Tabii azıttık bir kere .Bu perşembe ÜRGÜP BULUŞMASI öncesinde bir yaprak kebap buluşması yapıyoruz. Saat 19.30 itibarıyla yaprak kebapçıda buluşalım arkadaşlar.Organizasyonla ilgili son rötuşları burda yaparız .Katılımlarınızı bekliyoruz.....Saygılar sevgiler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
BU PERŞEMBE ANKARA GRUBU YAPRAK KEBAPÇIDAYIZ...
Collapse
X
-
Ynt: BU PERŞEMBE ANKARA GRUBU YAPRAK KEBAPÇIDAYIZ...
Orjinal yazı sahibi: suatÜrgüp konusu kesinlik kazandimi.birde nerde kalınacağım belli oldumu.bildiriseniz sevinirim.bir aksilik çıkmazsa katılmayı çok istiyorum.
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Tabii azıttık bir kere .Bu perşembe ÜRGÜP BULUŞMASI öncesinde bir yaprak kebap buluşması yapıyoruz. Saat 19.30 itibarıyla yaprak kebapçıda buluşalım arkadaşlar.Organizasyonla ilgili son rötuşları burda yaparız .Katılımlarınızı bekliyoruz.....Saygılar sevgiler
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
siz oarada yiyin bende burada yiyerek sizlere eşlik edim bari2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Hepiniz icin de yiyecegiz birer porsiyon........ Bu arada son gece oldugu icin soyluyorum. Yarin aksam saat 1930 itibariyla konya yolu volvonun yanindaki petrol ofisi icindeki yaprak kebapcida bulusuyoruz.onceden bizle olmus olmamis tum Ankarali veya Ankarali degil tum arkadaslari hos sohbete ve lezzetli yemege bekliyoruz.hem de urgupun provasini ve planlamasini yapacagiz.Saygilar sevgiler
Yorum
-
YETİŞEBİLİRSEM BENDE GELİCEM...180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER.. EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT
www.zaferboyraz.com
Yorum
Yorum