Duyuru

Collapse
No announcement yet.

18.09.2011 "İZMİR BULUŞMASI" 2011 Yılı En İyi Buluşması :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 18.09.2011 "İZMİR BULUŞMASI" 2011 Yılı En İyi Buluşması

Bende katılmayı çook istiyordum. "speed_emre" abi biliyor sebebimi İnşallah bir daha ki buluşmaya katılabiliriz demekten başka yapabileceğim bir şeyim yok ne yazık ki. Güzel bir gün geçireceğinize emindim ve dediğim gibide olmuş

Yorum

olur arkadaslar en kısa zamanda gene! belkı haftaya olur gene! oglen bulusma yapalır! emre abı ankaraya gıtmeden evvel son kez toplantı yapalımmı nedersınız?

Yorum

eee bulusmanın detayları neaman yayınlanacak catlıyacagım ben sımdı yaaa
        Dünya Geçirdiğin Fırtınaların Büyüklüğü İle Değil Gemiyi Limana Getirip Getirmediğin İle İlğilenir.

Yorum

münir abı yaa atlayıp gelseydın ya emre abıyle! emre abıde dıdımden geldı bırlıkte gelırdınız ne guzel

Yorum

Heyecandan Fotograf çekmemişler galiba haha

Bizde bekliyoruz hani nerde fotolar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hersey cok guzeldi. Turkuaz otoparkında yapılan bulusma sonrasında, guzelbahce de kahvaltı yaptık.Daha sonra yapılan bir kordon turu ardından, Karşıyaka'da deniz kenarında çaylarımızı içtik. Sonarsında Emre ile feribot sefasıyla tekrar karşıya gecerek gunu tamamladık.

Katılan tum arkadaslara tesekkurler

Yorum

emre cok ıstıyodum ama malesef solemıstım ortagım bu gece gelecek daha dukanda kımse yok yoksa gercekten cok ıstıyodum ınan bana .

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                münir abı yaa atlayıp gelseydın ya emre abıyle! emre abıde dıdımden geldı bırlıkte gelırdınız ne guzel
                Dünya Geçirdiğin Fırtınaların Büyüklüğü İle Değil Gemiyi Limana Getirip Getirmediğin İle İlğilenir.

Yorum

Bu arada 3-5-7 derken 4. bulusmada 12 arabaya cıktık. Buda bizim için başarı Bir dahakinde hedef 20 artık

Yorum

Tebrikler İzmir 20 geçersiniz

Ama hala resimler gelmedi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bu gun cok kısa bı surede sizlerle beraber olduysam da cok keyıflı bı gunduuuu.......bi daki sefere arabayı yıkayım gelicemmmm

Yorum

daha yeni ayak bastım düzceye ne yolmuş bitmek bilmedi herkeze cok teşekkür ederim bizlere göstermiş oldugunuz konuk severlik için iyiki opel marka bir araç almışımki sizler gibi iyi ve dost canlısı insallarla tanışmışım tabiki insigniateam catısı altında bizleri buluşturan saygı deger yönetimide unutmamak lazım ihihi
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Bu sefer gerçekten büyük ve güzel bir buluşma oldu.Katılan herkese teşekkür ediyorum özellikle uzun yoldan gelip katılan her iki Emre arkadaşımıza.Resimleri bende sabırsızlıkla bekliyorum.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                          17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                          35GB5825  A Rh+

Yorum

arkadaslar bende baya bi resim var ama gece 12 den sonra fln girebilicem nete biri bana nasıl yükleyebilecegimi msj atarsa sevinirim

Yorum

Bu kadar güzel bir günde bu kadar güzel insanlarla beraber olmak herseyin ötesinde bir keyifti...
                              Tahminlerimde hiç yanilmadigim icinde yaniltmadiginizdan oturude katılan tüm abilerime kardeşlerime çok teşekkür ederim gercekten güzel izmirimize yakışır bir buluşmayı geeceklestirebilmenin keyfini çıkartıyorum suan
                              Gunün özetini yapmak gerekirse turkuaz City'de buluşup tanışma ve otoparkta fotograf çekiminden sonra gizli bahçe adındaki doga ile iç ice güzel bir mekanda afiyetle kahvaltımızı yaptıktan sonra konvoy halinde kordon turuna çıktık tabi bir sürü konvoy fotografı ile birlikte Ordan Karşıyaka'ya geçtik deniz kenarında güzel bir Cafe'de denize nazır içeceklerimizi içerken yaptığımız güzel sohbetler gunün finali idi tabi biz Ordan ayrıldıktan sonra djin Uğur abi ile beraber feribot ile karşıya geçtik feribotta insigni resimlerimizde ayrı bir güzel oldu
                              Buluşmada emegi gecen usanmadan kalkıp gelen bizlerden hoş sohbetini abiligini kardeşliğini esirgemeyen herkese tekrar teşekkür ederim

Her zaman ki gibi 3 gb yakın resim mevcut elimde ve tatilim dolayısı ile yüklememde gecikme olacaktır idare edersiniz artık
                              En kısa zamanda yüklemeye çalışacam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                                olur arkadaslar en kısa zamanda gene! belkı haftaya olur gene! oglen bulusma yapalır! emre abı ankaraya gıtmeden evvel son kez toplantı yapalımmı nedersınız?
                                Emrecim inşallah fırsat olursa cuma Günü'de ka-style dyno gunundede beraber bı etkinlik düzenlemeyi çok isterim ama malum çok yogun bir hafta olacak muhtemelen bu nedenle kesin bisey söylemek istemiyorum kardesim

Yorum

İşleniyor...
                                X