Duyuru

Collapse
No announcement yet.

18.09.2011 "İZMİR BULUŞMASI" Fotoğrafları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 18.09.2011 "İZMİR BULUŞMASI" Fotoğrafları

evet maalesef fotoları göremiyoruz ama Emre abim ve eşine en içten şükranlarımı iletiyorum, emeğinize sağlık, inşallah daha nice organizasyonlara çok güzel, harika bir buluşmaydı gerçektende...

Yorum

ben gördüm ben gördüm ihihi
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

kıskandırma bizi abi ya

Yorum

Abi yapmayin ya haftalardir bekliom fotolari kendi cektiklerime bakip avutuyodum kendimi EMRE bi el atsana olaaya

Yorum

Arkadaşlar benim Resim kalite ve boyutları yüzüden her yüklememde koto aşımı gerçekleşiyor bunun çözümü olarak ise photobucketin pro versiyonuna gecmek bununda maliyeti 25 dolar artık valla yapacak bişey kalmadı pro pakete gececeğim muhtemelen bu gece tekrar acılacaktır resimler aksaklıktan ötürü kusura bakmayın...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
              ben gördüm ben gördüm ihihi
              bende bende emre halleder merak etmeyin

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

arkadaşlar şimdi pro üyelik satın aldım ama resimler yine acılmadı anlam veremedim belkide bir kaçş saat içerinde açılacaktır...

Yorum

Resimler aktif olmuştur

Yorum

açıldı abi çok sağol yaa, büyüksün gerçekten muhteşem fotoğraflar, eşinin ve kardeşinin ellerine sağlık, gerçekten süperler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                      açıldı abi çok sağol yaa, büyüksün gerçekten muhteşem fotoğraflar, eşinin ve kardeşinin ellerine sağlık, gerçekten süperler
                      Ne demek kardeşim aslında konvoy fotolarını benim Çekmem gerekiyor sunroof tan cıkıp daha değişik fotolar yaklayabilirim ama bize buluşmalarda kiralık sunroof lu bir araç gerekiyor

Yorum

abi inşallah seneye yapacağımız buluşmada bir fotoğrafçı tutalım ciddiyim bak

Yorum

abi inşallah seneye yapacağımız buluşmada bir fotoğrafçı tutalım ciddiyim bak
                          Fotoğrafcıya gerek yok fotoğrafı çekmek kolay ama onun üzerinde oynamalar yapmak önemli yoksa bir çok arkadaşımız buluşmalarda cok güzel kareler yakalıyor,bize fotoğraf için yer zaman ve özveri gerekiyor mesela o gün o boşlukta arabaları çok değişik şekillerde park edip fotoğraf çekebilirdik ama o sıcakta kimsenin pek uğraşası gelmedi açıkcası İ
                          bende orda direktif yönlendirme yapmak istemedim bir tenha yolda aracları konvoyda hepsini sıralı cekebilirdik ama öyle bir yol ayarlanması gerekiyor demek istediğim ciddi iyi resimler için o günü çekime ayırmak gerekiyor araba sayısı arttıkca resimler daha güzel oluyor bununla beraber çekim ve düzenleme kısmıda o kadar zorlaşıyor kardeşim

Yorum

öyle de abi biliyorsun yaşadığımız en büyük sorun senin araba resimlerde çıkamıyor onun için bir fotoğrafçı dedim senin araba da şöyle çıksın resimlerde ya, hep 16 BBP ne bu ya (emre kardeşime ithafen espri ) yine sen yönlendirmeni yaparsın abi güzel olur bak

Yorum

öyle de abi biliyorsun yaşadığımız en büyük sorun senin araba resimlerde çıkamıyor onun için bir fotoğrafçı dedim senin araba da şöyle çıksın resimlerde ya, hep 16 BBP ne bu ya (emre kardeşime ithafen espri ) yine sen yönlendirmeni yaparsın abi güzel olur bak
                              Ben alıştım artık konvoy resimlerinde arabamın olmamasına
                              işte bize bir tane başka sunrooflu araba lazım önden gidecek ben ordanda kullanırım eşim kullanır olmassa benim arabayı
                              evet Emrenin BBP baya resimde var oda İzmirin yollarının sıkıntısından ötürü olmuş çünkü şerit değiştirme yada arkadaki öne önde ki arkaya kombinasyonların kısıtlayan bir çift yön problemi vardı her kullandığımız yolda aslında dediğim gibi resim için daha çok vakit olsa idi direk çeşme otobanına çıkmamız çok nefis olurdu

Yorum

çeşme otobanında da ne basardık ama izmirin yolları kötü tabi abi, ankara gibi geniş ve ferah değil, artık abi seneye çözümleri buluruz

Yorum

İşleniyor...
                                X