Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EVET ARKADAŞLAR YENİ TÜRKİYE BULUŞMASININ YERİ VE TARİHİ????????

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: EVET ARKADAŞLAR YENİ TÜRKİYE BULUŞMASININ YERİ VE TARİHİ????????

Ben Bursa'yı çok seven birisiyim.Fakat şu tarihte ben de Ürgüp olmasından yanayım.Nedenine gelince.Bursa'da kışın bir organizasyonun daha güzel olacağı kanaatindeyim ve Bursalılar yanlış anlamasın objektif olarak söylüyorum Bursa'nın trafiği bana gerçekten çok karışık geliyor.Bursa şehir mimarisi olarak diğer yerlere ters bir şekilde kurulmuş bir şehir.Yani şehir Osmanlı zamanında dışarıdan başlayıp içeriye doğru büyümüş ve şu anda arazi itibariyle genişlemesi çok zor.Yolları oldukça dar ve en büyük şehirlerimizden birisi olması dolayısiyle çok araç var.Bu nedenle kalabalık bir grubun şehir merkezinde dolaşmasının zor olacağını düşünüyorum.

İkinci bir neden ise şimdiye kadar hiç organizasyonlara gelememiş Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgemiz ile Doğu Karadeniz bölgelerinden gelecek olan üyelerimizin de daha kolay ulaşımının sağlanması açısından Türkiye'nin neredeyse tam orta bölümünde olan Nevşehir tercihimdir.

Eğer bu Türkiye buluşması olucak ise bence geneli düşünüp daha orta bölümlerde yapılması mantıklı.Ama sonuç Bursa çıkar ise ben seve seve gelirim.Bursada bir iskender yemek gerçekten paha biçilemez

Eğer sonuç ürgüp olucak ise ben küçük bir konaklama araştırması yaptım.Henüz fiyat almadım ama giden birkaç tanıdıklarımızdan ve internet araştırması sonucu Ürgüp'e 90km uzaklıkta olan Kozaklı ilçesinde güzel bir Termal otel buldum.Oldukça nezih bir ortama benziyor.Belki 1 gece kalınıcak ama gezi sonrası yorgunluğumuzu birlikte atacağımız sıcak bir termal...İncelemek isteyenler için linkini izninizle paylaşıyorum.Bu sadece bir fikirdir herkes şimdiden hem Bursa hem Nevşehir için konaklama yerleri bakabilirse kafamızda bir fikir oluşabilir

2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
      Ben Bursa'yı çok seven birisiyim.Fakat şu tarihte ben de Ürgüp olmasından yanayım.Nedenine gelince.Bursa'da kışın bir organizasyonun daha güzel olacağı kanaatindeyim ve Bursalılar yanlış anlamasın objektif olarak söylüyorum Bursa'nın trafiği bana gerçekten çok karışık geliyor.Bursa şehir mimarisi olarak diğer yerlere ters bir şekilde kurulmuş bir şehir.Yani şehir Osmanlı zamanında dışarıdan başlayıp içeriye doğru büyümüş ve şu anda arazi itibariyle genişlemesi çok zor.Yolları oldukça dar ve en büyük şehirlerimizden birisi olması dolayısiyle çok araç var.Bu nedenle kalabalık bir grubun şehir merkezinde dolaşmasının zor olacağını düşünüyorum.

İkinci bir neden ise şimdiye kadar hiç organizasyonlara gelememiş Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgemiz ile Doğu Karadeniz bölgelerinden gelecek olan üyelerimizin de daha kolay ulaşımının sağlanması açısından Türkiye'nin neredeyse tam orta bölümünde olan Nevşehir tercihimdir.

Eğer bu Türkiye buluşması olucak ise bence geneli düşünüp daha orta bölümlerde yapılması mantıklı.Ama sonuç Bursa çıkar ise ben seve seve gelirim.Bursada bir iskender yemek gerçekten paha biçilemez

Eğer sonuç ürgüp olucak ise ben küçük bir konaklama araştırması yaptım.Henüz fiyat almadım ama giden birkaç tanıdıklarımızdan ve internet araştırması sonucu Ürgüp'e 90km uzaklıkta olan Kozaklı ilçesinde güzel bir Termal otel buldum.Oldukça nezih bir ortama benziyor.Belki 1 gece kalınıcak ama gezi sonrası yorgunluğumuzu birlikte atacağımız sıcak bir termal...İncelemek isteyenler için linkini izninizle paylaşıyorum.Bu sadece bir fikirdir herkes şimdiden hem Bursa hem Nevşehir için konaklama yerleri bakabilirse kafamızda bir fikir oluşabilir

Divaibis
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Arkadas ikiye mi ayrilsak
        Rakamlar tatminkar
        Lutfen yanlis anlasilmasin
        Ayrimcilik degil
        Yayilimcilik

Yorum

eymen maksat uludağda kayak yapmak değil görüşüp tanışmak kaynaşmak

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Zafer abi haklısın da görüşüp kaynaşmak için mekan önemli değil ben nereye derseniz gelirim.Benim burdaki düşüncem marmara bölgesi dışına çıkarsak eğer diğer üyeler için de adaletli olacağı ve yol konusu mümkün olduğunca herkese eşit olsun diye.Yoksa kendimi işin içine katmıyorum bile.Ben siz deseniz Urfa'ya gidelim oraya da gelirim.Ama Adana,Malatya,Hatay şimdi tam hatırlamıyorum ama çok daha fazla diğer şehirlerimizden de üyelerimiz var.Eğer bir Türkiye buluşması olucaksa herkesi kapsasın diye söylemiştim.Yoksa ben daha önce Ürgüp'e de Bursa'ya da gittim gezdim ikisi de çok güzel ama sizler olunca ayrı güzel neresi olursa olsun.

Yorum

tşkler eymen gönüller bir olsun...

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Eymen benim basindan beri anlatmaya calistiklarimi aynen ozetlemis. Artik guzel Turkiyemizin dogusu guneyi ve orta anadolusunu da aramiza dahil etme zamani geldi. bursa bundan sonraki organizasyonlar icinde guzel bir secenek ancak bence bu mevsimde degil. Bu mevsimde burda yasayacagimiz dogal guzellikleri duzce abant ve kizilcahamamda da yasariz.Ancak goreme farkli hem konumu itibariyla hemde dogal yapisi itibariyla bize su an icin cok uygun.belki bu sefer de marmaradaki arladaslarimizin biraz fedekarlik yapmalari gerekecek ancak onlarda goremedeki yapiyi ve konumunu takdir edip bizi yanliz birakmayacaklardir. Bu arada herkes oyunu istedigi zaman degistirebilir.saygilar sevgiler

Yorum

Benim tercihim Bursa İster konaklamalı olsun ister konaklamasız
                  İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Bursadaki organizasyon........; ?
                    Ürgüp civarındaki organizasyon....................;?
                    bunları belirginleştirelim ankete öyle devam edelim arkadaşlar
                    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                    [center]

Yorum

Bursa olursa gelmek isterim, opc buluşmasında gördüğüm kadarıyla ekibin çoğunluğu benim gibi boğazına düşkün
                      tarih kesinleşirse yenikapı-mudanya feribot biletimizi alalım

Yorum

Ben ÜRGÜP/GÖReME için ısrarcı olmaya devam ediyorum .

Gerekçelerim:

Buluşmalar genelde batı illerimizde yapıldı. ( İstanbul / Abant )
                        Batıdaki katılımlar zaten yüksek ve her zaman yapılabilir. ( Istanbul tek başına ciddi buluşmalar yapabilir, zaten yapıyorda. )
                        Doğu, Orta Anadolu, Akdeniz bölgelerinden katılımın artması gerekiyor. Emin olun buluşmalar ve etkinlikler oralardan gıpta ile takip ediliyor.
                        Bir çok arkadaşımız buluşmalar ah yakın bir yerlerde olsada bende gidebilsem diye hayıflanıyor...

Hatırladığım kadarı ile konaklamalı Abant etkinliğinden eşler dahil herkes memnun olmuştu. Ve etkinliklerde kesinlikle eşlerin taleplerini de göz önüne almamız gerekiyor. Yoksa belli bir zaman sonra etkinlikler eşlerin olmayacağı, erkek/erkeğe tavla/mangal etkinliğine dönecektir ...

Ürgüp/Göreme olması gerekliliği ile ilgili ilk aklıma gelenler bunlar. Aklıma geldikçe yazarım yine.

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Mehmet kardeşime sonuna kadar katılıyorum.Benim görüşüm artık oırta doğu ve güney Anadoludaki arkadaşlarımızın da aramızda olmasını sağlamak. Kendimiz mutlu olurken onalrı da mutlu etmek gerekiyor. Zaten ürgüp göreme Türkiyenin tam ortasında.Bunu dikkate alıp seçiminizi yapın arkadaşlar.Özellikle İstanbuldaki arkadaşlardan bu sferlik bir fedakarlık bekliyoruz. Zaten bu mevsimde ve bu otel kalitesi ile tam da görülmesi gereken bir yer ürgüp göreme.saygılar sevgiler

Yorum

Açıkcası öncesinde ben de Bursa iştemistim ama sonra mantıklı düşündüğümde gerçekten eğer Türkiye buluşması ise tam ortalarda bir yerde olması gerektiğini düşünüyorum.

Yorum

bursa olursa günübirlik gelebilirim, ürgüp gitmeyi, görmeyi çok istediğim bi yer ancak benim için uzun ve yorucu olur, amaç zaten beraber olmak, okadar uzaklara gitmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum, tabi bu şahsi fikrim, ürgüp olursa sadece gelemeyeceğimi belirtmek isterim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                                bursa olursa günübirlik gelebilirim, ürgüp gitmeyi, görmeyi çok istediğim bi yer ancak benim için uzun ve yorucu olur, amaç zaten beraber olmak, okadar uzaklara gitmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum, tabi bu şahsi fikrim, ürgüp olursa sadece gelemeyeceğimi belirtmek isterim...
                                +1

Yorum

İşleniyor...
                                X