Ynt: İstanbulPark OPC Buluşması - 10-11 Eylül 2011
Gokhancim 34 artik 35 biz senin gibi cok genc gorduk bu kadar buyuk konusan ama sonrasini dusunme bile.ayrica sen samsunluysan ben trabzonluyum. Yani sen karadenizliysen ben karadenizlinin hasiyim.bilmem anlatabildim mi? Ama sen son surate cikabilecegmiz bir yer bul gerisi yeter......
Hayir bence de yarismamak lazim.ancak isteye cikarsa cok rahat yarisirim. Ha bu arada ofluysan niye samsunluyum diyorsun.oflu kendini nerdeyse trabzonlu olarak bile gormez.oflu allaha daha yakin oldugnu iddaa eder. Oyuzden ofludan samsunlu olmaz haha haha oleyy
yaa kötü gözükmek istemiyorum ama,
muhabbetiniz iyi hoş güzel, hatta Erhan abide gelse şöyle ortalık şenlense süper olur ama asıl konu kaynıyor ihihi
gün belirlemek için herkes birbirini bekliyor sanırım. herkes gününü şimdiden belirtsin isterse çoğunluğa göre daha sonra değiştiririz.
geç kalmadan randevumuzu alalım. kişi sayısını da belirtirseniz sevinirim.
(benim belirtmediğime bakmayın ihihi kendi bilgilerimi son anda da güncelleyebilirim)
oryaa bi astra yetmez bni de yaz=) cumartesi pazar farketmez coğluk hangi gün dysa o olsn=) önemli olan berabr olmak =) ama bşy öğrenmek istiyorum araçları kullanmak içın gerkli dawetye neye göre yollanıyo arkadşlar=)
Astra j sport 1.3 ecoflex (navigasyon) [IMG height=150]http://i1238.photobucket.com/albums/ff489/brssss/Img_32941-1.jpg[/img]
Belirli birsey yok ancak bayiler kendiletince oncelik gordukleri musterilerinin isimlerini vermis. Ve bugun ugradim bayiye ankaradan birkac arkadasi suruse dahil edebilir miyim diye ancak listeler gimis davetiyler yollanmis artik yazamayiz dediler.
ee artk bi tanışalım=)) sayımız az ama nerde bu astracılarr=))) kaç yıldr müşterilerym ya bi güzellik yapmzlarsa ayıp olr 1 sende iki ara aldık adamlardan hiç mi şansımız yok=)) olmassa bi gidym knşym haftaa içi...corsa yı cok merak edyrm çnku kullanmam lazım=))
Astra j sport 1.3 ecoflex (navigasyon) [IMG height=150]http://i1238.photobucket.com/albums/ff489/brssss/Img_32941-1.jpg[/img]
Orjinal yazı sahibi: brssss
ee artk bi tanışalım=)) sayımız az ama nerde bu astracılarr=))) kaç yıldr müşterilerym ya bi güzellik yapmzlarsa ayıp olr 1 sende iki ara aldık adamlardan hiç mi şansımız yok=)) olmassa bi gidym knşym haftaa içi..
ohoo 2 araba neki? şaka bi yana artık çok geç diye biliyorum...
Yorum