Paylaşım icin teşekkür ederim. Cemil beye ve Fatih beye .
Dikkatimi çekti oradan geçen araç sayısı dakikada 300 veye 500 araç olmalı insignialar peş peş dizilmiş duruyor. Bunu görenler tanidiklarıyla paylaşmıştır. Yani 20 dakika orada geçirilen zamanı ve Insignia team in konvoyunu ve bunu gören sürücülerin sayısını hesaplayın büyük bir ihtimalle en az 100 Insignia sever kazanmışızdır Birliğimiz nasıl bir güç olduğuğunu düşünün.
Dikkatimi çekti oradan geçen araç sayısı dakikada 300 veye 500 araç olmalı insignialar peş peş dizilmiş duruyor. Bunu görenler tanidiklarıyla paylaşmıştır. Yani 20 dakika orada geçirilen zamanı ve Insignia team in konvoyunu ve bunu gören sürücülerin sayısını hesaplayın büyük bir ihtimalle en az 100 Insignia sever kazanmışızdır Birliğimiz nasıl bir güç olduğuğunu düşünün.
Bizler teşekkür ederiz Nurettin bey, Evet gerçekten çok güzel görüntüler..
"Insignia Club Turkiye | Etkinlik & Organizasyon | Organizasyon - Buluşmalar | Buluşma Fotoğrafları Arşivi | 11 Eylül 2011 İstanbul Park OPC Tanıtım fotoğraf ve videolar" http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=4471.20
bölümünde de aynen yazdığım gibi "bende de fotoğraf makinası falan vardı ama işin heyecanı ve çevrenin atmosferine kapılıp, hiç bir yerde fotoğraf çekemedim. Benim arkadaşlar iyiki çekmiş...."
Ynt: İstanbulPark OPC Buluşması 11 Eylül 2011 Buluşma Zamanı
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
Videonun sonlarına doğru Fatih hocam Polise açıklama yapıyor Ne demişti Fatih hocam,konvoy yapıp trafiği sıkıştırmayın mı ? haha haha haha
Bizde Polislere uyduk ikinci buluşma noktasına kadar biraz hareketli gittik hatta bir arkadaşımız konvoyu kaybetti
Nerdeyse konvoyda bende sizleri kaybediyordum. Sizlerde OGS bende ise KGS vardı. Sizler gişelerden hiç durmadan geçip gittiniz. Maalesef ben giriş çıkışlarda hep kart okutmak zorunda kaldım hasss maad maad
Neyse henüz kartta daha kredi mevcut bitsin bende OGS'ye dönüş yapacağım. ihihi haha
Yorum