Ynt: 2011 İZMİR AĞUSTOS BULUŞMASI YAPALIM! İZMİRLİLER HADİİ
ne kadar? bu arada bugün izmirdeydim, ama sana haber veremedim kardeşim, hastaneye geldik sadece döndük sonra, fly audio gördüm yolda bi tane elektronikçi yapıyordu, 2.200 komple set, garantili, geri vites kamerası, navi cart curt montaj dahil bu fiyattı ve 6'ya bölerim dedi
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
ne kadar? bu arada bugün izmirdeydim, ama sana haber veremedim kardeşim, hastaneye geldik sadece döndük sonra, fly audio gördüm yolda bi tane elektronikçi yapıyordu, 2.200 komple set, garantili, geri vites kamerası, navi cart curt montaj dahil bu fiyattı ve 6'ya bölerim dedi
yarın ben surtasa gıtcem buyuk ıhtımalle onun fıyatınıda alırım sana cyclone takıyolar ama taksıtte yapıyorlar! yarın gtc yı bakıma goturcez 105.000 km bakımı 1100 tl den 900 tl ye ayarladım akude dahıl surtas ıyı rakam verıyor bakımlarda
[quote=35OFT23 ]
sürtaşta fly var mı?
[/quote
yok takmıyorlar! ama taktıkları cıhazda hata olursa hemen 1 e 1 aynısıyla degısıtıyorlar yanı kardesım! sorun yok yanı bak bı grup var ne guzel toplanıyo!
Arkadaşlar 11 Ağustos 2011 iftar yemeği buluşmamıza Bütün üyelerimizi ve yakın çevresini bekleriz...
......
Lütfen gelecek olanlar listeye isimlerini yazsınlar ve eğer yanında eşini kız arkadaşını ve normal arkadaşını getiricek olanlar varsa bunuda lütfen listeye ekleyin ona göre rezervasyon yapılacak şimdilik 30-40 işilik bir rezervasyon yaptırdık ufak tefek aşmalar sorun olmayacak. tanışmak ve daha iyi kaynaşmak amaçlı olarak ailemizi ve sevdiklerimizi de bizlerle bu güzel günde yanımızda görmeyi isteriz...
PROGRAM;
11 Ağustos 2011 Perşembe Akşamı
Saat 18:00 da G64 Forum Bornova Köprü altında buluşma
Saat 19:00 da Park bornova Keyf-i Sefa da keyifli bir iftar yemeği
Saat 22:00 da EGS Park Go-kart İTC şampiyonası bakalım kim az yemiş kim çok yemiş
iftar yemeği için menüsü aşağıdaki gibidir.
Menü fiyatı: 25,00 tl
İftar tabağı : Tereyağı, reçel, zeytin, hurma, peynir, domates, salatalık.
Çorba : Mercimek, domates, yayla, tavuk, ezogelin
1 porsiyon ızgara : karışık ızgara, piliç şiş, püreli tas kebabı, et sote, ızgara köfte, tandır
1 porsiyon salata yada yoğurt
1 porsiyon tatlı yada meyve
1 adet içecek.
BULUŞMA TARİHİ: 11-08-2011 Perşembe
BULUŞMA YERİ: G64 (Forum Bornova Köprü Altı)
BULUŞMA SAATİ: 18,00 18,30 arası
Bilgi için bana özel mesaj yada telefon ile ulaşabilirsiniz
TEL NO: 0505 525 27 83
Engin AKAR ( MaRLoX - BenD RaCeR ) Devamını GörDevamını Gör
Yorum