Ynt: 2011 İZMİR AĞUSTOS BULUŞMASI YAPALIM! İZMİRLİLER HADİİ
abi, bu sefer gitmeden önce bi sonraki buluşma tarihini de verelim ya, olmuyo böyle yeni birsürü izmirli üye var, 20 inç jantlı bir abi var siyah arabalı, o da sık sık giriyor siteye...
ewet izmir grubundan hala ses yok uyanın artık ve en sonunda ızmır patlasın yanı mutlaka ama mutlaka ızmır turu yapmalıyız bence kendımızı tanıtmalıyız!
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
murat abi, sen, ben, emre, taner abi, uğur abi, uğur aydından abisiyle katılır, kozan abi, filan daha bulalım abi, biz de en az bir on araba çıkaralım ya
Bak 10 sayısı sihirli istanbulda da ilk 10 sayı yi yakaladıktan sonra etkinlik deyince arkadaşlar daha bir katılımcı oluyordu.
Evet bende hazırım şöyle bir tur da atalım.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Evet bir hafta sonu sabah 10-11 gibi gün içinde kalabalık olan bir yerde buluşalım.Güzel bir şov yapalım İzmirlilere.
Orjinal yazı sahibi: myanmaz
bana da uyar aslında hergün problem değil de tanerin uğurun falan müsait olmayabilir. o yüzden haftasonu dedim. şöyle kalabalık bi buluşma olsa süper olur walla
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Her zaman
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
taner abim de burdaysa tamam
10 kişi yakalamak artık zor değil.Son buluşmada 6 araba oldu zaten
Yorum