bizde genel yoğunluk pazar toplandığımız için ayın 7'si bizler için uygun bir tarih gibi gözüküyor bakalım ayarlarız bişeyler mekanlar bize çalışıyor nasıl olsa
İftar yemekleri aile bireylerinin aynı sofrada toplanması açısındanda büyük önem taşıyor sende bizim ailemizin önemli bir ferdi olduğundan ötürü sana ve genel katılım gösterebilecek kardeşlerimize en uygun tarihe ayrlamamız daha uygun olacak buluşmayı bu konuda ben bir ön çalışmaya giriştim zaten nerde olur nasıl olur diye tarihide kararlaştıralım bi konu açarım akşama detaylandırırız bu işi...
İftar yemekleri aile bireylerinin aynı sofrada toplanması açısındanda büyük önem taşıyor sende bizim ailemizin önemli bir ferdi olduğundan ötürü sana ve genel katılım gösterebilecek kardeşlerimize en uygun tarihe ayrlamamız daha uygun olacak buluşmayı bu konuda ben bir ön çalışmaya giriştim zaten nerde olur nasıl olur diye tarihide kararlaştıralım bi konu açarım akşama detaylandırırız bu işi...
Selam arkadaşlar yine kanımız kaynadı (malum havalar sıcak ondandır Ramazanın ilk haftası Pazar gününe denk gelen günde ilk iftarımızı İnsignia Team ailesiyle geçirmek isteyen kaç arkadaş bulunur? ve kaç kişi ile gelir . bunu belirleyelim ....
Ne dersiniz ?
bi liste oluşturalım artık, ankara ve istanbul grubu ayrı ayrı organize olcak sanırım, istanbul için burdan devam edelim, ankara için emre kardeşimiz yeni bi konu açmış zaten....
bakalım 2 haftası istanbula bende gelebilirim heralde ama tam belli değil o hafta bi gelsin bakalım
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Pc de sıkıntı vardı yeni açtım Angara lı dostlarımız gelecek diye sevinirken kendi toplantıları için konuşuyormuş neyse farketmez . onlar orada biz burada gönüller bir ya ona sevineyim şimdide
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yorum