Ynt: EVET ARKADAŞLAR YENİ TÜRKİYE BULUŞMASININ YERİ VE TARİHİ????????
Vallahi bir gittim geldim ortalik senlenmis.su an secenekler eskisehir ve bursa gibi duruyor.bence urgup goreme de seceneklerde olmali.ortam mukemmel bizim siyah beyaz insignialari o ortamda dusunemiyorum. Fotograflar da mukemmel olur....bence diger secenek kesinlikle eskisehir zaten oraya sozumuz var gidecegiz diye. Eger bu sekilde yapamazsak o sehirde biz bir ankara organizasyonu yapacagiz......
Zafer kardesim eskisehirde oranizasyon yapmak icin uye sayisi onemli degil. Bizim bundan onceki organizasyonmuzu yaptigimiz bolu ve duzcede aktif uye sayisi bir elin parmaklarini gecmez.olay birlkte daha once gormedigimiz ve genelde herkese yakin olabileck yerler olmasi.mesela abant ,ankara ,istanbul organizasyonlarinda en az 30 35 aracla birlikteligi sagladik. Eskisehir de mekezi sayolabilecek yeterince aktif ve guzel bir sehirimiz.mesela seceneklerden bursa ilimiz daha yeni yeni aktive oldu ancak herkesin gormek isteyebilecegi bir sehir.urgupde uyemiz belki de hic yok ancak ailelerin gormek isteyecegi cok guzel bir yer. Bilmem anlatabildim mi? Saygilar sevgiler
En son Antalyaya gidişim balayı vesilesi ile gecen yaz oldu giderken tabi gezelim hesabı ağır ağır gittik cezasız belasız dönüşte yine aynı 110 -120 gidiyorum bi tane çok sevgili bir arkadaş arkadan deli gibi sellektör yapınca madem öyle dedim dip gaza hopp 2 km sonra radar hay Allah dedim o kadar yavaş yavaş git bir kere hızlandım radar neyse aldık cezayı elimize 180 le girmeme rağmen sağolsun 130 la girmiş muamelesi neyse Ankara şereflikoçhisarı geçtim artık Ankaraya girmeme son 30 - 40 km yine 2 tane araba kapışıyor biri sağıma biri soluma yanaştı hadi gazlayalım hesabı Ankaralı bebeler ee iyi yine bir dip gaz 187 ile radar girdim bu kadar tesadüf anca olur oda sağolsun böyle böyle daha bir saat önce girdim radara insaf dedim poliste sana insaf dedi radar olmasaydı daha basıyordun dedi benle basanalar ise girmedi
oda sağolsun 130 muamelesi yaptı artık Antalya -Ankara yolu benim gözümde bitmiştir
Neyse beyler antalyayi eledik sanirim haha haha. Yorumlar gelsin daha sure var tartisa tartisa bulacagiz dogru yeri ve zamani. En sonunda yerlerin sayisina gore yine bir oylama acar hem zamani hem de yeri ayarlariz......
Yorum