Merterdeki otele rezerve yaptırıyorum( 15 kişi bu gün için)
Persembe mi cuma mi derken, kararsizliginizdan ve bugun bu saatte verilen kararinizdan dolayi sizleri tebrik ederim.
bunlar hep fatihin suçu nasıl organizatörsün kardeşim anca atıp tutmayı bilirsin volkanı geçtim diye milleti kandırıyorsun sonra organizasyonu unutuyorsun allah şaşırtır adamı bak
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
...
...
bunlar hep fatihin suçu nasıl organizatörsün kardeşim anca atıp tutmayı bilirsin volkanı geçtim diye milleti kandırıyorsun sonra organizasyonu unutuyorsun allah şaşırtır adamı bak
Volkancığım Dikkatini çekerse İftar Sorumlumuz Sufyan hocam bu lafları ona mı yönlendireyim haha haha
Geçen gün bir Spontene planladın bu işlerin basit olmadığını anlamışındır diye düşünüyorum diğer bir tarafta hep uçlarda bizler olursak olmuyor sizlerin ve diğer üyelerinde bu tür buluşmalar planlayıp hayata geçirmeleri gerekiyor bu site bir fatih bir al bir velinin tekeli değil unutmamak lazım hep beraber nice mutlu etkinliklerde buluşacağız her zaman sizleri destekliyeceğiz
Volkanım bir şeyi yıkmak çok kolaydır ama yapmak çok zordur
Bu sitede seni geçecek tek kişi benim unutma seni gölgemle geçerim haha haha
Allah Muhabbetimizi artırsın.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Güzel bir akşam geçirdik, bol yemekli diyemiyeceğim ama bol sohbetli bol yer değiştirmeli keyifli bir buluşma oldu.. Tüm katılanlara, katılmak isteyipte katılamayanlara ve katılmak için yola çıkıpta geri dönenlere teşekkürler
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Güzel bir akşam geçirdik, bol yemekli diyemiyeceğim ama bol sohbetli bol yer değiştirmeli keyifli bir buluşma oldu.. Tüm katılanlara, katılmak isteyipte katılamayanlara ve katılmak için yola çıkıpta geri dönenlere teşekkürler
kafama bi taş geldi
ben taşı havaya attım ama hedefi buldu demekki haha
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
kafama bi taş geldi
ben taşı havaya attım ama hedefi buldu demekki haha
ahmet foto yokmu, açmı kaldınız, niçin öle yazdın, bol yemekli olmasada diye yazmışın?
...
...
Volkancığım Dikkatini çekerse İftar Sorumlumuz Sufyan hocam bu lafları ona mı yönlendireyim haha haha
Geçen gün bir Spontene planladın bu işlerin basit olmadığını anlamışındır diye düşünüyorum diğer bir tarafta hep uçlarda bizler olursak olmuyor sizlerin ve diğer üyelerinde bu tür buluşmalar planlayıp hayata geçirmeleri gerekiyor bu site bir fatih bir al bir velinin tekeli değil unutmamak lazım hep beraber nice mutlu etkinliklerde buluşacağız her zaman sizleri destekliyeceğiz
Volkanım bir şeyi yıkmak çok kolaydır ama yapmak çok zordur
Bu sitede seni geçecek tek kişi benim unutma seni gölgemle geçerim haha haha
Allah Muhabbetimizi artırsın.
Öyle sarsırdınızki gözünüz birbirinizden başkasını görmüyor Allah muhabbetinizi artırsın
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yorum