Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 İZMİR EYLÜL BULUŞMASI YAPIYORUZ!! HADİ İZMİRLİLER :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2011 İZMİR EYLÜL BULUŞMASI YAPIYORUZ!! HADİ İZMİRLİLER

var kardesım olmazmı acık bufe yemek fln kısı bası 15 tl olması lazım rakamlarıda uygun super olur bence! sonra bı ızmır turu sonra gokart flnn derken harıka olur bowlıng turu bıle yapılır valla

Yorum

Valla Şimdi İzmirde ki kardeşlerime abilerime bütün Pazarlarım feda olsun
      O zaman ben Salı günü İzmire hiç elleşmeyeyim direk Dikiliye geceyim Pazar günüde Büyük bir buluşma yapalım 18.09.2011 olarak
      Buna istinaden hadi beyler şimdi Listeyi oluşturalım Pro foto mak olan arkadaşlar video çekebilecek arkadaşlarda ayrıca belirtelim ,
      Buluşma Noktası ,
      Güzargahlar ,
      Gidilecek mekanlar ,
      Belirlensin ona göre bilgilendirelim.
      Kaç kişi katılacak Katılan üyelerimizin aileleri,arkadaşları,dostları iştirak edecek mi bunlarında belirtilmesinde fayda var ...

İzmirli kardeşlerimden biribirini tanıyan Siteye çok girmeye fırsat bulamayan buluşmadan haberi olmayan üyeleimze ulaşırsak dahada kalabalık olabiliriz kanaatindeyim bu nedenle ,
      İzmir Organizatörü ve buluşmayı düzenlemeye uğraşan Emre Faruk KArdeşlerime düşüyor iş yine

18.09.2011 İZMİR BULUŞMASI 2011 Yılı En İyi Buluşması

Haydi İzmir Buluşma Vakit Geliyor...

Katılımcı listesi ;

01) Diadavidoff + Eşi + 1 (Pro. Fot. Mak)
      02) 35OFT23 + ?
      03) Speed_Emre + ?
      04) Myanmaz + ?
      05) Taner + Eşi ( İzmir Etkinlik Organizatörü )
      06) DJIN + ?
      07) Dragon_10 + ?
      08) platinum hd + ?
      09) horozorhan + ?
      10) Namyelus + ?
      11) Marikoglu + ?
      12) ...
      13) ...
      14) ...

Not : Katılımcı sayısı 15 Arabanın altında olursa Dahada İZMİRE gelmem

Yorum

Taner, platinum hd, horozorhan, namyelus, djin, dragon_10, marikoglu Muğla'dan abimiz katılırım dedi. Şimdi Emre abi hanım durumu aile olayı filan Abi'lerimizin düşüncesi çünkü biz bekarı tek tabanca katılırız bu yazdıklarım %90 katılım gösterecek kisiler surtastan Gültekin abiye de haber veririz teknik destek ekibimiz de olur gerisine de bir sekilde ulaşacağız artık katılım güçlü olmalı

Yorum

ugur abı gelır emre abı djınn ama oglen gıbı gelır o zafer abı gelıo hunkar abıye msj atmıstım aramak lazım ona! benım komsu gelıyo bodrumdan arkadasımızda katılırsa guzel olur toplancaz abı guzelce! gel salı gunu ya abı en azından bı kac saat kal sonra gıt olmazmı bende sen gelceksın dıye plan proje yapmıstım valla ugra 2 3 saat abı

Yorum

Ben Çeşme de 3 tane Çeşme plakalı insignia gördüm biri bizim zaten de digerlerinden birinin sahibni taniyormusum onla da konuscam o da bizden görüp almıştı ayıptır söylemesi Digeriyle de tanisip konuscam davet etcem... Sonra Emre kardesimin komşusu gelirim demiş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
              ugur abı gelır emre abı djınn ama oglen gıbı gelır o zafer abı gelıo hunkar abıye msj atmıstım aramak lazım ona! benım komsu gelıyo bodrumdan arkadasımızda katılırsa guzel olur toplancaz abı guzelce! gel salı gunu ya abı en azından bı kac saat kal sonra gıt olmazmı bende sen gelceksın dıye plan proje yapmıstım valla ugra 2 3 saat abı
              Abim ben Gece saat 1-2 gibi yola cıkarım Sabah erken Dikilide olma planları yapıyorum Çok yorgun olacam muhtemelen anlattım sana telefonda en azından yorgun argın görüşmüş olmayız

Yorum

Liste Günceli ;

Katılımcı listesi ;

02) 35OFT23 + ?
                03) Speed_Emre + ?
                04) Myanmaz + ?
                05) Taner + ? ( İzmir Etkinlik Organizatörü )
                06) DJIN + ?
                07) Dragon_10 + ?
                08) platinum hd + ?
                09) horozorhan + ?
                10) Namyelus + ?
                11) Marikoglu + ?
                12) ...
                13) ...
                14) ...

Yorum

Ben eşli ya da tek gelebilirim sorun olmaz.Pazar günü ayın 18 i Büyük Buluşma diyelim .Murat hocamın dediği Locca Garden güzel bir yer.Başka fikirleri olanlar söylesin.Opel bayilerinden de başka Insignia sahiplerini bulmaya çalışıcam.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                  17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                  35GB5825  A Rh+

Yorum

aynen taner abı guzel fıkır sahıbınden.com dan ızmırden satanlarıda arayalımmı satmazlarsa gelsınler dıcektım tamam emre abı nasıl ıstersen! ozaman bır tek pazar gunu buluscaz yanı! hafta ıcı pek bulusma olmucak yanı

Yorum

• Ynt: 2011 İZMİR EYLÜL BULUŞMASI YAPIYORUZ!! HADİ İZMİRLİLER

Orjinal yazı sahibi: taner
                      Ben eşli ya da tek gelebilirim sorun olmaz.Pazar günü ayın 18 i Büyük Buluşma diyelim .Murat hocamın dediği Locca Garden güzel bir yer.Başka fikirleri olanlar söylesin.Opel bayilerinden de başka Insignia sahiplerini bulmaya çalışıcam.
                      iyi fikir clapclap clapclap clapclap

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
                        Tamamdır Bu güzel haber işte Gidilecek yer önceden tespit edelim ki Foto çekim için müsait yerde ayarlarız ona göre

Yorum

aynen taner abı guzel fıkır sahıbınden.com dan ızmırden satanlarıda arayalımmı satmazlarsa gelsınler dıcektım tamam emre abı nasıl ıstersen! ozaman bır tek pazar gunu buluscaz yanı! hafta ıcı pek bulusma olmucak yanı
                          Acısını hafta sonu çıkartırız Emrem dert değil

Yorum

Liste Günceli ;

Valla Şimdi İzmirde ki kardeşlerime abilerime bütün Pazarlarım feda olsun
                            O zaman ben Salı günü İzmire hiç elleşmeyeyim direk Dikiliye geceyim Pazar günüde Büyük bir buluşma yapalım 18.09.2011 olarak
                            Buna istinaden hadi beyler şimdi Listeyi oluşturalım Pro foto mak olan arkadaşlar video çekebilecek arkadaşlarda ayrıca belirtelim ,
                            Buluşma Noktası ,
                            Güzargahlar ,
                            Gidilecek mekanlar ,
                            Belirlensin ona göre bilgilendirelim.
                            Kaç kişi katılacak Katılan üyelerimizin aileleri,arkadaşları,dostları iştirak edecek mi bunlarında belirtilmesinde fayda var ...

İzmirli kardeşlerimden biribirini tanıyan Siteye çok girmeye fırsat bulamayan buluşmadan haberi olmayan üyeleimze ulaşırsak dahada kalabalık olabiliriz kanaatindeyim bu nedenle ,
                            İzmir Organizatörü ve buluşmayı düzenlemeye uğraşan Emre Faruk KArdeşlerime düşüyor iş yine

Katılımcı listesi ;

02) 35OFT23 + ?
                            03) Speed_Emre + 1 İnsignia
                            04) Myanmaz + Eşi
                            05) Taner + Eşi ( İzmir Etkinlik Organizatörü )
                            06) DJIN + ?
                            07) Dragon_10 + ?
                            08) platinum hd + ?
                            09) horozorhan + ?
                            10) Namyelus + ?
                            11) Marikoglu + ?
                            12) ...
                            13) ...
                            14) ...

Yorum

hey allahıım ya gençlik ) iyi fikir oleyy oleyy oleyy oleyy

Yorum

abim insigniayı vermez passatla git derse p.... yedik )

Yorum

İşleniyor...
                                X