InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Tebrikler beyler, İnsignia ateşini oralara götürmüş bulundunuz Gün geçtikçe artacak katılımcı araç sayısıyla çok daha şahşalı Adana buluşmaları gerçekleşeceğinden eminim.
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Başta hasan kardeşime tşkr ederim çok güzel bi buluşma oldu. okadar yolu geldigime degdi. muhabbet zaten sardı gitti saat nasıl gecti anlamadım. Jant larda gözüm kaldı ama cosmo ların
süpersiniz güzel açılış olmuş, tebrik ederim. Hasan fotoğraf düzeni de çok iyi her aracın fotoğrafını nicklerle yayınlaman güzel olmuş (fotoların orjinallerini beklediğimi belirtmeme gerek varmı? )
daha nice buluşmalar organizasyonlar dilerim
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
tebrikler çok güzel bir buluşma olmuş inşallah daha nice buluşmalara bu arada hasan kardeşim imza da gözümden kaçmadı
olsun güzel olmuş bu tür çalışmalar diğer şehirleri gaza getirir
tebrikler çok güzel bir buluşma olmuş inşallah daha nice buluşmalara bu arada hasan kardeşim imza da gözümden kaçmadı
Sayı arttıkça güncellenecek abi o imza inşallah
Orjinal yazı sahibi: cagri
süpersiniz güzel açılış olmuş, tebrik ederim. Hasan fotoğraf düzeni de çok iyi her aracın fotoğrafını nicklerle yayınlaman güzel olmuş (fotoların orjinallerini beklediğimi belirtmeme gerek varmı? )
daha nice buluşmalar organizasyonlar dilerim
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
olsun güzel olmuş bu tür çalışmalar diğer şehirleri gaza getirir
Resimlerin orijinallerini yollayacağım abi sana upload ettikten sonra.
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
hakkaten cok guzel bir buluşma oldu. arabalar da güzeldi muhabbet de cok guzeldi. Hasan organizasyondan dolayı sana ayrıca teşekkür ediyorum.
Katılan herkese cok teşekkürler. İnşallah daha kalabalık daha güzel buluşmalarımız olur. Bu arada Hasan bütün fotolarda sigara içiyorum. Özellikle mi ayarladın
hakkaten cok guzel bir buluşma oldu. arabalar da güzeldi muhabbet de cok guzeldi. Hasan organizasyondan dolayı sana ayrıca teşekkür ediyorum.
Katılan herkese cok teşekkürler. İnşallah daha kalabalık daha güzel buluşmalarımız olur. Bu arada Hasan bütün fotolarda sigara içiyorum. Özellikle mi ayarladın
Farketmedim abi valla ya kusura bakma
Hasan a ve Adanadaki tüm katılımcılara teşekkürler çok güzel bir birlikteliğin tohumlarını attınız inşallah bundan sonraki buluşmalarda daha kalabaslık daha sevecen arkadaşlarala sohbet etme imkanınınız olur bu arada selam gönderen tüm Adana üyelerimize karşılık ve aleyküm Selam
Tereikler Adana bu güzel gününüzü bizimle paylaştığınız için.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Hasan a ve Adanadaki tüm katılımcılara teşekkürler çok güzel bir birlikteliğin tohumlarını attınız inşallah bundan sonraki buluşmalarda daha kalabaslık daha sevecen arkadaşlarala sohbet etme imkanınınız olur bu arada selam gönderen tüm Adana üyelerimize karşılık ve aleyküm Selam
Tereikler Adana bu güzel gününüzü bizimle paylaştığınız için.
Yorum