Duyuru

Collapse
No announcement yet.

18.09.2011 "İZMİR BULUŞMASI" Fotoğrafları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 18.09.2011 "İZMİR BULUŞMASI" Fotoğrafları

Orjinal yazı sahibi: cekY
    Katılmayı çok istediğim bi buluşmaydı.İşler nedeniyle katılamadık.Daha sonraki buluşmlara katılırız inşallah.Emre abi ve Dilara abla, elinize sağlık çok güzel, mükemmel resimler Ufaklıkda çok şeker, Alllah analı babalı büyüsün
    Rica ederiz Uğur kardeşim bende senin buluşmada olmanı ve seninle tanışmayı çok isterim artık seneye inşallah

Yorum

En kısa sürede yakışıklı bir resim koyuyorum profile
      Orjinal yazı sahibi: emrezxr
      Orjinal yazı sahibi: taner
      Resimler çok güzel İzmir buluşmasına yakıştı.Emeğine sağlık tüm İzmirliler adına
      tanercim su profil resmini değiştirde yüzünü görelim sesini duyamuyoz bari yüzünü görelim ihihi ihihi ihihi

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
      35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
        Orjinal yazı sahibi: cekY
        Katılmayı çok istediğim bi buluşmaydı.İşler nedeniyle katılamadık.Daha sonraki buluşmlara katılırız inşallah.Emre abi ve Dilara abla, elinize sağlık çok güzel, mükemmel resimler Ufaklıkda çok şeker, Alllah analı babalı büyüsün
        Rica ederiz Uğur kardeşim bende senin buluşmada olmanı ve seninle tanışmayı çok isterim artık seneye inşallah
        İnşallah abi, seneye haziran gibi ehliyet elimde.Ondan sonra her yol buluşmaya çıkartır beni

Yorum

cok tesekkur ederım emre abı fotolar ıcın cok harıka cıkmısız gercektende bız buyuk bır aıleyız cok guzel fotolar yakalanmıs ve eşine ablasına ve bu güzel bulusmada katılan herkese cok tesekkur edıyorum! hersey cok guzel unutulmaz bır anımız olustu . insallah hep boyle cok guzel ve ınsıgnıa team aılesı olarak dahada buyuyerek hep boyle dostluklar arkadaslıklar abililerimiz olsun iyiki varsınız insignia team çok teşekkürker!!

benide cok ıyı yakalamış eşin emre abi hakkatende profosyonel cekımlerımız olmus ne guzel

Yorum

Çok güzel bir buluşma olmuş, ben burda 5 Insigniayı yan yana görünce kalbim çarpmaya başlamıştı orda olsam düşünemiyorum Yalnız resimlerde kim kimdir bir öğrenseydik 4-5 kişiyi ancak tanıyorum o da facebook sağolsun
            Pannacotta da hoş duruyor söylemeden geçmeyim Adanada da gördüm bir tane o da editiondu.
            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Resimler hakkında yorum yapamayacağım,eminim çok güzellerdir.Ama resimler görünmüyor
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                Resimler hakkında yorum yapamayacağım,eminim çok güzellerdir.Ama resimler görünmüyor
                +1

Yorum

bir karışıklık oldu sanırım biz dün bakmıştık şimdi görünmüyor..

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

sanırım sıte kaldırmadı hakkatende ızmır salladı yanı her yerı dayanamadı sıte

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                      +1

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                        Pannacotta da hoş duruyor söylemeden geçmeyim Adanada da gördüm bir tane o da editiondu.
                        yaa bende diyorum bu panacotta mı gümüş/hakim gri mi çıkartamadım bir türlü ışığa göre rengi değişiyor sanki. güzel renk cidden
                        InsigniaTEAM

Yorum

Çağrı resimleri göremedik biz ya bir el atarmısın ..

Yorum

Emre abinin photobucket hesabı patlamış bedava üyelik olduğu için düşük bandwith vermişler. fotoların orjinalleri bana ulaşırsa hem arşiv konusunu açıp download linkini paylaşırım hemde önizleme için photobucket'a tekrar yüklerim. benim hesabımda sıkıntı yok.
                            InsigniaTEAM

Yorum

ben fotoları göremiyorum. neden?
                              Hızlı davrandım Çağrı cevabını verdi
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

fotolar açılmıyor

Yorum

İşleniyor...
                                X