Ynt: 2011 İZMİR AĞUSTOS BULUŞMASI YAPALIM! İZMİRLİLER HADİİ
Dün izmirdeydim o kadar cok insignia denk geldi ki yolda,plakalara baktım tanıdık mı diye ama hatırladıgım yoktu.sabah havaalanında 2 tane yatıyodu biri 34 plakaydı,forumda bi beyaz vardı ögle saatlerinde inciraltında siyah dizel vardı aksamustu,yolda da 3 tane geçti yanımdan.masallah potansiyel var izmirde ama foruma yönlendirmek lazım.onuda en iyi ömer yapar herhalde )
her gordugumuz ınsıgnıa yolda dururken yada yol keserken kart verdıklerımız okadar cok varkı evımın dıbınde 2 tane ınsıgnıa var ıkısıylede konustum bakarım ederım dedı yanı ugrasmaya mılletın vaktı yok sanırım dunde servıste 20'' jantlı vardı kartı aldı ıslerım yogun dedı gelemem dedı yanı ızmır turu yaparsak sayet belkı bı kac araba bıze katılabılır
yok ya estafirullah ben çeşmeden fazla yönlendiremem sen geliyor musun yiğit kardeşim peki? şu anda sekiz araba gibi gözüküyor, ama ne olur bilinmez, sende bişeyler var mı emre?
katılsa keşke , bende şimdi izmirden geldim kardeşim, fazla kalmadım, kuzeni hastaneye getirdim, bizimkiyle geldik, lpg ayarlattım bujiler değişti araba şu anda maşallah mükemmel durumda ne titreme ne silkme, ne güç düşüklüğü, tam oldu araç bir de beyaz ampul aldım sislere, çok kıyak oldu
gelin kardeşim ya, güzel olacak inşallah, bak parlattım bugün arabayı Allah nazardan saklasın, hepimizin arabasını tabii ki de bayağı bir güzel duruyor bir de koyu renk de temizlik yapmak ayrı bir güzel
Yorum