Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EVET ARKADAŞLAR YENİ TÜRKİYE BULUŞMASININ YERİ VE TARİHİ????????

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: EVET ARKADAŞLAR YENİ TÜRKİYE BULUŞMASININ YERİ VE TARİHİ????????

arkadaşlar bu buluşma neden bu kadar uzatı özledim yaw insigniaları
    2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
    2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Ufuk kardeşim sanırım bunu ikiye böleceğiz.sen de bir gün bUrsaya bir gün ürgüpe geleceksin haha haha haha haha haha Nasıl olsa dizel aracın var...... haha haha urock urock oleyy oleyy
      Arkadaşlar ortak katılım az olduğu için ayrı ayrı iki organizasyonu görüşlerinize açıyorum......... Lütfen yorumlarınızı en kısa sürede yapın ki girişimleri hızlandıralım......

Yorum

Bana uyar Ankara grubu nereye ben oraya...Ama eğer iki farklı haftalarda olursa her ikisine de katılmak için çabalarım ki bu şekilde olsa daha iyi olabilir.Hem her ikisine katılmak isteyenler gidebilir hem de birine tarihi uymayan diğerine uyabilir
        2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Her iki durumda da oyum Bursa
          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

ben herhangibir buluşmaya katılmaktan vazgeçmek üzereyim

Yorum

Evet arkadaşlar ilk defa bir konuda fikir birliğine varamadık.O yüzden herkes kendi şehrinin ve gönlünün istediği şehre adı Türkiye buluşması olmayan bir organizasyon yapsın. Benkendi temsil ettiğim şehir adına arkadaşlarımla toplanıp bir ortak noktada buluşupekim ayı sonuna doğru bir organizasyon planlaması yapacağım. Bu saaten sonra da oylama yapmanın manası yok.Bizim gruptan muhtemelen Ürgüp çıkacak ve bu nedenle bizimle birlikte olmak isteyen diğer şehirlerdeki arkadaşlarla da iletişimi kesmeyip güzel bir buluşma planlayacağız. Bu arada oyunu Bursadan yana kullanan arkadaşlarda umarım güzel bir organizasyon planlaması yapr ve bol bol insigniateam gövde gösterisi izelttiririz tüm Türkiyeye......
              Saygılar sevgiler

Yorum

Eğer bir "Kapodakya Buluşması" (ismi de yakıştı) olursa, daha doğrusu bu organizasyon ciddiye binerse, bölgedeki tüm ayarlamaları (konaklama, yemek, mangal, gezi güzergahi, tahmini maliyet v.b.) en küçük ayrıntısına kadar ayarlarım. Bilenler bilir araştımacı ruhum vardır

Kısaca olabilecek maksimum kaliteyi minimum fiyata sağlamak için elimden ne gelirse yaparım, bu bir.

Bu güne kadar yapılan neredeyse tüm organizasyonlardaki klişeleri yıkarak mangal - tur monotonluğundan kurtulunmalı bence.

olabilecek bir ürgüp gezisinden (istendiği taktirde) yaşanabilecekler.

1-) Tamamen kayadan oyma bir otelde kalma otantizmini yaşamak.

2-) Bir peri bacasının içinde canlı müzik eşliğinde mezeleri yudumlamak.

3-) (bunu yapmak için İstanbul değil, Japonya'dan gelenleri var) Dünyanın en güzel manzaralarından birinde balon üzerinden güneşin doğuşunu izlemek.

4-) Derenin üzerine kurulu sofralarda alabalık yemek.

5-) Paint-ball savaşı, Carting yarışı gibi eğlenceli aktiviteler.

6-) Çömlek yapımını canlı izlemek yada yada doğrudan çömlek yapmak.

7-) Meşhur testi kebabını, bölgedeki en iyi ustaların elinden yemek...

8-) Yine meşhur kapodakya şaraplarından tatmak ve imalathanesinden satın almak

..... (liste uzar gider)

Yeter ki hangi aktivitelerin istendiğini ve katılacak kişilerin sayıları bildirin yeter. Kalan yerşeyi, hatta geziler için harcanacak yakıta kadar hesaplar, aktivite yerlerine gider gerekli ayarlanmaları ve pazarlıkları yapar, en küçük ayrıntısına kadar buraya yazarım.

Bu arada önemli bir hatırlatma yapmam gerek: 15-30 Ekim tarihleri arasında, 15 günlük yıllık kafa izni vereceğimden, planlanan organizasyonun bu tarihten önce, yada sonra olması, ayarlamaları yapabilmem için zorunluluk taşımaktadır. İlgilenenlere duyrulur.
                1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
                Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

sebazios (Yılmaz AKGÜN) çok güzel ayrıntıları ile bir açıklama yapmış. Teşekkürler.

Türkiye'nin hemen hemen orta noktasında olan Nevşehir, doğu illerindeki Üyelerimizin için bulunmaz bir fırsat....

Ayrıca, Utku kardeşimde konuyu özetlemiş.

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                  Evet arkadaşlar ilk defa bir konuda fikir birliğine varamadık.O yüzden herkes kendi şehrinin ve gönlünün istediği şehre adı Türkiye buluşması olmayan bir organizasyon yapsın. Benkendi temsil ettiğim şehir adına arkadaşlarımla toplanıp bir ortak noktada buluşupekim ayı sonuna doğru bir organizasyon planlaması yapacağım. Bu saaten sonra da oylama yapmanın manası yok.Bizim gruptan muhtemelen Ürgüp çıkacak ve bu nedenle bizimle birlikte olmak isteyen diğer şehirlerdeki arkadaşlarla da iletişimi kesmeyip güzel bir buluşma planlayacağız. Bu arada oyunu Bursadan yana kullanan arkadaşlarda umarım güzel bir organizasyon planlaması yapr ve bol bol insigniateam gövde gösterisi izelttiririz tüm Türkiyeye......
                  Saygılar sevgiler
                  Güzel bir buluşma olacağı için herkesi "Ürgüp&Göreme" ye bekliyoruz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                    ben herhangibir buluşmaya katılmaktan vazgeçmek üzereyim
                    clapclap

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Simdiden Yilmaz kardesime sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum.Artik bize de bu kadar guzel bir hazirligin uzerine kendisini ve bolgesini ziyaret etmek kaliyor. Ankara grubu yakinda bir yemekte yaprakta bulasalim ve bunu konusalim.ayni toplantilari diger sehirler de yapsin ve kararini belirlesin.ona gore hareket edilsin.Biz urgup icin oyunu kullanan tum arkadaslarla irtibatta olup bunu gerceklestirecgiz. Umarim bursa grubu da guzel bir bulusma planlar ve gerceklestirir.saygilar sevgiler

Yorum

Bence herkes hepbirlikte birseyler yapmaktan buyuk zevk aliyor.
                        Ve bunu da grup olarak cok basarili olarak gerceklestiriyoruz
                        D Segmentinin en aktif grubuyuz cunku canavarlar bizi kendine bagliyor (avatar yapiyor)
                        Burada hepimzin farkli kısıtları ve istekleri olabilir ve bunu da hepimiz anlayis icinde karsiliyor
                        Bu da sahsen beni cok mutlu ediyor.

Utku'nun da belirttigi gibi basarabilirsek iki guzel organizasyon yapalim
                        Ben moderator arkadaslardan iki baslik acip bundan sonrasi devam edelim derim

Not1: Bursa 9 Ekim onerim
                        Not2: 10 Kasim icin de simdiden bir baslim acalim

Yorum

BURSA ESKİŞEHİR İKİSİDE BANA UYAR
                          2015 leon fr

Yorum

VEYA İZMİT KARTEPE ŞEÇENEKLEREDE EKLEYEBİLİRSİNİZ ihihi
                            2015 leon fr

Yorum

ürgüp göreme olursa ben de katılabilirim.

Yorum

ben kendi grubum adina konusarak sozlerime basliyorum.bizden su ana kadar bursa diyene rastlamadim.o nedenle urgup goreme icin baslik acacagim.bu baslik altinda diger sehirlerden gelecek kisileri de kapsayacak sekilde bir planlama icine girecegiz. istanbul grubundan yetkili bir arkadasin da Bursa icin katilim basligi acmasini diliyorum.umarim hepimiz icin cok zevkli organizasyonlar olur.saygilar sevgiler

Yorum

İşleniyor...
                                X