ewet arkadaslar resımlerımız daha tam olarak paylasamadık cok guzel bır bulusmaydı. Hala bulusma anlarımız tadı damagımızda kaldı ve o sıcak ortamı en kısa zamanda yasayalım dıyoruz. Hazır Havalar guzelken bozmadan evvel tekrar bulusma yapalım dedik. Nasıl olur nedersenız ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
9 EKİM İZMİR BULUŞMASI YAPALIM MI?
Collapse
X
-
Ynt: 9 EKİM İZMİR BULUŞMASI YAPALIM MI?
izmir grubu 2 yılda 1 tane toplantı yapabildi kısmetse 2012 de bir tane daha ha yaparlar
Şaka bir yana İzmire hiç yakışmıyor canlanın biraz clapclap
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Funkyairİzmir ekibi toplansin buyuk bulusmada Bursa'ya gelsin
2 saat yolDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: by_murderer17Orjinal yazı sahibi: Funkyairİzmir ekibi toplansin buyuk bulusmada Bursa'ya gelsin
2 saat yolSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HasanOrjinal yazı sahibi: by_murderer17Orjinal yazı sahibi: Funkyairİzmir ekibi toplansin buyuk bulusmada Bursa'ya gelsin
2 saat yolDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Bende de ss var uzun yolda 5.4 ortalama 90 kmh cruise ile 120 yle gidersen de 7 lt, şehiriçinde de sıfırladım ama öyle bir sakin kullandım ki kimse denemek istemez 7.8 lt civarı bir sonuç çıktı ama normal kullanımda ş.içi 11in altına zor inerSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HasanBende de ss var uzun yolda 5.4 ortalama 90 kmh cruise ile 120 yle gidersen de 7 lt, şehiriçinde de sıfırladım ama öyle bir sakin kullandım ki kimse denemek istemez 7.8 lt civarı bir sonuç çıktı ama normal kullanımda ş.içi 11in altına zor inerDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
Yorum