Sen gelirsen tabi yaparız abi merak etme Önümüzdeki hafta buluşabilsek ben sonradan sık sık tekrarlanacağı kanısındayım. Perşembe - Cuma bana da uygun diğer günler de bir planım yok gibi duruyor.
Ben gelecegim zamanı bir hafta oncesinden söylerim zaten ona göre hazırlık yaparız artık su izmiri bir aradan çıkartalimda güzel bir sekilde sıra Adana'da olacak
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Sen gelirsen tabi yaparız abi merak etme Önümüzdeki hafta buluşabilsek ben sonradan sık sık tekrarlanacağı kanısındayım. Perşembe - Cuma bana da uygun diğer günler de bir planım yok gibi duruyor.
Ben gelecegim zamanı bir hafta oncesinden söylerim zaten ona göre hazırlık yaparız artık su izmiri bir aradan çıkartalimda güzel bir sekilde sıra Adana'da olacak
Sana özel olarak gelecem Mehmet abi ama yogun adamsın sende
Beyler Adana bulusmasi yapiyor olmaniz bizi cok mutlu ediyor.boylece bir buyuk sehir daha aktive olacak.yanliz sizlerden nacizane istegim olacak.eger gelebilecekseniz Turkiye bulusmasi icin de oy kullanirsaniz cok mutlu olacagiz Bizim diger buyuk sehirler olarak sizleri de aramizda gormak gibi bir talebimiz var. umarim sizler de buyuk Turkiye bulusmalarinin icerisinde olursunuz.eger boyle bir sansiniz olacaksa lutfen oylarinizla bulusmaya bir katkida bulunun.saygilar sevgiler
Arkadaşların da dediği gibi hafta içi veya cumartesi olmaz çalışıyoruz, pazar günü ideal benim içinde, tarih konusunda siz nasıll uygun görürseniz ben uyarım
Yorum