Duyuru

Collapse
No announcement yet.

18.09.2011 "İZMİR BULUŞMASI" Fotoğrafları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 18.09.2011 "İZMİR BULUŞMASI" Fotoğrafları

Emre'cim fotoğraflar için çok teşekkürler kardeş. Çekim ayrı emek siteye yüklemek ayrı emek. Valla eline emeğine sağlık demekten başka bir sözümüz yok. Buluşmadaki en küçük insignia'cı olan kızımın fotoğrafları içinde ayrı bir teşekkür. Buluşma günü Alsancak Garına 200 metre kala işyerinden çok acil bir telefon geldi. Arkadaşlarla vedalaşamadan ayrılmak zorunda kaldım. 19 eylüldede 2 haftalığına yurt dışına çıkmam gerekti. Dün döndüm daha. Buluşma sonuna kadar kalamadığım içinde arkadaşlar kusura bakmasın artık. Herkeze bol selam
    Siyah Kaplan (2011 İnsignia 1,6 Turbo Cosmo - Flexride - İnfinity - DVD800 )

Yorum

Diğer arkadaşlar kızmasında beyaz da bu arabaya " ben buradayım " dedirtiyor kendini gösteriyor. Tebrik ederim sizi

Yorum

İzmir buluşma fotoğrafları = Güzel
        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Emre kardeşim ellerinize sağlık harika fotoğraflar çıkmış, en kısa zamanda yine bekleriz. katılan ve bu manzarayı şenlendiren herkese teşekkürler.
          Bu arada sahil yolunu bayağı bi tıkamışız fotolardan farkettim arkası konvoy olmuş
          ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
          ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
            emre senin ve eşinin ellerine sağlık, çok güzel kareler yakalamışsınız....
            Teşekkür ederim kardeşim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              hayır abi, zaten kullanım alanınla ilgili sıkıntın yoktu. Senin sıkıntın bandwidth yani veri trafiğiydi. Diyelim yüklediğin fotolar 200 mb tuttu ve fotoların linklerini buraya ekledin. İzin verilen bandwidth'de 1gb diyelim, bu sayfaya 5 kişi girse senin bandwidthin sınıra ulaşır.
              Bu arada fotoların ilk boyutu önemli değil, isterse tanesi 500mb'lık foto olsun, nete yüklediğinde 500kb'a düşüyorsa senin hesabında da 500kb yer kaplıyordur.

edit: Photobucket has removed the storage limits for free accounts! Now you can upload all your photos and up to 500 videos!
              Evet çağrı doğru dedin valla işte ben onu sonradan fark ettim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Emre; AcdSee Programı resimleri toplu halde boyutunu ve formatını değiştirebiliyor 1 tıkla iş bitiyor

Bu arada Asker moduna girmişsin hadi şimdiden hayırlı teskereler.
                eyvallah abi sağol evet hafif hafi girdik Asker moduna hayırlısı diyelim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                  İzmir güzel, dostluk güzel, arabalar güzel,fotolar süper harika görünüyor herşey. Elinize,kolunuza,yüreğinize sağlık...
                  Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                  Emre'cim yaylar 10 numara olmuş.. Güle güle kullan...
                  Abi Teşekkürler yayları beğenmenede ayrıca sevindim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: horozorhan
                    Emre'cim fotoğraflar için çok teşekkürler kardeş. Çekim ayrı emek siteye yüklemek ayrı emek. Valla eline emeğine sağlık demekten başka bir sözümüz yok. Buluşmadaki en küçük insignia'cı olan kızımın fotoğrafları içinde ayrı bir teşekkür. Buluşma günü Alsancak Garına 200 metre kala işyerinden çok acil bir telefon geldi. Arkadaşlarla vedalaşamadan ayrılmak zorunda kaldım. 19 eylüldede 2 haftalığına yurt dışına çıkmam gerekti. Dün döndüm daha. Buluşma sonuna kadar kalamadığım içinde arkadaşlar kusura bakmasın artık. Herkeze bol selam
                    Ne demek abi elimizden geldiğince çektik sevdiklerimizle paylaştık senin ufaklığı Allah nazarlardan esirgesin Resimleri bir başka güzel yaot valla

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Halil_20
                      Diğer arkadaşlar kızmasında beyaz da bu arabaya " ben buradayım " dedirtiyor kendini gösteriyor. Tebrik ederim sizi

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                      İzmir buluşma fotoğrafları = Güzel

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
                      Emre kardeşim ellerinize sağlık harika fotoğraflar çıkmış, en kısa zamanda yine bekleriz. katılan ve bu manzarayı şenlendiren herkese teşekkürler.
                      Bu arada sahil yolunu bayağı bi tıkamışız fotolardan farkettim arkası konvoy olmuş
                      Ne demek abi iyi birşeyler çıktıysa ortaya ne mutlu bize İzmirde ki dostluk arkadaşlık kardeşlik unutulmayacak kadar güzeldi inşallah her yıl aynı zamanlarda daha nice buluşmalara

Yorum

abi izmirdeki dostluk ve senin sıcakkanlılığın, espritüel tavrın çok güzel bir harman ortaya çıkardı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                          abi izmirdeki dostluk ve senin sıcakkanlılığın, espritüel tavrın çok güzel bir harman ortaya çıkardı
                          Teşekkür ederim kardeşim inşallah nice buluşmalra

Yorum

İşleniyor...
                          X