Ynt: 2011 İZMİR EYLÜL BULUŞMASI YAPIYORUZ!! HADİ İZMİRLİLER
Doğru diyorsun Zafer abi Manisa'nın ilçesi.Ben İzmirli olunca kafa oraya gitti.Ekamba gerçekten sağlam gidiyor ama tabi aşırı hız tehlikedir ve motosiklet hata affetmez.Kendisinin şimdi BMW S1000RR'ı var Tr'de sayılı bir motordur ki ben hayranıyım
Abi buluşma ayarlanir merak etmeyin bizim çekirdek grubumuz her zaman hazır ve nazır Salı gunü insallah Emre abimi karşılarız bu Pazar değil haftaya Pazar buluşmamız ayarlanmis olur çok güzel bir toplantı olacak inşallah Zafer abimi de karşılarız her türlü hatta Zafer Abi'm kalma düşünürsen yer de ayarlarız bu sefer go kart kesin ayarlıyoruz
18 Eylül 2011 Pazar gunü buluşma planlıyoruz değil mı şimdi kardesim? Bütün izmir ve cevresinden gelen kardeslerimiz için de bugün uyuyor mu? Listeyi çıkarmaya başlayalım kardesim
ewet kardesım pazar gununu ıstıyorlar hepsı kahvaltıda olcak kardesım kahvaltı saatı en gec 12 gıbı baslamamız lazım 11 de toplanmıs olmamız lazım ona gorede bır yerlere bakalım! emre abıde gelır buyuk ıhtımalle artık kırmaz bızı okadarda pazarını feda eder bızım ıcın
Gelir Emre Abi'm kırmaz bizi Zafer Abi'm de inşallah gelecek benim dediğim gibi Çeşme eski yolda hanedan çok kral olabilir fakat sizin aklınızda izmir merkeze daha yakın böyle doğayla icicece olan bir mekan varsa o da olabilir
Yorum