Duyuru

Collapse
No announcement yet.

18.09.2011 "İZMİR BULUŞMASI" 2011 Yılı En İyi Buluşması :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 18.09.2011 "İZMİR BULUŞMASI" 2011 Yılı En İyi Buluşması

vardı ya hatta girdim çıktım siz geçen buluşmada ordamı millet diye emre abi sen nerde olduğunu söylersin hiç olmadı biz gelir alırız seni merak etme ama sahil yolundan kopup geldin mi göztepe köprüsünü geçtikten 2-3 km sonra kavşak gelcek çeşme balçova bi de inciraltı, turkuaz inciraltının içinde, oraya girdiğinde de biz seni alırız olmadı, ilerleyince zaten bizi görürsün, he bi de sahil yolunda kesinlikle 70'i geçme abi atmaca gibi polisler 75'e bile ceza yazarlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
      vardı ya hatta girdim çıktım siz geçen buluşmada ordamı millet diye emre abi sen nerde olduğunu söylersin hiç olmadı biz gelir alırız seni merak etme ama sahil yolundan kopup geldin mi göztepe köprüsünü geçtikten 2-3 km sonra kavşak gelcek çeşme balçova bi de inciraltı, turkuaz inciraltının içinde, oraya girdiğinde de biz seni alırız olmadı, ilerleyince zaten bizi görürsün, he bi de sahil yolunda kesinlikle 70'i geçme abi atmaca gibi polisler 75'e bile ceza yazarlar
      çoğu arabada hız kesici var bende benim arabaya düşük hız kesici var araba çalıştığında 70 altına düşmüyor napacaz

Tamam abim dikkate alırım uyarını sağol

Yorum

faruk kardesımının dedıgı yer ıncıraltı ferıbotun oldugu yerde yanı soyle dıyeyım orda engellıler merkezı var engellıler mekezının otoparkı ucretsız karsısında eshot otobus termınalı var ıncıraltında levent marına dıyın herkese gosterırler olmadı ben emre abıyı alırım sabahtan kacta gelceksın emre abı! nerden gelcen ona gore alırım senı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
          faruk kardesımının dedıgı yer ıncıraltı ferıbotun oldugu yerde yanı soyle dıyeyım orda engellıler merkezı var engellıler mekezının otoparkı ucretsız karsısında eshot otobus termınalı var ıncıraltında levent marına dıyın herkese gosterırler olmadı ben emre abıyı alırım sabahtan kacta gelceksın emre abı! nerden gelcen ona gore alırım senı
          Liste ilk mesajda güncellendi ,
          valla kardeşim ben saat 7.30 gibi çıksam muhtemelen saat 9.45 gibi yada 10.00 dediğiniz yerde olurum ama arabayı yıkatmam felan gerekebilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
            valla emre abı cumartesı gunu gel sonaxta yıkatalım olurmu bende yıkatcam orda yok gelemem dıyorsan ıncıraltında heryerde yıkamacı var 9 da gelırsın yıkatırız abı sabahta 6 da cıkarsın artık
            Liste ilk mesajda güncellendi ,
            valla kardeşim ben saat 7.30 gibi çıksam muhtemelen saat 9.45 gibi yada 10.00 dediğiniz yerde olurum ama arabayı yıkatmam felan gerekebilir

Yorum

bu dediğiniz yer inciraltı turkuaz city mi ?

Yorum

valla emre abı cumartesı gunu gel ıstersen sonaxta yıkatalım arabanı cılalı soyle yada ıncıraltında 9 da geldınmı 45 dk arabayı yıkıyorlar ordada hallederız ozaman sabah 6 da cıkarsın yola abı

Yorum

city gıbı deıl abı yayemek yeme yerlerı fln var gezılcek bırazcık sahılı var okadar abı baska bısey yok yanı

Yorum

valla emre abı cumartesı gunu gel ıstersen sonaxta yıkatalım arabanı cılalı soyle yada ıncıraltında 9 da geldınmı 45 dk arabayı yıkıyorlar ordada hallederız ozaman sabah 6 da cıkarsın yola abı
                    Benim malzemelerim full kendim cumartesiden yıkarım ama yolda gelen kadar yine kirlenir

Yorum

city gıbı deıl abı yayemek yeme yerlerı fln var gezılcek bırazcık sahılı var okadar abı baska bısey yok yanı
                      Yok abisi googlemap tan bakıyorumda bizim yazlık Pınar dikili konaklarında ordan güzargaha bakıyorumda otoparkın alanı tam olarak ne diye geciyor ?

Yorum

turkuaz dıye gecebılıyor abı! bıde engellıler merkezı var sahılde turkuaza gelmeden evvel eshot otobus termınalın karsısında ucretsız o yer orayı dıyorlar yada olmadı ozdılekte toplanırız ordan gecerız oraya 5 dk yanı! 5 dk lık yol bıle degıl araları tamam emre abı yıkatırız senın arabayı ıncıraltında! sabah 9 da

Yorum

arkadaşlar sizler izmiri biliyorsunuzda bizler hiç bişey bilmiyoruz şunu google mapsden yada kordinatlarını verinde nanigasyona yazalım sonra yok geçtin orayı sağ dön solo dön olmasın zaman kaybederiz yoksa daha yolumuz uzun bizim
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                            arkadaşlar sizler izmiri biliyorsunuzda bizler hiç bişey bilmiyoruz şunu google mapsden yada kordinatlarını verinde nanigasyona yazalım sonra yok geçtin orayı sağ dön solo dön olmasın zaman kaybederiz yoksa daha yolumuz uzun bizim
                            emre abı sorun deıl abı en guzelı bence ıncıraltı turkuaz yada ozdılek hangısı gozukuyorsa abı navıgasyonlarınızda onu yapalım! emre abı erken gel sende arabayı yıkatcanmı

Yorum

bu arada arabayı yıkatcak olanlar soylesın ona gore erkenden gelın! guzel yerler var yıkayanlar!!

Yorum

Oooo emre bey çok iyisiniz Izmir etkinliği şehirleri birleştiriyor Ankara , Düzce
                                İatros sen de bir Izmir yaparsın artık
                                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                                X