Duyuru

Collapse
No announcement yet.

25 Eylül Adana Buluşması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 25 Eylül Adana Buluşması

4 arabadan bu kadar foto çıkarsa vede bu kadar azınlıkla çokda güzel gün geçirilirse inanın adınıza sevindim .. azcıkta kıskandım ne diyeyim........... harikaaaaaaaaaaaa
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Abi işte sorun orda, bak Adanada bi dünya Insignia var aklın almaz yani bugün de 2-3 adımda bir Insignia gördük çoğu da arabasını seviyordur ama gel gelelim foruma takılan yok bir insan merak edip de google a Insignia yazmaz mı o kadar modifiye yapıyorsun bir şeyler yapıyorsun ayıp valla

Orjinal yazı sahibi: Sufy
      4 arabadan bu kadar foto çıkarsa vede bu kadar azınlıkla çokda güzel gün geçirilirse inanın adınıza sevindim .. azcıkta kıskandım ne diyeyim........... harikaaaaaaaaaaaa
      Sağol Sufyan abi daha büyükleri de olacak inşallah
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

yalnız modifiye etmiş de ii sıkışlar var, araç 240 bg miş arka lastikler 275 miş filan yok artıkk!!!

Yorum

Hasanim bu iste sana bugunki dedigim insignia ben bu adami davet ettim gelecegim dedi site ismini bile aldi kagida ama yok gelmedi.. Bu aracta chip varmis 220 hp dedi gel dene dedi daha ilk defa orda konustuk alisverise gitmistik bizim ST yi gordu laf verdi bende konustum o isyerinin sahibi iste ayak ustu adres flan verdim gelmedi leon cupra, toledo, insignia bayagi arabasi var bildigim kadariyla..

Yorum

Akadaslar sizleri cok tebrik ediyorum
            Umarm guney bolgelemiz de sizin sayenizde aktive olur ve bizim aramiza katilir.arik darisi Turkiye bulusmasina ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet çınar
              Hasanim bu iste sana bugunki dedigim insignia ben bu adami davet ettim gelecegim dedi site ismini bile aldi kagida ama yok gelmedi.. Bu aracta chip varmis 220 hp dedi gel dene dedi daha ilk defa orda konustuk alisverise gitmistik bizim ST yi gordu laf verdi bende konustum o isyerinin sahibi iste ayak ustu adres flan verdim gelmedi leon cupra, toledo, insignia bayagi arabasi var bildigim kadariyla..
              Boşver abi ya işte merakı olan gelip arabasını yanımıza durduruyor yoksa ne zorlayacaksın
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Insignia'nın arka tekerler 295'e kadar çıkabiliyor
                InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  Insignia'nın arka tekerler 295'e kadar çıkabiliyor
                  bizim bilmediğimiz başka bir insignia modeli mi var yav

Yorum

İzmir'de bir firma yapmıştı 295/XX R19 jant takmıştı, XX'leri hatırlamıyorum 35 yada 40'dı sanırım. arka davlumbaz çok genişmiş.
                    hesaplara baktımda orjinal 245/40 R19 yerine 295 genişlikte 19" en uygun lastik 295/35 R19 buda göstergede %1,5 hata veriyor
                    InsigniaTEAM

Yorum

X5 lerin taban genişliği ne kadar ki
                      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        İzmir'de bir firma yapmıştı 295/XX R19 jant takmıştı, XX'leri hatırlamıyorum 35 yada 40'dı sanırım. arka davlumbaz çok genişmiş.
                        hesaplara baktımda orjinal 245/40 R19 yerine 295 genişlikte 19" en uygun lastik 295/35 R19 buda göstergede %1,5 hata veriyor
                        çok gerek yok ya, zaten insignia kalın lastiklere sahip iice kalınlaştırıp yakıt tüketimini 15 lt'ye çekmeye gerek yok ama spacer gerektirebilir diye düşünmüştüm ben...

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                        X5 lerin taban genişliği ne kadar ki
                        benim bildiğim standart 255 olsa gerek

Yorum

spacer çok hoş duruyor amerikan arabası havası katıyor lastiklerde genişse çok hoş :P
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Yanlız Hep ben konustum orda dır dır miletin basını yedim ya..bide cosmo lar gelince..ama mehmet kardeşimizin arabasına bittim ya.
                            Dark TranQuillity.

31 P 4100 2011 İnsignia.

Yorum

başımız yenmiş gibi değildi abi gayet güzeldi Allah Razı Olsun abi hepimizin arabası süperdi MAŞAALLAH eee normaldir insignia

Yorum

en son durdugmuz yerde 1 saat falan dursaydık 10 tane yapardık orda araba sayısınız gelen gecen bize bakyıordu
                                Dark TranQuillity.

31 P 4100 2011 İnsignia.

Yorum

İşleniyor...
                                X