Ynt: 2011 İZMİR AĞUSTOS BULUŞMASI YAPALIM! İZMİRLİLER HADİİ
ewet ınsıgnıa team aılesı guzel bır bulusmaydı gercektende hos guzel bır zaman vakıt gecırdık! malesef 10 araba olmadık 7 arabada kaldık napalım bıdahakıne allah nasıp ederse emre abıde gelır bu sefer 10 11 araba oluruz kesın dıyorum! fotolar farukta yarın yada sahurda yukler hepsını! en kısa zamanda tekrar bulusma yapmak lazım bayramdan sonra hemen ufakta bır ızmır turu attık butun mıllet bıze bakıyodu guzeldı cok ya cok umarım en kısa zamanda daha cok buyuruz ve daha guzel organızasyonlar yaparız
Güzel bir gece geçirdik.Sizlerle tanıştığımıza çok çok memnun olduk(Abim ve ben) İzmir turu yaparken kordon'da herkez bize bakıyordu.Gerçekten güzel bi gece oldu. Gelirken S350 ile ufak takıntımız oldu.O geçti biz geçtik.Yaklaşık 200km hızda.Tünele girdik yavaşladık ikimizde.Sonrasında biz öndeydik.Amcam basmadı. Daha sonra yol ayrımı vardı.Biz ayrıldık Bassaydı zaten çok rahat geçerdi bizi
aynen çok güzel bir buluşmaydı arkadaşlar fotolar bende en kısa zamanda paylaşacağım, makinenin usb kablosunu bulamadım gelen herkese çok teşekkürler, özellikle cekY uğur kardeşim ve abisine ve hünkar abiye aydından bize katıldıkları için teşekkür ederiz, ayrıca emre kardeşime, taner abiye, murat abiye uğur abiye de çok teşekkürler, evet kordondan geçerken beş araba özellikle uğur abinin araç çok dikkat çekti ama çok şekil gittik, beyaz koyu beyaz koyu renk şeklinde de sıralanmıştık, bayağı bir güzel buluşma oldu, artık önümüzdeki günlerde aramıza daha çok insan katarak karşınıza çıkacağız inşallah çeşme otobanında ufaktan da iki bmw avladım lpg'den benzine geçmeden, klimayı kapatmadan vites düşürmeden takıldım peşlerine ilki 4 kapı, hartge body kitli bir sedan 3 serisiydi, arkasından bu dediğim şekilde koptum, yetiştim ve geçtim, geçerken 230 km'yi devirmiştim, bmw gitmiyordu daha ikinci siyah 3 serisi coupe, ikisini de bilmiyorum hangi motor olduklarını, onu da aynı şekilde avladım, bu bmwler iyi kapanıyor ama son hızları sıkıntılı heralde, ben klima açık lpg de çok rahat yüksek hızlara çıktım, gerçi benzinden de gitti ama olsun ve bu heyecan fırtınasına rağmen acaip yakıt değerleri yaşamadım
Yorum