Duyuru

Collapse
No announcement yet.

18.09.2011 "İZMİR BULUŞMASI" Fotoğrafları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 18.09.2011 "İZMİR BULUŞMASI" Fotoğrafları

resimler bende hala pert (gözükmüyor )
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
      resimler bende hala pert (gözükmüyor )
      Yok abi şuan aktif resimler...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
        çeşme otobanında da ne basardık ama izmirin yolları kötü tabi abi, ankara gibi geniş ve ferah değil, artık abi seneye çözümleri buluruz
        Buluşmanın ertesi gün çeşmeye geldim otoban harikaydı çok güzel ivmeleri var araba nasıl 230 a cıkıyor hissetmiyorsun ondan sonra arttır arttırabildiğin kadar

Yorum

Sağolun arkadaşlar,güzel resimlerle harika bir İzmir şöleni yaşattınız bana.Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim clapclap
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Emre fotograflar cok guzel.

Bu guzel emekler için sana,kardeşine ve eşine ayrıca teşekkurler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
              Arkadaşlar benim Resim kalite ve boyutları yüzüden her yüklememde koto aşımı gerçekleşiyor bunun çözümü olarak ise photobucketin pro versiyonuna gecmek bununda maliyeti 25 dolar artık valla yapacak bişey kalmadı pro pakete gececeğim muhtemelen bu gece tekrar acılacaktır resimler aksaklıktan ötürü kusura bakmayın...
              Emre Yüklerken resimlerin boyutunu sabitle mesala 800*600 yap ciddi resimler küçülüyor ve sorun olmuyor aksi halde böyle sıkıntılar çıkıyor upload yaparken paremetreler var ordan yapabilirsin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                Arkadaşlar benim Resim kalite ve boyutları yüzüden her yüklememde koto aşımı gerçekleşiyor bunun çözümü olarak ise photobucketin pro versiyonuna gecmek bununda maliyeti 25 dolar artık valla yapacak bişey kalmadı pro pakete gececeğim muhtemelen bu gece tekrar acılacaktır resimler aksaklıktan ötürü kusura bakmayın...
                Emre Yüklerken resimlerin boyutunu sabitle mesala 800*600 yap ciddi resimler küçülüyor ve sorun olmuyor aksi halde böyle sıkıntılar çıkıyor upload yaparken paremetreler var ordan yapabilirsin
                Fatih abi onunla alakası yok yüklediğin resmin boyutuna bağlı birşey yani ya makinada resim kalitesini düşürüp cekeceksin yada cektiğin resimlerin her birini tek tek programla düşüreceksin ki oda cok uzun iş aslında makinanın değerlerini düşürürsem küçük boyutlu resimler cekebilirim ama buda resimlerin çözünürlüklerini ve kalitelerini düşürüyor photobuckette 800*600 secmek önemli değil o toplam resim boyutuna bakıyor bende ki en küçük resimin boyutuda 5mb den aşağı olmuyor malesef,
                200 resim attığımda illaki 1 gb lik alan kullanıyorum en az...

Yorum

photobucket'a foto yüklerken çözünürlüğünü otomatik 1024'e düşürdüğü için fotoğraf çekerken kaç pikselle çekmişsin önemli değil. eklediğin fotoğrafların şuan herbiri 200-300 kb mesela.

ben photobucket'ın eski üyesi olduğum için rahatım, free account olmasına rağmen 10gb sınırım var cool
                  InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DjiN
                    Emre fotograflar cok guzel.

Bu guzel emekler için sana,kardeşine ve eşine ayrıca teşekkurler
                    Rica ederim abi elimizden geldiğince

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                      photobucket'a foto yüklerken çözünürlüğünü otomatik 1024'e düşürdüğü için fotoğraf çekerken kaç pikselle çekmişsin önemli değil. eklediğin fotoğrafların şuan herbiri 200-300 kb mesela.

ben photobucket'ın eski üyesi olduğum için rahatım, free account olmasına rağmen 10gb sınırım var cool
                      Benimde 10 gb kotam var ama doluyor malesef
                      orda resmin hangi boyuta düştüğünün önemi yok senin yüklediğin boyutun önemi var aslına bakarsan bunu bende anlamıyorum küçültmesine rağmen bu kadar cabuk kota aşımının tek bir acıklaması var oda direk attığın boyut baz alınıyor kotan 10 ise 1 gb lik resim belki 100 mb ye düşüyor siteye attığında ama site 1.gb lik resim yüklendi diye hesap yapıyor...

Yorum

emre senin ve eşinin ellerine sağlık, çok güzel kareler yakalamışsınız....

Yorum

hayır abi, zaten kullanım alanınla ilgili sıkıntın yoktu. Senin sıkıntın bandwidth yani veri trafiğiydi. Diyelim yüklediğin fotolar 200 mb tuttu ve fotoların linklerini buraya ekledin. İzin verilen bandwidth'de 1gb diyelim, bu sayfaya 5 kişi girse senin bandwidthin sınıra ulaşır.
                          Bu arada fotoların ilk boyutu önemli değil, isterse tanesi 500mb'lık foto olsun, nete yüklediğinde 500kb'a düşüyorsa senin hesabında da 500kb yer kaplıyordur.

edit: Photobucket has removed the storage limits for free accounts! Now you can upload all your photos and up to 500 videos!
                          InsigniaTEAM

Yorum

Emre; AcdSee Programı resimleri toplu halde boyutunu ve formatını değiştirebiliyor 1 tıkla iş bitiyor

Bu arada Asker moduna girmişsin hadi şimdiden hayırlı teskereler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İzmir güzel, dostluk güzel, arabalar güzel,fotolar süper harika görünüyor herşey. Elinize,kolunuza,yüreğinize sağlık...

Yorum

Emre'cim yaylar 10 numara olmuş.. Güle güle kullan...

Yorum

İşleniyor...
                                X