Ynt: İstanbulPark OPC Buluşması 11 Eylül 2011 Buluşma Zamanı
EEEEE şimdi hemşehrim gelemiyor mu? Tüh şimdi biz hangi astaryı yiyeceğiz. İşin şakası üzüldük vallahi gökhancım seninle tanışıp muhabbet edecektik.Belki akşam mangala yetişirsin....
merhaba,ben gişelerde katılcam.saat kaçta orda olmam gerek?? Bu gişeler atasehır we k.bakkalkoyu gectıkten sonra kı yanı ılk gıseler oluyor degıl ml??yanlıs yerlerde beklemeyelım de
Orjinal yazı sahibi: SaMiL_N
merhaba,ben gişelerde katılcam.saat kaçta orda olmam gerek?? Bu gişeler atasehır we k.bakkalkoyu gectıkten sonra kı yanı ılk gıseler oluyor degıl ml??yanlıs yerlerde beklemeyelım de
linkte yeşil ok olan yer abi. ilk gişeler oluyor sanırım.
Orjinal yazı sahibi: SaMiL_N
12:05 te orda olun
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Arkadaşlar bu gün sabah İstanbul Parka gittim sizler için bir iki bilgi aldım
Herkes kendi saatinde araca biniyor Bir tur eğitmen sürüyor 1 turda siz sürüyorsunuz biz bu gün Amasyadan Farukla sürüş yapan bir arabanın arka koltuğuna bindik ve virajların ne kadar sert olduğunu arkada hissettik kafalarımız bir birine vuruyor eğitmenin dediklerini yapmak gerekiyor mesala 8 virja 140 sokuyor ve gazı sabitlememizi ve fren yapmmamız istiyor ve cizgileri ve kukalara uymamızı istiyorlar mazallah araçların pist dışına çıkması an meselesi maxsimum hıza çıkılan düzlükte 180 km hıza çıkabildi bizim pilot ama şu bir gerçekki o virajlara o hızlarla girip ve durması çok güzel araçlara maşallah
Bize özel Ampera sürüşü yaptırdılar yarın belki bir kaç kişi daha test yapabilir araç çok süper nerdeyse 0 sessizlik çalışmayan bir aracı sürüyormuşcasına kullanıyorsunuz aracın aküsü bitse bile kendi jeneratöründen araç kendini şarj edebiliyor ve en uzun menzilli hibrit araç ünvanına sahip ön konsol tamamen bilgisayar ekranı gibi navifasyon ekranı dokumatik ve çok renkli aracın pil durumunu sürekli izleyebiliyorsunuz yakıt ve enerji tüketimini sürekli takip edebildiğiniz renkli ekranlar var
Şimdide bir kaç resim koymak istiyorum.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum