Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 İZMİR AĞUSTOS BULUŞMASI YAPALIM! İZMİRLİLER HADİİ :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2011 İZMİR AĞUSTOS BULUŞMASI YAPALIM! İZMİRLİLER HADİİ

turkuaz da güzel bir yer var self servis oraya gitmiştim çeşitte bol abi orası güzel olabilir hem açık havada yeme imkanımız da var

Yorum

Selamlar;

Ben Turkuaz fikrine katılıyorum.Otoparkları musait.

Ben Cumartesi akşam katılamam sanırım. Cuma gunu akşam 7.30-8.00 gibi bir bulusma ayarlama durumumuz olursa benim için uygun gibi gorunuyor.

Yorum

turkuaz biraz daha merkezi hakkaten, bornova biraz uzak kalıyor gibi, turkuaz olursa güzel olur...

Yorum

Gün olarak hangisi uygundur acaba size?

Yorum

hadı mıllet ızmır grubu nerde gorelım

Yorum

arkadaşlar şöyle yapalım; birkaç tane gün ve yer seçeneği koyalım yine geçen seferki gibi, hangisi daha fazla oylanırsa orda buluşalım. bu arada inciraltında iftar için rezervasyonlu yer bulmak zor. dediğiniz gibi self servis olabilir. hatta buluşmanın gün içinde mi yoksa akşam yemeği şeklindemi olacağını bile oylayabiliriz.
              ama sonuçta bana hepsi uyar
              ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
              ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

iyi fikir de abi, fazla dallandırıp budaklandırmadan halletsek güzel olmaz mı, diyelim mesela cuma ya da cumartesi şu saatte şu yerde olsa, şu anda cekY uğur abi ve hünkar abi haricinde herkese hergün uyuyor, hünkar abi yazlıktan geleceğim dedi, onun için cuma ya da cumartesi gelmesi çok sorun olur mu olmaz mı bilmiyorum, uğur abi cumartesi çalışıyormuş ondan gelemeyebilirim dedi, bence cuma akşamı yapalım, cekY kardeşim de aydından biraderiyle çıkıp gelsin olsun bitsin, turkuaz'da güzel bir buluşma olur

Yorum

Cuma akşamıda gelebilirim.Eğer kalabalık olamayacaksak haftaya cuma veya cumartesi akşamına erteleriz.Önemli olan katılımı yüksek tutmak.Buluşma ve yemek yeri akşam 7.30-8.00'den itibaren turkuaz sahilevleri olsun.Şimdi günü ve katılımcıları kesinleştirelim.
                  İNSİGNİA COSMO (2010 M.) / 180 HP / DVD800 /PİANO BLACK/OLİMPİK BEYAZ.

Yorum

tamamdır arkadaslar nıhayet karar verebıldık cuma aksamı hayırlısıyla toplanalım turkuazda! yada bornovada yer sorun deıl toplanalımda gerısı kolay herkes forumu lutfen gun ıcınde bı kac kez baksın cep numaralarınızıda paylasalım arkadaslarla rahatlıkla ulasabılırız bırbırımıze hataolmaz problem olmaz ozaman hayırlısıyla bulusalım artık sonra ver coskuyu ızmıre bırazda turladıkmı tamamdır!

Yorum

BULUŞMA TARİHİ :12 Ağustos 2011 Cuma, 19:00
                      YER : İnciraltı Turkuaz Otoparkı

KATILIM LİSTESİ (kesin)
                      1-taner
                      2-platinum HD
                      3-myanmaz
                      4-DjiN
                      5-horozorhan
                      6-speed_emre
                      7-cekY
                      8-35OFT23

8 kişi olduk arkadaşlar, tarihi ben yazdım ama zannedersem herkese uyar gibi gözüküyor, nasıl iyi midir? kesin olmamakla birlikte 2-3 kişi daha gelebilir, BDIN, kozan ve namyelus da aramıza katılabilir...

Yorum

hadı ya ızmır grubu soyle bı en az 10 12 araba yapalım ya !!! nerde ızmırlıler

Yorum

Turkuaz'ın fiyatlar nasıl arkadaşlar? Gidipde kazık yemeyelim :P

Yorum

yok yok yemeyiz, güzel fiyatları var, fazla abartılı değil zaten self servis usülü açık büfe sen tepsiyle alıyorsun, kasada parasını ödüyorsun, seçenekler çok çeşitli, döner, pide, pizza, ev yemekleri, makarnalar, kebaplar vs vs hepsi mevcut... sizin için cuma sorun olmaz değil mi kardeşim?

Yorum

Sıkıntı değil.Ovada iş yok şuanda Tabi biradere söylemeli

Yorum

tamam kardeşim gecikmeyelim de seni de aramızda görmek isteriz, bayağı bir kalabalık olduk Allah nazardan saklasın hey maşallah, izmir uyanıyor!

Yorum

İşleniyor...
                                X