Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 İZMİR EYLÜL BULUŞMASI YAPIYORUZ!! HADİ İZMİRLİLER :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2011 İZMİR EYLÜL BULUŞMASI YAPIYORUZ!! HADİ İZMİRLİLER

Sitede logo çalısmaları kismindn indirip reklamcidan yaptırıyoruz

Yorum

tek kendine düşünme dışarı yapışacak benim araç 2 no film var içten yapışma olmaz..

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Ya Omer bravo herkes bir sey kosturur ve ortaya mukemml urunler cikar.oyle gozukuyor ki İzmir gumbur gmbur geliyor obaa obaa oleyy urock

Yorum

Tamam abi bı 10-15 tane yaptırayim isteyene veririm bende dışardan yaptircam zaten abi o tip yaptırırım

Yorum

Çok sagol Utku Abi'm size yetişmeye çalışıyoruz iste

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
              Tamam abi bı 10-15 tane yaptırayim isteyene veririm bende dışardan yaptircam zaten abi o tip yaptırırım
              baskı rengi olarak benim araçtaki örnek alınırsa daha iyi olur gibi.. INSIGNIATEAM şeklinde, yani TEAM yazısı turuncu geri kalan tüm herşey, web adresi, INSIGNIA yazısı ve insignia silueti beyaz olursa filmli camın üzerinde daha net okunur
              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Tamam kardesim oyle yaptıralım o zaman

Yorum

arkadaslar konu gunceldır hadı ızmırlıler guzel bır toplantı yapıyoruz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                    Emre hadi bakalim ankaradaki sistemi izmire de tasi orayi bir atesle de artik izmiri de aramizda bol bol gorelim...... muhaha muhaha yourock hiho obaa oleyy oleyy urock
                    Abi burda ne yaptıysam ordada yapacam merak etme Ankarayı toparlamak bu hale getirmek için baya uğraştım Ee artık birazda İzmir için uğraşırız İstanbul buluşmasından sonra sende bir hafta sonra çık birde İzmir yap işte ordada bi kebapcı buluruz artık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                      tamamdır emre abı bol bol sohbet ederız benım komsu gelcek emre abı beyaz cosmo adamın adı ısmaıl bayer ekle onuda olmazsa! bodrumdakı arkadasımızda gelırmı acaba! hadı arkadaslar bıraz kassak kendımızı varya emınım 20 araba oluruz!!
                      Tamam kardeşim sitemize üye olmadığı için sana ekliyorum komşunu aracıda belirtiriz

Yorum

Aman abi izmire gelmem filan inşallah abi 15i bı bulalım ya biz 8'i bulmuştuk eğer Aydın'dan Uğur kardeşimiz de gelmek isterse güzel olur ya Taner abi mı görmüştü Murat abi mı şimdi hatirlayamadim bı opc vardı onu bı bulsak süper olur ya aslında bu etkinliklere giden opcler izmirli değil mı onlara nasıl ulaşırız yaaa
                        One minute ! Dahada gelmem İzmire en az 15 araba olmalıyız
                        3 arabada olsa fark etmez kardeşim ben kardeşlerimi dostlarımı görmeye geliyorum araba bahane

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
                          benim eşimin gelme ihtimali var ama kesin değil, iki kişi yazalım da büyük ihtimal tek tabanca olcam
                          Her ihtimale karşı ekliyorum abi benim eşimde gelecek gelmesi iyi olur aslında tanışırlar onlarda

Yorum

Aynen kordon kral tamam orası olsun ama park sıkıntı yaa bı de arka cama insigniateam stickeri düşünüyorum yaptırıp gelebilirim
                            Bende sticker var biraz elimde aralarından bozulmamış olanlarını secip getiririm kardeşim dert değil kartvizitte getirecem yanımda

Yorum

Liste Günceli ;

Valla Şimdi İzmirde ki kardeşlerime abilerime bütün Pazarlarım feda olsun
                              O zaman ben Salı günü İzmire hiç elleşmeyeyim direk Dikiliye geceyim Pazar günüde Büyük bir buluşma yapalım 18.09.2011 olarak
                              Buna istinaden hadi beyler şimdi Listeyi oluşturalım Pro foto mak olan arkadaşlar video çekebilecek arkadaşlarda ayrıca belirtelim ,
                              Buluşma Noktası ,
                              Güzargahlar ,
                              Gidilecek mekanlar ,
                              Belirlensin ona göre bilgilendirelim.
                              Kaç kişi katılacak Katılan üyelerimizin aileleri,arkadaşları,dostları iştirak edecek mi bunlarında belirtilmesinde fayda var ...

İzmirli kardeşlerimden biribirini tanıyan Siteye çok girmeye fırsat bulamayan buluşmadan haberi olmayan üyeleimze ulaşırsak dahada kalabalık olabiliriz kanaatindeyim bu nedenle ,
                              İzmir Organizatörü ve buluşmayı düzenlemeye uğraşan Emre Faruk KArdeşlerime düşüyor iş yine

Etkinlik Programı ;

Buluşma Noktası ....
                              Kordon turu ,
                              ...
                              ...

18.09.2011 İZMİR BULUŞMASI 2011 Yılı En İyi Buluşması

Haydi İzmir Buluşma Vakit Geliyor...

Katılımcı listesi ;

01) Diadavidoff + Eşi + 1 (Pro. Fot. Mak)
                              02) 35OFT23 + ?
                              03) Speed_Emre + 1 İnsignia
                              04) Myanmaz + Eşi
                              05) Taner + Eşi ( İzmir Etkinlik Organizatörü )
                              06) DJIN + ?
                              07) Dragon_10 + ?
                              08) platinum hd + ?
                              09) horozorhan + ?
                              10) Namyelus + ?
                              11) Marikoglu + ?
                              12) zek74us + ?
                              13) emrexr + Eşi
                              14) ...
                              15) ...
                              16) ...
                              17) ...
                              18) ...
                              19) ...
                              20) ...

Not : Katılımcı sayısı 15 Arabanın altında olursa Dahada İZMİRE gelmem

Yorum

Tamam Emre Abi'm sende kart ve sticker getirirsen super olur evet abi biz 8 araba buluştuk ama muhabbete doyum olmuyor eeee arabalar kaliteli olunca bu arabaları alan insanlar da çok seçkin kisiler oluyor

Yorum

İşleniyor...
                                X