Ynt: 2011 İZMİR EYLÜL BULUŞMASI YAPIYORUZ!! HADİ İZMİRLİLER
Estafirullah Zafer Abi'm yanlış anlaşılmasın söylediğim sizler de gencsniz tabii ki hatta artı olarak sizde bizden çok tecrübe var bı de chip var aynen Emre kardesimin dediği gibi aman Zafer Abi'm radarlara dikkat
yav passatla manisa kırç ağaçmı nedir düz yolda 190 la radara girdim 2008 de 260 yemiştim öderken 190 falan ödedim korkuyorum o yoldan bizde motorcu arkadaşlarla tarfikte viraj videosu çekmeye gidiyorduk hatta polis dur ihtarına silah çekti durmadık .............http://www.youtube.com/watch?v=xBJTqvGvito....
Selamlar;
Benim bazı saglık problemlerinden oturu haftasonlarını babamın yanında geçirmem gerekiyor. Hafta içleri iş nedeniyle yanına gidemiyorum.Cuma gununden gidip p.tesi sabah donuyorum. Eger pazar bulusma yapılacaksa ogleden sonraki saatlerde ayarlanırsa katılmaya calısırım. Sabahtan gelme durumum sanırım olmaz.
tamam ugur abı umarım ıyıdır babanın durumu! ıstersen gelmeyebılırsınde önemli olan sağlık yani sorun etme yanı genede sen bılırsın ugur abı ogleden sonrada gelırsın yanı beklerız her zaman
bende öğleden sonra konusunu açacaktım dedim ortalığı karıştırmim diye 1 pazarımız oluyor biraz geç kalkıp kahvaltı vsvs artı 2 3 saat yol ben merkezde değilim blk sirin 80 km daha uzağım nerden olduğum sır yani öyleden sonra falan olsa herkez ayılsa şöyle kendimizde olsak diyorum
Orjinal yazı sahibi: dragon_10
Orjinal yazı sahibi: cagri
abi yanlız ilk video neden 15 dislike almış anlamadım
anlamadım net çağrı ?
Videonun sağ altında "373 views" yazıyor ya abi.Onun altında "3 likes, 14 dislikes(3 kişi beğendi, 14 kişi beğenmedi) " yazıyor.Onu söylüyor Çağrı abi.
Yorum