Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 İZMİR AĞUSTOS BULUŞMASI YAPALIM! İZMİRLİLER HADİİ :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2011 İZMİR AĞUSTOS BULUŞMASI YAPALIM! İZMİRLİLER HADİİ

1 saat kadar gecikebilirim. yemeğin ortasına yetişirim artık
    ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
    ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

bu arada tanere ulaşabildiniz mi? sesi çıkmıyor, olmazsa telden arayalım
      ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
      ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
        Emreler çoğaldı şehir ismi yazalım başına yada lakabı olsun
        Doğru diyorsun abi Emre Gurubu da kurarız yakında

Yorum

ezan olacak hala burdamısnız

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
            bu arada tanere ulaşabildiniz mi? sesi çıkmıyor, olmazsa telden arayalım
            Tanerle görüştüm gelecek ama 8 gibi size katılabilecek keyifli sohbetler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İzmirin güzel atmosferinde çekilmiş fotoğraflarınızı bekliyoruz
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

ewet ınsıgnıa team aılesı guzel bır bulusmaydı gercektende hos guzel bır zaman vakıt gecırdık! malesef 10 araba olmadık 7 arabada kaldık napalım bıdahakıne allah nasıp ederse emre abıde gelır bu sefer 10 11 araba oluruz kesın dıyorum! fotolar farukta yarın yada sahurda yukler hepsını! en kısa zamanda tekrar bulusma yapmak lazım bayramdan sonra hemen ufakta bır ızmır turu attık butun mıllet bıze bakıyodu guzeldı cok ya cok umarım en kısa zamanda daha cok buyuruz ve daha guzel organızasyonlar yaparız

Yorum

Güzel bir gece geçirdik.Sizlerle tanıştığımıza çok çok memnun olduk(Abim ve ben) İzmir turu yaparken kordon'da herkez bize bakıyordu.Gerçekten güzel bi gece oldu. Gelirken S350 ile ufak takıntımız oldu.O geçti biz geçtik.Yaklaşık 200km hızda.Tünele girdik yavaşladık ikimizde.Sonrasında biz öndeydik.Amcam basmadı. Daha sonra yol ayrımı vardı.Biz ayrıldık Bassaydı zaten çok rahat geçerdi bizi

Yorum

aynen çok güzel bir buluşmaydı arkadaşlar fotolar bende en kısa zamanda paylaşacağım, makinenin usb kablosunu bulamadım gelen herkese çok teşekkürler, özellikle cekY uğur kardeşim ve abisine ve hünkar abiye aydından bize katıldıkları için teşekkür ederiz, ayrıca emre kardeşime, taner abiye, murat abiye uğur abiye de çok teşekkürler, evet kordondan geçerken beş araba özellikle uğur abinin araç çok dikkat çekti ama çok şekil gittik, beyaz koyu beyaz koyu renk şeklinde de sıralanmıştık, bayağı bir güzel buluşma oldu, artık önümüzdeki günlerde aramıza daha çok insan katarak karşınıza çıkacağız inşallah çeşme otobanında ufaktan da iki bmw avladım lpg'den benzine geçmeden, klimayı kapatmadan vites düşürmeden takıldım peşlerine ilki 4 kapı, hartge body kitli bir sedan 3 serisiydi, arkasından bu dediğim şekilde koptum, yetiştim ve geçtim, geçerken 230 km'yi devirmiştim, bmw gitmiyordu daha ikinci siyah 3 serisi coupe, ikisini de bilmiyorum hangi motor olduklarını, onu da aynı şekilde avladım, bu bmwler iyi kapanıyor ama son hızları sıkıntılı heralde, ben klima açık lpg de çok rahat yüksek hızlara çıktım, gerçi benzinden de gitti ama olsun ve bu heyecan fırtınasına rağmen acaip yakıt değerleri yaşamadım

Yorum

çok iyi, daha nice buluşmalar olacak inşallah İzmir'de
                      fotoları merakla bekliyorum
                      InsigniaTEAM

Yorum

inşallah fotolar en kısa zamanda

Yorum

Bunu yürürken çektim.Hiç güzel çıkmadı ama önemli olan araç!

Yorum

Fotoları atsaydın abi yatmadan görürdüm uykum geldi
                            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

usb kablosunu bulamıyorum! maad yarın kesinkes atarım inşallah

Yorum

saolsun uğur kardeşim attı bi kaç tane burda daha herkes gelmeden

Yorum

İşleniyor...
                                X