Ynt: 18.09.2011 "İZMİR BULUŞMASI" 2011 Yılı En İyi Buluşması
emre abi fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz hiho hiho
artık buluşmaya katılammak için sebebimde kalmadı eğer bir buluşma olursa gelmeyi cok isterim bu buluşmayı kaçırmamın sebebini sölemiştim annem hastalandı hastahaneye kaldırdık sonra evde 1 kaç gün baktım ona ne olur ne olmaz diye nice buluşmalara inşallah..
Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır. GIBBON
evet arkadaşlar dün gece itibari ile İzmir ÇEşme ayvalık dikili sarımsaklı cunda derken Kendimi Çanakkalede buldum Çanakkaleden Gelibolu Şehitlik iki günlük geziden sonra İstanbula gectim ordada bir gece Kuruçeşme yaptıktan sonra ertesi günü yola çıkıp Ankaraya dün gece indim
Valla buluşma resimleri ile beraber Çanakkale ve Gelibolu şehitlik gezdiğim gördüğüm yerlerin resimlerini en kısa zamnada paylaşacağım tabi ilk olrak buluşma resimlerini bana 2 gün müsade kendime gelir gelmez resimler burda olacak şimdi işe güce bakıyım biraz
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
evet arkadaşlar dün gece itibari ile İzmir ÇEşme ayvalık dikili sarımsaklı cunda derken Kendimi Çanakkalede buldum Çanakkaleden Gelibolu Şehitlik iki günlük geziden sonra İstanbula gectim ordada bir gece Kuruçeşme yaptıktan sonra ertesi günü yola çıkıp Ankaraya dün gece indim
Valla buluşma resimleri ile beraber Çanakkale ve Gelibolu şehitlik gezdiğim gördüğüm yerlerin resimlerini en kısa zamnada paylaşacağım tabi ilk olrak buluşma resimlerini bana 2 gün müsade kendime gelir gelmez resimler burda olacak şimdi işe güce bakıyım biraz
Emrecim,İstanbuldan geçiyorsun ve aramıyorsun.Üstelik Çanakkale üzerinden gelirken benim evin önünden geçiyorsun hiho hiho
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Emrecim,İstanbuldan geçiyorsun ve aramıyorsun.Üstelik Çanakkale üzerinden gelirken benim evin önünden geçiyorsun hiho hiho
Bülent abim valla arıyacağım bir sürü abim kardeşimden de çok sitem aldım ama inan ben istanbula indiğimde saat hem gec olmuştu hemde ertesi gün erken yola cıkacam diye kimseyi ayaklandırmayım rahatsız etmiyim şimdi dedim acıkcası ilerleyen günlerde inşallah geniş vakitte bir istanbul yapacam o zaman mutlaka görüşürüz inşallah abi
Yorum