Duyuru

Collapse
No announcement yet.

18.09.2011 "İZMİR BULUŞMASI" 2011 Yılı En İyi Buluşması :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 18.09.2011 "İZMİR BULUŞMASI" 2011 Yılı En İyi Buluşması

taner abı yarın kısmetse bellı olcak hemen buraya yazdırırız yanı! zaten turkuazın orda toplanıp gıtcegımız ıcın sorun olmaz cok

Yorum

bende 8 tane insignia team sticker var, daha fazla yaptıramadım kusura bakmayın, artık onları dağıtır yapıştırıp gezeriz bizim arabalarımız her türlü bayraklı bayraksız ilgi çeker abilerim babam sabah kahvaltıda diyor ki ya bu arabaya baktığımda hep başka bir ayrıntı gözüme çarpıyor, adamlar çok değişik bir tasarım yapmışlar diyor

Yorum

arkadaslar sımdı ben kordonu gezdım normal kahvaltı tabakta! 10 tl..... acık bufe ıse 15 tl ıle 20 tl olan guzel bır mekan alsancakta! arasında + 5 tl de otopark ucretı. bugun yerle

ıletısıme gecıcem yerı tutucam kapora verılcek tam kac kısı olarak gelıncek bılmemız lazım! kordon ıstemezsenız sahılevlerı taraflarından ıncıraltı tarafındanda arastırabılırım! kararı verırsenız hemen memnun olurum cok!

numaram : 0555 560 00 01 ! sahıl dersenız kordon yok agaclıklı bahcelerarası fln dersenız sahılevlerı ıncıraltı tarafına bakarız! Kordonun havasınıda baska yerde bulamazsınız ama unutmamak lazım onuda

Yorum

tabak 10 tl açık büfe 15 tl ise açık olsun ya en az 30 de sen onlara kardeşim adam olsunlar akıllı olsunlar valla kordon 10 numara olur tabi, bir kaç karar daha duyalım bakalım

Yorum

20 tl ye cok guzel yer var acık bufe olarak mekanıda cok guzel orayla anlasayım dıyorum ama mılletı aramak lazım!

Yorum

bencede kordonda acık büfe olsun paralı acık otoparkada bırakalım arabaları sonra oradan kaldır arabaları yok polis geldi cekelim birdaha otoparka demiyelim
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

en iyisi

Yorum

konuyu guncel tutalım arkadaslar!!! herkes okusun!

Yorum

aynen

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                      İki gündür yol ve yorgunluk nedeni ile foruma giremedim suan dikilideyim iyi bir yolculukla beraber tek tatsizlik Emre kardeşiminde söylediği gibi içerisinde sticker kartvizit Cemil Abi'mizin buluşma için hazırladığı buluşma afişlerimiz ve benim almış oldugum Türk bayraklarımız benzinlikte vermiş oldugum çay molasında açık olan arka camdan çalındı muhtemelen icinde önemli birsey vardır diye tahmin edip aldı alan kisi tek tesellim arka koltuğun arasında çantada d90 nikon fotograf makinamda bulunması o da gitse idi tatil başlamadan Zehir olacaktı desem yeri ama hala o kadar hazırladığım seyin çalınması icime yer etmiş durumda bunuda üzülerek belirtmek isterim...

Posterimiz bayrağımız olmasada gönüllerin bir olacağı çok güzel sohbetlerin edileceği ve yeni yeni kardeslerimizle tanisacagimiz bir buluşma gerçekleşeceği tek tesellim diyebilirim.
                      Ben pazar gunüne hazırım haydi İzmirli kardeslerim bu buluşma kaçmaz
                      emre kardeşim geçmiş olsun şimdi okudum .

Yorum

izmirli arkadaşlar görsün konuyu...

Yorum

Güzel izmirim konu günceldir...

Yorum

konu gunceldır arkadaslar okuyun lutfen!

Yorum

Emre kardeşim geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.... Keyfini bozma İzmir'in ve Organizasyonun keyfini çıkarmaya bak, Tekrar geçmiş olsun....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
                                Bütün engellere rağmen son hızla buluşma hazırlıkları devam ediyor.Edecekde, çalanda artık dağıtır millete reklamımızı yapar.Hiç değilse bi işe yarar.Geçmiş olsun Emre Abi.
                                Teşekkür ederim kardesim ...

Yorum

İşleniyor...
                                X