Ynt: 18.09.2011 "İZMİR BULUŞMASI" 2011 Yılı En İyi Buluşması
Emre geçmiş olsun... Kısa bir hatırlama yapayım yeri gelmişken, benzin aldıktan sonra hesabımı ödemek için içeri geçtiğimiz esnada çoğumuz kapıları kilitlemiyoruz araba gözünüzün önünde olsa dahi kilitleyin.. Yaşanmış bir olay aktarayım... Benzin alırken pompacının yanında duran şoförün cüzdanı sol taraftan çalındı farkında bile olmadılar hemde..
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Emre geçmiş olsun... Kısa bir hatırlama yapayım yeri gelmişken, benzin aldıktan sonra hesabımı ödemek için içeri geçtiğimiz esnada çoğumuz kapıları kilitlemiyoruz araba gözünüzün önünde olsa dahi kilitleyin.. Yaşanmış bir olay aktarayım... Benzin alırken pompacının yanında duran şoförün cüzdanı sol taraftan çalındı farkında bile olmadılar hemde..
Sağol Gökhan kardesim ya iste araç pompada olsa en azından kamera var ben park alanına çekmiştim aracı kamera olsa idi en azından alanı tespit ederdim...
Bütün engellere rağmen son hızla buluşma hazırlıkları devam ediyor.Edecekde, çalanda artık dağıtır millete reklamımızı yapar.Hiç değilse bi işe yarar.Geçmiş olsun Emre Abi.
emre abı gercektende kotu bır olay gercektende buyuk gecmıs olsun! cok sevınmıstık ama nasıp olmadı yanı! neyse moralımızı bozmayalım arkadaslar onemlı olan hepbırlıkte olmamız yanı!! hadı emre tak gelırken arkana bı kactane ınsıgnıada gelsınler soyle! ımzamızı atalım artık en kotu bulusmamız olsun bu
Emre geçmiş olsun çalanada yazıklar olsun.Bu arada kahvaltı yeri bellimidir?
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Yorum