Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EVET ARKADAŞLAR YENİ TÜRKİYE BULUŞMASININ YERİ VE TARİHİ????????

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: EVET ARKADAŞLAR YENİ TÜRKİYE BULUŞMASININ YERİ VE TARİHİ????????

Hasancim,

Merzifonlular Amasyaliyim demez

Ben Merzifon adina oy kuulandim derken vurgu onaydi

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
    Orjinal yazı sahibi: mehmet
    MERZİFON olarak oyumu kullandım

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    yanlız bu kadar muhabbettini ediyoruz.Umarım doğu güney ve orta anadoludaki arkadaşlar oylarını kullanıp aramızda olmaya çalışırlar.haydi Adana,Haydi Malatya,Haydi Kayseri ,Haydi Kütahya, Haydi Maraş,Haydi Elazığ,Haydi TRABZON, Haydi Samsun ,Haydi Kastamonu,Çorum,Amasya Tokat ,Ve mehmet kardeşim için MERZİFON.............. haha haha haha haha haha haha haha haha haha Oy kullan ki sesin duyulsun oy kullan ki mutlu olasın......Seçimlerdeki gibiyiz maşallah hiho hiho hiho obaa obaa obaa obaa obaa

hayırlı olsun abi
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

...........................
      hımmmmmmmmmm
      cızırtttttttttttttttt pıtırtttttttttttt
      vs vs şase yaptım yaw sayenizde :P
      Şimdi 1.si ;nerede hangi organizasyon yapılacak yani yapılacaklar gezileceklerin yerleri nelerdir?
      2.si; kimler nereden kesin katılıyor...liste yapıldımı ?
      3. her konumuz büyük buluşma olarak geçiyor. öyle yapmayalım bence..örnek; Ürgüp buluşması yada Bursa buluşması yada zaman olarak 24 nisan buluşması gibi isimlerle konu açarsak daha iyi olacağı kanaatindeyim..
      4.... cızırt pıtırttttttttt yine şase yaptı.. arkası yarın yani aklımqa gelenler bunlar
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Aman abi dikkat yangın çıkmasın.

Orjinal yazı sahibi: Sufy
        hımmmmmmmmmm
        Şimdi 1.si ;nerede hangi organizasyon yapılacak yani yapılacaklar gezileceklerin yerleri nelerdir?
        3. her konumuz büyük buluşma olarak geçiyor. öyle yapmayalım bence..örnek; Ürgüp buluşması yada Bursa buluşması yada zaman olarak 24 nisan buluşması gibi isimlerle konu açarsak daha iyi olacağı kanaatindeyim..
        4.... cızırt pıtırttttttttt yine şase yaptı.. arkası yarın yani aklımqa gelenler bunlar
        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
          hımmmmmmmmmm

Sufyan Abi Süper Yazmışsın obaa obaa obaa
          2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
          2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

tşk efenim
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

Arkadşlar öyle gözüküyor ki oylama çok yakın geçecek.Bu nedenle bir üçüncü şık olarak her ikisine de gelebilecek arkadaşların sayısını da bir görelim isterseniz.

Yorum

Son oylama 17 16 idi.O yüzden sıfırlayıp tekrar koydum.umarım kızmazsınız. Bir hafta da süre koyalım herkese uyarsa... oleyy oleyy oleyy

Yorum

Ben gelirim abi ikisine de
                  2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Urgup oylarini veren arkadaslar nerde acaba? Bir anda oylama degusti.sanirim hicbiri bugun nete girmedi haha haha haha

Yorum

Ürgüp bence en uygunu..

Yorum

Bana her iki seçenekte tarih müsayit olduğu sürece uyar yalnız oyumu daha çok diğer buluşmalara katılamayan illerde ki arkadaşların gerçekleşmesini istediği ilden kullanacam bizler bir çok buluşmada beraber olduk bazı arkadaslarımıza bazı iller uymadı bu nedenle daha öncekilere katılmak isteyip katılamayan ve onların oyunun üstünlük sağlayacağı sehir benim için bulusmanin gerçekleşmesini istediğim sehir olacak...

Yorum

Arkadaslar nedir son durum ?

Yorum

Buluşma için Ürgüp'ü tavsiye etmem. Nedenini sorarsanız doğal zenginlik açısından ürgüp bu bölgede Avanos'dan sonra gelen, belki de en zayıf yerlerden biri. Asmalı Konak, Yer Gök Aşk gibi bol raitingli tv dizileri ve Kurtlar İmparatorluğu, Yazı Tura gibi bol tirajlı sinema filmleri sayesinde isim yapmış, orta seviye tarihi dokusu olan bir ilçe sadece Ürgüp.

İşim dolayısı ile, özellikle reklam ve tanıtım amacı ile korkunç seviyelerde geziyorum. Bu sayede bölgede o kadar doğal güzelliği olan yer gördüm ki, ürgüp bunların arasında çok zayıf kalıyor.

Örneğin bir Ihlara Vadisi'nde Belisırma Köyü, Selime Katedrali, Zelve, Güvercinlik Vadisi, Soğanlı Kiliseleri, Derinkuyu, Kaymaklı Yeraltı Şehirleri, biraz daha aşağılara gidersek Kapuzbaşı Şelaleleri gibi Doğal güzellikler açısından Olağanüstü diyebileceğim fakat daha saklı kalmış olan yerlar var. Eğer bir organizasyon olursa bu yerleri büyük bir zevkle gezdirebilirim ama bu kadar güzel yerler için 2 gün yetmez, onu da başta söyleyeyim.

Yukarıdakileri hepsi, "ölmeden önce görülecek yerler" listesinde üst sıralarda olan yerlerdir, bilginize...

Ha ihtimal vermiyorum da organizasyonun burada yapılması gibi bir durum olursa, organizasyona gelenlerin tamamının unutamayacağı bir gezi olur. Rehberiniz de şimdiden hazır

Tartışmalar ilk başladığında insignia'm olmadıgı için yorum yapmaktan çekindim. Şimdi insignia'yi da aldık, fikirlerimi sunayim.

Arkadaslar ukalaalik olsun diye söylemiyorum, gercekten çok yer gezdim. Kulturel ve dogal zenginlikler bakimindan dünya mirasında olan Ürgüp - Goreme bölgesi, hele bölgeyi size ayrıntısı ile gezdirecek bir rehber ile daha apayrı bir deneyim olur.

Yukarıda söylediklerimin sonuna kadar arkasindayim. Bazı arkadaslar uzaklığından, ulaşımın zorluğundan bahsetmişler. İstanbul, Izmi gibi iller acısından uzak bir il Nevsehir, doğrudur. Ama coğrafi olarak Nevsehir Turkiye'nin tam ortasidir. Hakkari'ye ne kadar uzaksa, Edirne'ye de o kadar uzak. Trabzona ne kasarsa Antalya'ya o kadar uzak. Kısaca istanbullu, izmirli katilimcilari uzmeden, dogu illerindekilerin katılabileceği bir organizasyon icin en ideal noktadır.

Son olarak: "Zor olan hersey güzeldir."
                            1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
                            Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

Yilmaz kardesim cok guzek ozetlemis.bence istanbullu kardeslerim lutfen biraz daha dusunun ve oylarinizi ona gore verin.bursa ve cevresi ekim ayi icin cok ozellikli degil.yilmaz krdesimin de destegi ile eslerimizi cocuklarimizi cok daha mutlu edebiliriz.bu arda bizim urgup diye bir takintimiz yok yilmaz krdesim .sen burlar de biz oralari da degerlendirir ve gezeriz.b arada herkes e merhaba 4 gunluk bir antalya kongre macerasi sonrasi tekrar aranizdayim.sayilar sevgiler

Yorum

Bende Utku abi nerede diyordum sen olmayınca bu başlık sessiz kaldı.Kimse istemiyor mu TR buluşmasını?Artık biraz daha netlik kazansa güzel olucak havalar da soğumadan güneşli bir gezi yapsak diyorum.

Ihlara vadisine gitmiştim gerçekten çok güzeldi.Şimdi Nevşehir çevresinde olmasını daha çok istiyorum bu kadar güzellik olduğunu bilmiyordum.
                                2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

İşleniyor...
                                X