Duyuru

Collapse
No announcement yet.

18.09.2011 "İZMİR BULUŞMASI" 2011 Yılı En İyi Buluşması :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 18.09.2011 "İZMİR BULUŞMASI" 2011 Yılı En İyi Buluşması

Sahilevleri tarafında Gizlibahce diye bir yer var. Guzel kahvaltısı vardı en son gittiğimde.Otopark derdi de yok. Kordon kalabalık olur fuar nedeniyle diye dusunuyorum. Yarın bulusunca degerlendiririz olmadı.

Yorum

aranızda olamayacağım üzgünüm 1 haftadır çok uğraştım işi gücü yetiştirmek için ama malasef çok istiyordum ama nasip değilmiş inş başka bir gün ve zamamda birlikte olmak dileği ile sizlere iyi eğlenceler..

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Sabah görüşmek üzere

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
          Emre geçmiş olsun çalanada yazıklar olsun.Bu arada kahvaltı yeri bellimidir?
          Teşekkür ederim Allah beterinden esirgedi...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
            Arkadaşlar eminim çok keyifli bir buluşma olacaktır.Bu sene 4-5 kez İzmir'e gittim yada geçtim..Keşke denk gelseydi,katılmayı çok isterdim
            Valla seninle izmirde görüşmemde iyi olurdu be Bülent Abi'm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
              Emre kardeşim geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.... Keyfini bozma İzmir'in ve Organizasyonun keyfini çıkarmaya bak, Tekrar geçmiş olsun....
              Valla Cemil Abi'm bende ki malzemelere değilde emek verip bizler için hazırladığın posterlere üzüldüm ben tek tesellim Allah beterinden esirgedi teşekkür ederim abi...

Yorum

ewet bulusmaya saatler kaldı heyecan yuksek dorukta!!! ınsallah hersey super gecer en kotu gunumuz bıle boyle olur! katılmak ısteyıpte katılamayan gelemeyenler ıcın hıc sorun etmesınler ınsallah bırdahakı sefere katılırlar!! dusunmelerı bıle yeterlıdır

Yorum

İzmir gurubu 13 araç olmuş keyifli bir gün geçirecekler gitmek isteyenler var ise gitsin Rekor kırıyor şu an izmir diğer büyük illerimizden de böyle etkinlikler bekliyoruz.

Tebrikler İzmir. clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Biraz Önce Düzce Emre ile İzmirle 3G bağlantısı yaptık ve arkadaşlarla sohbet ettik güzel araçlarını izledim sanki ordaymışcasına hoşuma gitti yaşasın 3G clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Merakla fotoğraflarını bekliyorum,iyi eğlenceler..
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İstanbulda artık birbirimizle rastgele karşılaşıyoruz
                        Aynı yoğunluğun İzmirde de yakalanmasını diliyorum
                        Fotolar icin sabırsızlaniyoruz.
                        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

arkadaslar cok guzeldı hersey! cok keyıflı cok hos cok sıcak bır ortam ve gunumuz gectı dogrusu! katılan herkese cok tesekkur edıyorum! katılmak ısteyıpte ısı cıkan katılamayan cok ısteklı arkadaslarımıda cok tesekkur edıyorum! ınsallah en kısa zamanda gene boyle bır toplantı olmasını ıstıyorum! bu sefer daha bılınclı ve cok eken olmucak sekılde gene guzel bır toplantımız olur! fotolar emre abıde cok guzel fotolar yakalandı ıyıkı geldın emre abı (daidavidoff).. hakkatende araba cok guzel cok serı emre gıtmeden evvel bır kez daha ufak bır etkınlık yapmayı dusunuyoruz! hersey cok guzeldı cok guzel keyıf aldıgım bır gundu gercektende! ıyıkı varsınız ınsıgnıa team aılesı

Yorum

Fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yorum

en kısa zamanda gelıyor cemıl abı

Yorum

herşeyin güzel olamsına sevindim çok isteyipte gelemeyenlerin başındayım evet saat baya erkendi dıştan gelenler için saaat 7de çıkmak lazım yola onun için 12. 1 arası falan olsaydı daha kendinde olurdu arkadaşlar diye düşünüyorum yinede güzel olmuştur fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz tbrkler İZMİR....

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

İşleniyor...
                                X