoğraf baskısını yaptı ve katılan herkese dağıtımını sağladı. clapclap
                    Buradan kendisine bir kez daha TEŞEKKÜRLERİMİ sunuyorum.

Yorum

Çok çok güzel bir gündü... Gel(e)meyenler çok şey kaçırdılar. Bir dahaki sefere artık..

Organizaysonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Fotoğraflara bayıldım. Her biri çok güzeller. A dan Z ye sorunsuz, on numara bir geziydi. Hem ATAMIZI andık hem de güzel bir Ankara gezisi yaptık.

En kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                        obaa clapclap Utku beyle Kaan kardeş
                        Cemil abimize de misafirperverliğinden dolayı ayrıca teşekürler. Sağolsun beni karşılayıp, lezzetli ve muhabbeti güzel bir kahvaltı ile ağırladı. En sonunda da tekrar yolcu etti.
                        Cemil abiye posterler , afişler yaka kartları için teşekkür ederim.
                        Emre kardeşimize de bayraklar icin teşekkür ederiz.
                        Mehmet abiye de mükemmel resimleri için.
                        Bu emek ve üretimler bize kurumsal ve ileri düzey bir kimlik katıyor.
                        Sıkı bir Takım olduğumuzu belirtiyor.
                        Bu buluşma ile birlik ve beraberliğimizi simgelemiş olduk.
                        Hem Insigniateam hem de Türkiye olarak.
                        Ben teşekkür ederim Nurettin bey, hep beraber nice organizasyonlara.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tonyhawk
                          cemil abi ellerine saglık ayrıca yaka kartları ve poster içinde ayrıyeten tesekkür ediyorum abi.
                          Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                          Basta Utku , Emre , Cemil olmak uzere emegi gecen tum dostlara bu anlamli gun ve ziyaret icin sonsuz tesekkurler.
                          Simdiye kadar hic grup olarak Ata'nin huzuruna cikmamistim ve Katlanarak artan cosku insani tuylerini ve hatta saclarini diken diken yapiyor.
                          Hic rehber ile dolasmamistim ve simdiye kadar atladigim detaylar ile
                          Basta yuce onderimiz Ataturk olmak uzere Essiz Milletimiz ile bir kez daha gurur duydum umarim bir daha o kadar zorluklar icinde kalmayiz.

Ben saat 18:15 itibari ile Bursa'ya indim.
                          Yollar acayip kalabaliklasiyordu ve Istanbul Bostanci'da kar haberleri geliyor.
                          Umarim Istanbul grubu da benim gibi rahat bir yolculuk ile giderler.

Yol bilgileri ve fotolari daha sonra paylasacagim
                          Herkese iyi aksamlar
                          Tekrar tekrar tesekkurler
                          Darisi onumuzdeki sene Canakkale'ye
                          Simdiden fitili yakiyorum
                          Kalin saglicakla
                          Ben de sana teşekkür ederim. Bursa'ya Evine Hoşgeldin. Kısa zamanda yeniden görüşmek üzere..

Yorum

Ben eve ulaştım arkadaşlar.Birazdan arkadaşlar da burda diyecek.
                            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                              Ben eve ulaştım arkadaşlar.Birazdan arkadaşlar da burda diyecek.
                              Evinize hoşgeldiniz...

Yorum

suan itibariyle eve gelmiş bulunmaktayım . yolculuk rahat ve keyıflıydı mukemmel bır bulusmaydı katılan ve emegı gecen herkeze cooook tesekkurler artık bıraz dınlenme vaktı

Yorum

İşleniyor...
                                X