Adana'dan 10-15 arası üye olduğunu tahmin ediyorum, gerçi forumda görüneni 5 i bulmuyor ama bir 4-5 kişi buluşabilirsek en azından startı vermiş oluruz yavaş yavaş.
Bu başlığı okuyup Adana'da bulunanlardan ya da yakınlarında olup gelme ihtimali-planı olanlardan cevap bekliyorum önümüzdeki haftaiçi-haftasonu herhangi bir gün herhangi bir yer olabilir, benim için farketmez bir planım yok.
Katılabilecek olanlar lütfen cevap yazsın bakın 2 yıla yakın forumdayım koca 2 milyonluk Adana'dan Ali abi ve ben dışında buluşan olmadı Adanaya yakışmıyor bu yemin ediyorum
Listemsi bir şey yapalım umarım bir 5-6 kişiyi buluruz Araba olup olmaması sorun değil takılırız, muhabbet vs.
1-Hasan (pazar müsait, arabasız)
2-Güneş (pazar müsait, arabasız)
3-mehmet çınar (pazar müsait)
4-Hsynbz (pazar müsait)
5-KoCaSLaN (pazar müsait)
6-umu (pazar müsait değil)
7-okkes (pazar müsait)
8-...
Bu başlığı okuyup Adana'da bulunanlardan ya da yakınlarında olup gelme ihtimali-planı olanlardan cevap bekliyorum önümüzdeki haftaiçi-haftasonu herhangi bir gün herhangi bir yer olabilir, benim için farketmez bir planım yok.
Katılabilecek olanlar lütfen cevap yazsın bakın 2 yıla yakın forumdayım koca 2 milyonluk Adana'dan Ali abi ve ben dışında buluşan olmadı Adanaya yakışmıyor bu yemin ediyorum
Listemsi bir şey yapalım umarım bir 5-6 kişiyi buluruz Araba olup olmaması sorun değil takılırız, muhabbet vs.
1-Hasan (pazar müsait, arabasız)
2-Güneş (pazar müsait, arabasız)
3-mehmet çınar (pazar müsait)
4-Hsynbz (pazar müsait)
5-KoCaSLaN (pazar müsait)
6-umu (pazar müsait değil)
7-okkes (pazar müsait)
8-...
Yorum