Merhabalar,
Çağrı'nın doğumgününü kutlarken akılıma gelen ve o başlık altında yazdığım Volkan Işık'ın düzenlediği 1 günlük Volkicar eğitimi ile ilgilenen olursa (Çağrı ve benim gibi ) yardımcı olabilirim.
Ekim ayında haftasonları eğitimler var ve ben katılmayı düşünüyorum.
Sevgili Insigniateam üyelerinden toplam 8 kişi bulup 1 günü tamamen de bizler kapatırsak Volkan abinin bize sürprizleri de olur bence.
Fiyatı 1250 TL - 1 tam gün, sürenin çoğu araç üzerinde eğitim.
Fiyatı biraz çok gelebilir ancak inanın bir yapan bir daha yapar...
Ben Volkan Işık ile ralliye ilk adım eğitime farklı senelerde 3 kere gittim mesela..sırf o araçlara (Palio ralli araçlarına) binebilmek için.
Volkicar'a da gidersem muhtemelen 3-4 kere daha gitmek isterim..
Bize özel bir indirim olmasa da belki günün sonunda ufak bir time trial yapılabilir sanıyorum. Sürprizleri Volkan abiye bırakıyorum.
Selamlar.
Montoya Murat
Çağrı'nın doğumgününü kutlarken akılıma gelen ve o başlık altında yazdığım Volkan Işık'ın düzenlediği 1 günlük Volkicar eğitimi ile ilgilenen olursa (Çağrı ve benim gibi ) yardımcı olabilirim.
Ekim ayında haftasonları eğitimler var ve ben katılmayı düşünüyorum.
Sevgili Insigniateam üyelerinden toplam 8 kişi bulup 1 günü tamamen de bizler kapatırsak Volkan abinin bize sürprizleri de olur bence.
Fiyatı 1250 TL - 1 tam gün, sürenin çoğu araç üzerinde eğitim.
Fiyatı biraz çok gelebilir ancak inanın bir yapan bir daha yapar...
Ben Volkan Işık ile ralliye ilk adım eğitime farklı senelerde 3 kere gittim mesela..sırf o araçlara (Palio ralli araçlarına) binebilmek için.
Volkicar'a da gidersem muhtemelen 3-4 kere daha gitmek isterim..
Bize özel bir indirim olmasa da belki günün sonunda ufak bir time trial yapılabilir sanıyorum. Sürprizleri Volkan abiye bırakıyorum.
Selamlar.
Montoya Murat
Yorum