Ynt: BU PERŞEMBE ANKARA GRUBU YAPRAK KEBAPÇIDAYIZ...
Arkadaslar oncelikle bu aksam bilikte oldugumuz tum rkadaslarimiza katilimlarindan dolayi cok tesekkur ederim.hepsi degerli zamnarindn ayirip birlikt olmayi sectiler.yine cok ksabalik ve guzel hi bulusama yaptik.10 kisi olur muyz derken birden 15civarinda oluverdik. Belki gelebilirz diyen herkes aramizdaydi. Guzel bir ziyafet ve muhabbtten sonra evlerimize dagildik.....tekrar herkesin ayagina saglik.....saygilar sevgiler
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Arkadaslar oncelikle bu aksam bilikte oldugumuz tum rkadaslarimiza katilimlarindan dolayi cok tesekkur ederim.hepsi degerli zamnarindn ayirip birlikt olmayi sectiler.yine cok ksabalik ve guzel hi bulusama yaptik.10 kisi olur muyz derken birden 15civarinda oluverdik. Belki gelebilirz diyen herkes aramizdaydi. Guzel bir ziyafet ve muhabbtten sonra evlerimize dagildik.....tekrar herkesin ayagina saglik.....saygilar sevgiler
gerçekten güzel organizasyodu emeği, geçenlere tşkler.... haha
180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER.. EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT
Çok güzel bir akşam oldu, Ufuk kardeşim 15 demiş ama ben iki defa özellikle saydım toplam 16 kişi oluvermişiz. Katılan ve katılamayan herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
Yorum