İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Eyvallah Taner.
Muhteşem bir olay arkadaşlar. Bugün Izmir grubu ve Insigniateam için tarihi bir gün.
İstanbul, Ankara, İzmir her bir şehir kendini tamamlıyor ve ortak bir çatı altında birleşiyor.
Bundan sonra da kardeşlik ve beraberlğimizin devamını dilerim!
Temennim ve hayalim bundan sonraki adımlarla her birimizin bulunduğu yakin çevredeki sosyal sorumluluk projelerine de imza atması.
Katılan ve destek veren tüm arkadaşları canıgönülden tebrik ederim.
Ynt: 18.09.2011 "İZMİR BULUŞMASI" 2011 Yılı En İyi Buluşması
Fotoğraflar ve yazılan yazılar, Etkinliğin ne kadar güzel geçtiğini gösteriyor. Emre'nin çektiği fotoları sabırsızlıkla bekliyorum..TEBRİKLER İZMİR..... nicelerine....... clapclap clapclap
kardeşim senin de ellerine sağlık bu fotoya bayıldım sanırım panorama çekim, çok güzel fotoğraflar, daha devamı var önemli olan burdaki arabaların çokluğu veya azlığı değil burdaki kardeşlik abilik sevgi saygı çerçevesi, çok güzel bir gündü gerçekten, emre abimizin de cana yakınlığı ve güzel muhabbeti bizi gerçekten sardı
vaay 12 olmuşsunuz artık spontanelerin zamanı gelmiş bence, araç sayısı kendiliğinden çoğalacaktır zaten.
emeği geçenleri tebrik ederim, güzel bir gün geçirdiğinize eminim, daha nice buluşmalara inşallah. yakında İzmir'i ortak buluşmalarda da göreceğiz
DN: Fotoğrafların orjinallerini bana ulaştırmayı unutmayın, arşiv konusunu hazırlayalım
Yorum