Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 İZMİR EYLÜL BULUŞMASI YAPIYORUZ!! HADİ İZMİRLİLER :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2011 İZMİR EYLÜL BULUŞMASI YAPIYORUZ!! HADİ İZMİRLİLER

Orayı yıkarız beee ama park sıkıntısına bı çözüm erken ayarlarsak park yerleri boş olabilir

Yorum

evet tek çözüm erken gitmekte
      ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
      ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

aynen abı bence super yer cok gecen var orda dk bır mutlaka mıllet bıze gelır yanı! afıs fln olsada toplantı oldugunu herkes anlasa

Yorum

Arkadaslar sizleri simdiden cok cok tebrik ediyorum.atesi aldiniz belli .bu arada kordon da inailmaz ilgi cekeceginiz kesin.yaninizda bol bol kart bulundurun .yoksa Emre kardesmle sizlere kart gonderelim.goreceksiniz k ilgi nedeniyle bir dahaki bulusma en az 20 araba civarinda olur. Umarim bu organizasyon veya bulusma da benim gelecegim zamana enk gelir de sizlerle tek ek tanisir muhabbet ederiz. Omercim ozellikle seninle illahaki gorusecegiz.bizlere yakin tavrin ictenligin sayesinde zaten tanisms kadar olduk.kordonda kara sahini kullanmak bana buyuk keyif verecek.Ucakla gelecketik ancak ben bundan vazgectim.sirf sizinle kara sahnle birlikte tanismak istiyorm...saygilar sevgiker

Yorum

gıderız murat abı erkenden sabahları bos oluyo kaldırama koyarız arka arkaya herkese sıgar devgıbı kaldırım var

Yorum

gel tabı utku abı ya ızmırı ozlemıssındır cok kordon keyıfı super olur bak kartları alalımda kartların arkasına organızasyon arac hakkında bılgıler destek teknık bılgıler vs gıbı yazılar bulunsa guzel olur adam bos karta bakıyor ınt sıtesı yazıyor bı tek anlam veremıyor

Yorum

Emrecim fikrin cok guzel.ben senin yerinde olsam bunu oyledikten sonra buna yonelik bir calisma yaparim.sen hazirla biz tartisip yaptiralim. haha haha haha

Yorum

Aynen kapatırız oraları erkenden çok ilgi çekeceğiz inşallah hakkaten aslında kart olsa bende kart kalmadı bitti kart gönderirseniz seviniriz utku abi yarindan tezi yok izmir insignialari aramaya başlıyoruz bende çeşmeden araba getircem

Yorum

ne demek abı hemen bı taslak cıkarırız yanı ama bunu yapcak abılerım var merkez ıstanbul ve ankara baslayalım yapmaya abı bence artık sıtemız masallah buyudu artık vede cok guclu oluyoruz arabalarımızda cogaldı cok etrafta mılletımızı bılgılendırmelıyız yanı artık dımı arabalarını ıyıce sevsınler asık olsun

Yorum

Siz merak etmeyin bence turkiyedeki en aktif ve enbuyuk fun kulubu olacagiz.ben daha ilerisnde bn dunyaya yayabilecegimizi ve opelin bize yalvaracagni dusunuyorum haha haha haha. Cunku biz bu isin muhabbetini yaparken yan bu muhabbete girerken ben bu kadar buyuyebilecegini benim bu kada zamanimi alacagini ve hatta gunmun cogunda sirf bu nedempe netin basinda olacagimi dusunmemistim.ama simd gece oturuyorm b isin basina ve butu zamanimi veriyorum........tabii hanim hic memnun degil ama ne yapacaksiniz 8 seneden sonra nazimiz geciyor....

Yorum

eee utku abı hersey zamanla ve emekle guzel seyler ortaya cıkıyor yanı olcak olcak ınanıyorum ben buna cok guzel dostluklar arkadaslıklar var ve umarım hep bakı kalır yanı ewet abı bu kartları acıl olarak yapmamız lazım hatta brosurde cıkarmamız lazım

Yorum

Vallahi genclik bizim 5 -6 aracli bulusmamizda bile sagolsun cemil abinn haziirladigi buyuk afislerimiz vardi ve cok ilgi cekiyordu.bu konuda cemil abiye ulasin o size fikirin alasini verir. Ozellikle anitkabir bulusmamiza bir bakin afisler superdi ve herkes tarafindan cok begenildi. Bu arada artik bulusmaniza bir ism verin.benden tavsiye 1. Buyuk izmir Bulusmasi mesela.boylefe afisin yaziminda ne kullancaginiz belli olur.

Yorum

dogru soyluyosun utku abı valla adını koyalım o ısıde emreabıye bırakıyorum ben o ısın ustası yanı cok ıyı halleder yapar yanı ınsallah yetısır bulusmaya kadar bı afıs fln

Yorum

araçlara stcır yokmu dışardan yapıştırmalı parası neyse verir alırız yeterki birisi bu işede baksa

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Ben düşünüyorum bakalım arka cam için siteden yükledim taslağı onu reklamcidan gidip çıkarcam

Yorum

İşleniyor...
                                X