Duyuru

Collapse
No announcement yet.

18.09.2011 "İZMİR BULUŞMASI" 2011 Yılı En İyi Buluşması :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 18.09.2011 "İZMİR BULUŞMASI" 2011 Yılı En İyi Buluşması

Gerçekten çok keyifli bir gündü. bugünü katılımlarıyla daha güzel hale getiren değerli misafirlerimiz double emre kardeşlerimize de çok teşekkür ediyorum.
    ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
    ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Bugun kü buluşma çok güzel geçti,sizleri tanıdığımıza çok memnun olduk,herkese teşekkürler! tekrar görüşmez dileğiyle...

Yorum

bende daha yeni eve ayak bastım, izmir trafiğinden zor çıktım valla eski çeşme yolunda 170 ile seyir etmek gerçekten çok sıkıntılı bir olaydı çooooooookkkk değerli abilerim ve kardeşlerim, hayatımda kesinlikle unutmayacağım anılar arasına giren bugün için herkese ayrı ayrı ççooooookkk büyük teşekkürlerimi sunuyorum,gerçekten mükemmel bir gündü, çok güzel hızlı bir gezinti oldu bütün izmire adımızı duyurduk herkes çooook dikkatle bizim araçlarımıza baktılar, hatta meraktan sorular sordular, bizde gerekli cevapları verdik başta davidoff emre abim, ve emrezxr abime çok içten bir teşekkür ediyorum, bizi kırmayıp buraya geldikleri için, ve gelen diğer abilerim ve kardeşlerime de çok içten bir teşekkür ediyorum, gelemeyen abilerimizin de geçerli sebepleri olduğu için ve kalben bizimle oldukları için onlara da çok teşekkür ediyorum 06 MDN 18'i yakından görme şerefine nail olanlar olarak, kendimizi gerçekten çok şanslı hissettik arabası Allah nazardan saklasın 10 numara... gidişi ve görüntüsü arabayı her türlü ortamda kendine baktırıyor Allah nazardan saklasın, daha iilerine emre abim de biz de sahip olalım inşallah kırmızı ışık maceralarımız çok güzeldi valla bi de bi kırmızıya yakalandık bir daha öndeki grubu yakalayabilene aşkolsun haha

Yorum

tmm emre abı mutlaka ufakta olsa bı toplantı yapalım abı rıca edıyorum! bırdaha ne zaman gelırsın ızmıre bılemem hazır havalarda guzelken toplantıyı azda olsa yapalım! belkı gelemeyenler bu sefer gelmek ısteyebılırler eger gelemezlerse bız otururuz kastyle dan sonra kordonda bakarız keyfımıze senıde ugurlarız abı yolcu ederız gene guzel bır gunu gecırmıs oluruz! emre abı daha tam olarak konusamadık bıle ya soyle oturup konusalım uzun uzun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: marikoglu
            emre cok ıstıyodum ama malesef solemıstım ortagım bu gece gelecek daha dukanda kımse yok yoksa gercekten cok ıstıyodum ınan bana .

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
            münir abı yaa atlayıp gelseydın ya emre abıyle! emre abıde dıdımden geldı bırlıkte gelırdınız ne guzel

tmm abı ınsallah bırdahakı bulusmamıza seve seve katılırsın! sıklıkla bulusmalar yapalım abılerım arkadaslarım hava guzelken sureklı yapalım

Yorum

ömer güzel bir gün geçirmenize çok sevindim aranızda olmasamda aklım hep szideydi buna inanın ama şartlar oluşmadı işler pazar falan dinlemiyor inş başka bir organizasyonda birlikte olmak dileği ile video ve fotoları bekliyoruz onu ayrı bir konu açarsanız daha güzel olur

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

sağol zafer abim, inşallah bekleriz her zaman, sırf buluşma için değil istediğin zaman atla gel yani evet foto ve videolar için sağolsun emre abim ve kardeşi bayağı güzel bir çalışma yaptılar elleri dert görmesin evet ona ayrı bir başlık açıp orda paylaşalım güzel olur...

Yorum

omer kardesım cuma gununu ayarla kendını ufak bı toplantı fln yapabılırız! emre abıyle fln guzel bır gun yıne ınsallah bızı beklıyor

Yorum

bu sefer arabasız gelcem ama pederle gircez birbirimize tamam kardeşim bende çok isterim gelmek, daha emre abiyi sıkamadık sorularımızla , cuma günü illallah ettiririz

Yorum

tmm kardesım araba sorun deıl gel yeterkı daha emre abıyle araba konusunun a sına gırmıstık terletelım bıraz emre abıyı askere gıtcek yakında kılo verdırırız saka bır yana gercektende tanıdıgım cok sevdıgım abılerımden ne zaman bır sıkıntı olsa ne konuda olursa olsun yardıma kosar bu arada emrezxr abımıde sagolsun kırmadı bızı geldı yorduk onuda cok cok tesekkur ederım sıcaklıgıyla ıctenlıgıyle sankı yıllardır abım gıbı hıssettım onuda yıne beklerız ama olmadı boyle kısa toplantı bır dahakıne cok buyuk bır toplantı yaparız ınsallah turkıye bulusması burası olur ozaman

Yorum

burda böyle konuşuyoruz kardeşim ama emre abi gelmicek bak cuma günü tabi ya, bi türlü konuşamadık doğru dürüst inşallah cuma konuşuruz uzun uzun bu arada uğur abinin araca sticker yapıştırırken emre abi de uğur abi de birer kilo verdiler sanırım

Yorum

tşkler ömer eksik olma
                          Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                          sağol zafer abim, inşallah bekleriz her zaman, sırf buluşma için değil istediğin zaman atla gel yani evet foto ve videolar için sağolsun emre abim ve kardeşi bayağı güzel bir çalışma yaptılar elleri dert görmesin evet ona ayrı bir başlık açıp orda paylaşalım güzel olur...

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

aynen kardesım dıger abılerımızde kardeslerımızde gelseydı varya 20 arabayı cok rahat gecerdık!!

Yorum

bende stiker ıstıyorum !!!!!!!!!!kimden alıcazzzzz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tigitogi
                                bende stiker ıstıyorum !!!!!!!!!!kimden alıcazzzzz
                                abi bugün bende vardı sticker ama maalesef bitti

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

şu konudaki linkten indirip reklamcıda logoyu yaptırabilirsiniz....

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                                aynen kardesım dıger abılerımızde kardeslerımızde gelseydı varya 20 arabayı cok rahat gecerdık!!

kardeşim 20 araba olmadık ama, 200 arabalık hava bastık izmire!!!!

Yorum

İşleniyor...
                                X