Arkadaşlar grubumuza çok sayıda yeni ve aktif üyemiz katıldı.Artık iyice büyük bir topluluk oluştu. Son buluşmamızın üzerinden de belirli bir süre geçti. Bu yeni arkadaşlarla ve eski dostlarla bir buluşma zamanı da yaklaştı bence. Ben de başlangıç manasında bir başlık açayım dedim. Sizlerin yorumları ile yeni buluşma adresimiz ve zamanını belirleme hazırlıklarına başlayalım. tatil dönemi de bittiği ve herkesin yavaş yavaş memleketlerine döndüğü bu dönemde yorumlarınızla bu buluşmayı şekillendirebilriz. Adını da Büyük Türkiye Buluşması 2 olarak koyabilriz. Haydi bakalım yorumlar başlasın.....Herkese saygılar ve sevgiler................ oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
EVET ARKADAŞLAR YENİ TÜRKİYE BULUŞMASININ YERİ VE TARİHİ????????
Collapse
X
-
Ynt: EVET ARKADAŞLAR YENİ TÜRKİYE BULUŞMASININ YERİ VE TARİHİ????????
Tatil seni
iyi gaza getirmiş Dr um
Bayramı atlatalım derim2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Ben de zaten bayram sonrası için konuşuyorum Dr abim. Ama planı en az 1 1.5 ay önceden konuşamk lazım diye düşündüm.saygılar sevgiler2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23ÇEŞME'de yapın2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOlursa bu sefer Eskişehir olsun bence gecen buluşma anketinde direkten donmuştu bu sefer olur bu isF30 Sport+
Yorum
Yorum