Ynt: EVET ARKADAŞLAR YENİ TÜRKİYE BULUŞMASININ YERİ VE TARİHİ????????
Arkadaşlar burda ankette Bursa gözüküyor ancak dünkü muhabbette genelde herkes Ürgüp göreme üzerinde durdu.Dün edindiğim genel kanı Bursanın ve Uludağın bu mevsimede ekstra hiçbir özelliğinin olmadığının ve bu sefer kalmalı olarak ürgüp göremenin çok daha mantıklı olacağı yönünde idi. Bu konu ile ilgili düşüncelerinizi yeniden gözden geçirip tekrara bir değerlendirme yapıp oylarınızda gerekli görürseniz değişiklik yapmanızı rica edeceğim. Kalmalı organizasyonlarla ilgili destek çalışmalarına da başlıyorum.Umarım yeterli desteği sağlarız ve üyelerimize çok büyük yükümlkülükler kalmaz.Ayrıca bu sefer organizasyonu daha ortada bir yerde apmak herkes açısından katılımın çeşitliliği ve yayaılımı açısından önemli diye düşünüyorum....
Uludag'a kar yagmadan tirmanmak
Guzel bir mekanda et mangal yapmak
Otomotivci Bursa yi Canavarla ile koparmak
Sahane olur
Goreceli olarak Izmir Istanbul Eskisehir ve Ankara nin katilabilecegi orta nokta
Urgup de sahane fikir lakin son 1 yilda sahsen 4 defa gitmem
Gece konaklamasi yapamayacagim icin gunu birlik uzayamayacagim bir nokta oldugu icin
Ve Bursa'ya tasinacagim icin
Bursa oyumu tekrarliyorum
Tarih olarak 8-9 Ekim alternatifini ortaya koyuyorum
Arayi fazla acmayalim ve
10 Kasim Ankara ziyaretine hazirlanalim.
Turkiye'nin her yerinden Ankara'ya sel olup akalim
Arkadaşlar bu gezinin gerçekten bir gezi hüviyetinde olması çok güzel olacaktır.Yani ben bursayı karlar altında görmeyi daha çok isterim.yanlız ürgüp göreme bu mevsim veya o mevsim değil her mevsim olabilecek bir yer.Bir de arkadaşlarımdam aldığım bilgilerde mükemmel olduğunu öğrendiğim ve fotolarını gördüğüm oteller var. Bu arada bizim insignialar peri bacalarının altında ne kadar şık durur bir düşünsenize.Ben burda kimsenin oyunu değişrtirmesi yönünde baskı yapmıyorum ancak oyların bu kriteler düşünülerek tekrar gözden geçirilmesinin daha faydalı olacağı düşüncesindeyim. Bu arad ben organizasyona yönelik baskılara başlyorum .hem opel hem de aksesuar ve lpg firmaları üzerinden....saygılar sevgiler
Not: Benim dün organizasyon sırasında gördüğüm ve konuştuğumuz bütün üyeler ürgüp göremeyi tercih etti . Bir de lütfen olaya bu güne kadar bizim aramızda olamaış daha orta ve doğu anadolu tarafındaki arkadaşlarımız açısından da bakın. Sonuçte insigniateam hepimzin ailesi.... İstanbuldaki İzmirdeki arkadaşlar bu konuda bu bağlamda düşünürlerse sevinirim.saygılar
Birkaç gün içinde fazla sayıda olan seçeneği ikiye indirip tarih seçenekleri ile birlikte oylamaya geçeceğiz.Böylece diğer illere veya bölgeler oy veren arkadaşlar ikinci seçenekleri olan yere oy vereckler böylece iyi bir bölge ayarlaması yapmış olacağız.
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Birkaç gün içinde fazla sayıda olan seçeneği ikiye indirip tarih seçenekleri ile birlikte oylamaya geçeceğiz.Böylece diğer illere veya bölgeler oy veren arkadaşlar ikinci seçenekleri olan yere oy vereckler böylece iyi bir bölge ayarlaması yapmış olacağız.
2 turlu seçime girdik hadi hayırlısı
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yorum