Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 İZMİR AĞUSTOS BULUŞMASI YAPALIM! İZMİRLİLER HADİİ :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2011 İZMİR AĞUSTOS BULUŞMASI YAPALIM! İZMİRLİLER HADİİ

Orjinal yazı sahibi: cekY
    Eline sağlık Faruk abi.Keşke otoparktan çıkarkende gündüz farlarıyla gece çekimi yapsaydım.daha güzel görünürlerdi
    rica ederim uğur kardeşim, evet bir video çekimi ister tabii ki fakat bir tane sunrooflu bulcaz artık, onun içinden çekim yapmak daha güzel olur, emre abi izmir'e geldiğinde artık onun arabadan bunu yaparız ama dediğin gibi de güzel olurdu, aklımıza gelmedi işte

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
    İnşallah Ömer kardeşim, küçük bir kıvılcımın ateşe döndüğünde neler olabileceğini hepimiz iyi biliyoruz. Nice organizasyonlara... Tüm Katılan veya katılamayan üye arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum.
    aynen öyle abi kıvılcım ateşe dönüşecek inşallah, elimize işimizi aldıktan sonra daha rahat rahat buluşmalara organizasyonlara katılacağız inşallah, babadan istemeyle olacak işler değil bunlar kendi ayaklarımız üzerinde durmaya başladığımız zaman elimden geldiğince Tr çapında yapılan büyük buluşmalara katılmak istiyorum, bu forumda bulduğum kardeşlik duygusunu diğer forumlarda bulamadım, ayrıca bu forumda bulunan elit kişileri diğer forumlarda bulmak çok zor...

Yorum

5 araçmı vardı fotolar için tşkler djin in müzik tesisatı çekmedinmi faruk

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

abi bu uğur abinin DjiN'in bagajı zaten bütün büyüsü burda

ilk başta 5 araçtık 7'ye çıktık, aslında 9 olabilirdik ama iki abimizin işi çıktı gelemediler

Yorum

sol baştan kim kimdir isimleri de alsaydık ihihi

InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
            İnşallah Ömer kardeşim, küçük bir kıvılcımın ateşe döndüğünde neler olabileceğini hepimiz iyi biliyoruz. Nice organizasyonlara... Tüm Katılan veya katılamayan üye arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum.
            Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
            aynen öyle abi kıvılcım ateşe dönüşecek inşallah, elimize işimizi aldıktan sonra daha rahat rahat buluşmalara organizasyonlara katılacağız inşallah, babadan istemeyle olacak işler değil bunlar kendi ayaklarımız üzerinde durmaya başladığımız zaman elimden geldiğince Tr çapında yapılan büyük buluşmalara katılmak istiyorum, bu forumda bulduğum kardeşlik duygusunu diğer forumlarda bulamadım, ayrıca bu forumda bulunan elit kişileri diğer forumlarda bulmak çok zor...
            Evet, TR çapındaki bütün organizasyonlara bizlerde katılmak istiyoruz. Ancak, yer, zaman ve iş yoğunluğu nedeniyle bazen mümkün olamıyor.
            Ayrıca, dediğin gibi bu forum sayfasındaki abi, kardeşlik, sevgi ve saygı bir başkadır.

İZMİR NİCE ORGANİZASYONLARA….. clapclap clapclap clapclap

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              sol baştan kim kimdir isimleri de alsaydık ihihi

kırmızı tişörtlü murat abiden başlayıp dönüp karşısına geliyorum o zaman myanmaz(Murat abi), cekY(Uğur), 35oft23(ben ), platinum HD(Hünkar abi), DjiN(Uğur abi), cekY uğur kardeşimizin abisi, speed_emre (Emre kardeşim) ve taner(Taner abi)

Yorum

tesisat çok fazla tşkler faruk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
                  tesisat çok fazla tşkler faruk
                  rica ederim abi, ama çok temiz ve güzel bir sesi var, apaçi arabası gibi değil tizleri de çok güzel

Yorum

o yeeeee obaa obaa obaa

Yorum

Apaçilikten ziyade kaliteli ses almaya çalışmış Uğur abi.Bunuda başarmış.Çok hoşuma gitti valla.Elimde olsa hemen yaptırırım benimkinede aynısnı

Yorum

Apaçilikten ziyade kaliteli ses almaya çalışmış Uğur abi.Bunuda başarmış.Çok hoşuma gitti valla.Elimde olsa hemen yaptırırım benimkinede aynısnı
                        yok kardeşim, uğur abinin araçta apaçilikten eser yok zaten bir de öyle basit paralarla yapılmış bir sistem değil kamasonic premium marka değil o parçalar haha

Yorum

Evet abi.Dün dinledik.Acayip hoşuma gitti valla .d

Yorum

bass'ı açsaydı görecektin cümbüşü

Yorum

Bu kadarı bile yeterli geldi bana.Açığını düşünemiyorum bile!

Yorum

Bu kadarı bile yeterli geldi bana.Açığını düşünemiyorum bile!

Yorum

İşleniyor...
                                X