Ynt: "HOŞGELDİN RAMAZAN" Büyük ANKARA İftar Yemeği
Diadavidoff + arkadaşı
Di_eM
Trabzon61 + Eşi + Dodosu
BerkerCELİK + BZeynep Detailing
eymenkul + BİRİ
Cemil Nişankaya
Ted79
CRR
Destiny
Ufuk can
Evet arkadaslar saat 18.00 - 18.30 arası ankamall her zaman ki yerimizde toplanıp Ordan en geç 19.00 gibi hareket ediyoruz gelecek olanlar öğleden önce bildirirse sevinirim...
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Emre isa ve hakan abi yanliz mi geliyor?
Ben Diem le beraber geliyorum
İsa abi ile görüştüm eşi çocuklarla ilgileneceği için katılamıyor malum Zeynepcik daha çok ufak
Hakan abimi bilmiyorum?!?
Diadavidoff + arkadaşı
Di_eM
Trabzon61 + Eşi + Dodosu
BerkerCELİK + BZeynep Detailing
eymenkul + BİRİ
Cemil Nişankaya
Ted79
CRR
Destiny
Ufuk can
Evet arkadaslar saat 18.00 - 18.30 arası ankamall her zaman ki yerimizde toplanıp Ordan en geç 19.00 gibi hareket ediyoruz gelecek olanlar öğleden önce bildirirse sevinirim...
Vallahi cok ilginc ama ben emre ve dilara haric ha pardon bir d ufuk kardesim haric herkes birinciyim diyor. Bizim gonlumuzde butun kardeslerimiz abilerimiz birinci zaten ihihi ihihi
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Vallahi cok ilginc ama ben emre ve dilara haric ha pardon bir d ufuk kardesim haric herkes birinciyim diyor. Bizim gonlumuzde butun kardeslerimiz abilerimiz birinci zaten ihihi ihihi
Ben anlamam. Pite ilk ben girdim
Şaka bir yana, sizin gibi hoşgörülü, hoşsohbet, birbirine karşı saygılı insanlarla beraber olmak; bir etkinlikte sizinle birlikte olabilmek kesinlikle çok büyük bir şans diye düşünüyorum. Bu yüzden sadece bu buluşmaya değil, bu gruba dahil olan herkese teşekkür ediyorum. Umarım allah bu dostluğu/kardeşliği daim eder.
Yorum