Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EVET ARKADAŞLAR YENİ TÜRKİYE BULUŞMASININ YERİ VE TARİHİ????????

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: EVET ARKADAŞLAR YENİ TÜRKİYE BULUŞMASININ YERİ VE TARİHİ????????

Beyler ürgüpü zaten kalmalı yapacağız.Bursa deyince de doğudakiler gelemiyor. O zaman bu iş sarpa sarar ve isteyen istediği yerde yapar hale gelir.Biz ankaradan yaklaşık aynı mesafedeyiz ancak bizim derdimiz başka uyelerimizde daha güneyden daha doğudan daha orta anadoludan aramıza katılsın. Bu nedenle birileri fedakarlık yapacak. Ha bu fedakarlığı kim yaparsa ona minnettar olacağız ve bir sonrakinde de o arkadaşlara yakın yerleri seçeceğiz. Daha yeni opc buluşması yaptık .Ama halen biz gelemiyoruz oralara diyorsanız yapacak birşey yok. Uygun olanlar uygun yerde yapar burdan da birlik değil sorun çıkar. Neyse belki Bursa çıkar ve yeterince insan gelir.Bunu şimdiden bilemem.......

Yorum

Aslında bende ürgüp isterim fakat iş ve aile durumlarından dolayı kalmalı bir organizasyona katılmam çok zor..

Yorum

Muratcım ayarlarsın sen..... Hanımlarla kalamlı zevkli bir organizasyon olur.herkes eşelriyle çoluk çocuğuyla sevgilisiyle nişanlısıyla güzel bir otelde iyice kaynaşır.Ayrıca Uludağdaki oteller sezonu olmadığı için büyük ihtimalle yeterince hazırlıklı olmaz.Ürgüpten inanılmaz güzel otel fotoları gördüm.Herkes hayran kalır vallahi.Ama yine de herkes hür iradesi ile hareket etsin.Ne diyelim??????? rolleyes rolleyes rolleyes rolleyes dknow dknow dknow dknow dknow dknow

Yorum

yanlız bu kadar muhabbettini ediyoruz.Umarım doğu güney ve orta anadoludaki arkadaşlar oylarını kullanıp aramızda olmaya çalışırlar.haydi Adana,Haydi Malatya,Haydi Kayseri ,Haydi Kütahya, Haydi Maraş,Haydi Elazığ,Haydi TRABZON, Haydi Samsun ,Haydi Kastamonu,Çorum,Amasya Tokat ,Ve mehmet kardeşim için MERZİFON.............. haha haha haha haha haha haha haha haha haha Oy kullan ki sesin duyulsun oy kullan ki mutlu olasın......Seçimlerdeki gibiyiz maşallah hiho hiho hiho obaa obaa obaa obaa obaa

Yorum

bursaya günübirlik olursa katılabilirim...
            F30 Sport+

Yorum

Tabiki herkes kendine daha yakın yere gitmek isteyecektir ama Utku abimin dediği gibi bir tarafın fedakarlık yapması gerekiyor en azından bu sefer için.İstanbul ülkemizin ve sitemizin en kalabalık grubunu oluşturuyor o yüzden sizler istediğiniz tarihte zate yeterince büyük organizasyonlar yapabiliyorsunuz...Ancak diğer illerimizde tek tük veya 3-4 kullanıcı var.Dolayısiyle onlar da daha büyük çaplı organizasyonlara katılmayı elbette isterler.Sonuç ne olursa olsun ben uyarım.Kesinlikle yandaş davranmıyorum sadece adil bir yer olsun istiyorum.Şimdiye kadar büyük organzasyonlar hep batı özellikle İstanbul çevresinde yapıldı.Bu da doğu illerimiz için ulaşımı zorlaştırıyor.Halbuki ortada bir yer olursa herkes için olabildiği kadar eşit olmuş olur.

Hasan abi amaç beraber olmak ne gerek var uzakara gitmeye diyorsun ama şimdi sadece İstanbul çerçevesinden bakıyorsun.Merzifon,Adana,Ordu,Hatay,Elazığ vs. ne olacak?
              2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                Tabiki herkes kendine daha yakın yere gitmek isteyecektir ama Utku abimin dediği gibi bir tarafın fedakarlık yapması gerekiyor en azından bu sefer için.İstanbul ülkemizin ve sitemizin en kalabalık grubunu oluşturuyor o yüzden sizler istediğiniz tarihte zate yeterince büyük organizasyonlar yapabiliyorsunuz...Ancak diğer illerimizde tek tük veya 3-4 kullanıcı var.Dolayısiyle onlar da daha büyük çaplı organizasyonlara katılmayı elbette isterler.Sonuç ne olursa olsun ben uyarım.Kesinlikle yandaş davranmıyorum sadece adil bir yer olsun istiyorum.Şimdiye kadar büyük organzasyonlar hep batı özellikle İstanbul çevresinde yapıldı.Bu da doğu illerimiz için ulaşımı zorlaştırıyor.Halbuki ortada bir yer olursa herkes için olabildiği kadar eşit olmuş olur.

Hasan abi amaç beraber olmak ne gerek var uzakara gitmeye diyorsun ama şimdi sadece İstanbul çerçevesinden bakıyorsun.Merzifon,Adana,Ordu,Hatay,Elazığ vs. ne olacak?

abiciğim dediğin illerden katılım sayısı kaç üye olcak? önemli olan o, bizde bursaya çok yakın bi durumda değiliz, sonuçta trakya bölgesinden gelen üyerlerde var, onlarıda düşünün, ben kendi şahsi fikrimi sundum, ürgüp olursa gelemem, bursa olursa günübirlik gelirim...
                oylama yapılır sonuç ortaya çıkar, uyan gelir, uymayan fotolarla yetinir

bence ürgüp olursa kimler gelebilir, bursa olursa kimler gelebilir diye bi anket yapsak daha iyi olmazmı? ürgüp olursa doğu illerinden gelebilecekleri tespit etmek gerek, doğu illerden gelecek yoksa ürgüp'e kadar gitmek gereksiz....

Yorum

hasan murat ve gökhan gelmesse bende gelmem ihihi şaka şaka bana heryer yakın türkiyenın güneyi dogusu batısı hepsine yakınım sanırım evet bu buluşmalara günü birlik yada kalmalı bakalım kimlere nasıl uyacak hasanın dedigi gibi uyan gelir, uymayan fotolarla yetinir bizim opc de oldugu gibi ihihi

Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                    hasan murat ve gökhan gelmesse bende gelmem ihihi şaka şaka bana heryer yakın türkiyenın güneyi dogusu batısı hepsine yakınım sanırım evet bu buluşmalara günü birlik yada kalmalı bakalım kimlere nasıl uyacak hasanın dedigi gibi uyan gelir, uymayan fotolarla yetinir bizim opc de oldugu gibi ihihi

haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha

Yorum

Yalnız birşey dikkatimi çekti biz arkadaşları savunuyoruz ama maşallah onlardan bir talep yok.Size de hak veriyorum kaç tanesi gelecek ben de merak ediyorum.Gelecekler veya gelmeyecekler sesini çıkartsalar da ona göre yer belirlesek...
                      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                        bursaya günübirlik olursa katılabilirim...
                        aynen + bursa...

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

MERZİFON olarak oyumu kullandım

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                          yanlız bu kadar muhabbettini ediyoruz.Umarım doğu güney ve orta anadoludaki arkadaşlar oylarını kullanıp aramızda olmaya çalışırlar.haydi Adana,Haydi Malatya,Haydi Kayseri ,Haydi Kütahya, Haydi Maraş,Haydi Elazığ,Haydi TRABZON, Haydi Samsun ,Haydi Kastamonu,Çorum,Amasya Tokat ,Ve mehmet kardeşim için MERZİFON.............. haha haha haha haha haha haha haha haha haha Oy kullan ki sesin duyulsun oy kullan ki mutlu olasın......Seçimlerdeki gibiyiz maşallah hiho hiho hiho obaa obaa obaa obaa obaa
                          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                            MERZİFON olarak oyumu kullandım

Orjinal yazı sahibi: trabzon61

hayırlı olsun abi

Yorum

Arkadaşlar Doğu bölgelerinden kaç arkadaş katılacak. Siz o bölgelerden de katılım olsun istiyorsunuz ama önce gelecek olanların kimler olduğunu görün derim...
                              İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Bana heryer uyar biraz duygusal takılayım Fiorinoyla gelirim aranıza kabul ederseniz ...
                                Şehirler arası mesafeleride göz önüne alalım

İstanbul Nevşehir 728km
                                Ankara Nevşehir 275km
                                Eskişehir Nevşehir 497km
                                İstanbul Bursa 243km
                                Ankara Bursa 382km
                                Eskişehir Bursa 149km
                                2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                                2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

İşleniyor...
                                X