Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İLK İftar Buluşması...!!!!!!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: İLK İftar Buluşması...!!!!!!!!

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
    Orjinal yazı sahibi: nuriozen
    Orjinal yazı sahibi: nuriozen
    Allah daha nice buluşmaları nasip eder ve buluşmalar dostluğu kardeşliği her zaman daim kılar ve pekiştirir,Çok güzel bir iftar buluşması olmuş
    Zayıflama konusunda şampiyon belli şuan için 91 den 87 ye geriledim ayrıca sigarayıda bıraktım gibi birşey çayı bile şekersiz içiyorum yahu Ramazan sonunda en çok kilo veren ben olacam
    Senmi sigarayı bıraktın? yapma be abi haha
    Bıraktım ile bıraktım gibi birşey arasında günde 3 dal sigara var
    Ramazandan sonra pakete devam edersin sen sıkma canını
    Hayırlısı diyelim Nurim
    Hayırlısı Emrem

Yorum

Vallahi fotolarıda görünce iç çekmedim değil Murat inşaallah bundan sonra daha sık katılırsın aramıza,renk katmışsın kardeşim..
      İnşaallah bir dahaki iftara katılacağım
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
        Vallahi fotolarıda görünce iç çekmedim değil Murat inşaallah bundan sonra daha sık katılırsın aramıza,renk katmışsın kardeşim..
        Sınıfta kalanlar için Kurtarma İftarı yaparız haha Bülent hocam daha ramazan bitmedi yaparız tabiki

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Mekan güzel, dostlar güzel, yine güzel bir buluşma olmuş. Sufyan hocamın ittirmesiyle olduğundan öncelikle onu ve katkı verenleri tebrik ediyoruz.

Kalbimiz sizinleydi, inşallah daha kalabalık ve birleştirici buluşmalar devam eder. İddia konusunda her ikinizi de destekliyorum, sağlık için kilo vermek şart. (Bozacının şahidi şıracı misali benim de kilo vermem gerekiiyor.)

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
            Artık yakanızdan düşmem abi merak etme....

Yorum

Çok güzel bir geceydi emeği geçen başta Sufyan abi olmak üzere herkese çok teşekkür ederim İstanbul'da yaşadığımın farkına tekrar vardım. Mükemmel bir atmosfer ve usul usul esen rüzgar eşliğinde iftarımızı yaptık.Herzaman olduğu gibi Fatih abi ve Volkanın çekişmeleri geceye renk kattı. Dönüş yolundada Fatih abiyle beraber yediklerimize hazmetmek acıylada yolda biraz gazladık. Tekrar teşekkürler...

Yorum

Çok güzel bir buluşma olmuş. Resimleri görünce insan orada olmak istiyor.
                İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

vay vay vay yine güzel hoş bir dostlar buluşması olmuş gelemediğim için bir kez daha cok üzüldüm ama elimde olmayan nedenler vardı ondan yani allah bizlerin mutlulugunu eksik etmesin

kilo verme işine gelince volkan kesin alır çünkü işin ucunda idda var volkan ver kiloları sana güveniyorum
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ted79
                    Mekan güzel, dostlar güzel, yine güzel bir buluşma olmuş. Sufyan hocamın ittirmesiyle olduğundan öncelikle onu ve katkı verenleri tebrik ediyoruz.

Kalbimiz sizinleydi, inşallah daha kalabalık ve birleştirici buluşmalar devam eder. İddia konusunda her ikinizi de destekliyorum, sağlık için kilo vermek şart. (Bozacının şahidi şıracı misali benim de kilo vermem gerekiiyor.)
                    Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                    Çok güzel bir geceydi emeği geçen başta Sufyan abi olmak üzere herkese çok teşekkür ederim İstanbul'da yaşadığımın farkına tekrar vardım. Mükemmel bir atmosfer ve usul usul esen rüzgar eşliğinde iftarımızı yaptık.Herzaman olduğu gibi Fatih abi ve Volkanın çekişmeleri geceye renk kattı. Dönüş yolundada Fatih abiyle beraber yediklerimize hazmetmek acıylada yolda biraz gazladık. Tekrar teşekkürler...
                    Ben çok birşey yapmadım sadece fitili ateşledim
                    sizlerde eşlik ettiniz (bazıları kalbiyle)
                    asıl iştirak ettiğiniz ben canı gönülden teşekkür eder katılımın daha fazla vede daha renkli geçmesini temenni ederim
                    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                    [center]

Yorum

valla fatihimin hiç şansı yok akşam o yediği yemekleri görünce anladım . akşam yemek açık büfeydi fatih büyük bir tabağa et koymuş 3 kilo garanti bende zannettim biz kalkıp almıyalım o bize getirmiş dağıtacak zannettim meğer kendi yiycekmiş hepsini peşine köfte dolmalar zeytin yağlılar ne arasan var en sonda 1.5 kilo tatlı üstünede meyve tabağı götürdü benim gördüklerim bunlardı .. orada fatihin fotoğrafını çekmişler girişe ascaklarmış bu arkadaş gelirse içeri almayın sakın diye fotoğrafın altınada kuzu canavarı yazmışlar haha haha haha haha haha haha haha haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                        valla fatihimin hiç şansı yok akşam o yediği yemekleri görünce anladım . akşam yemek açık büfeydi fatih büyük bir tabağa et koymuş 3 kilo garanti bende zannettim biz kalkıp almıyalım o bize getirmiş dağıtacak zannettim meğer kendi yiycekmiş hepsini peşine köfte dolmalar zeytin yağlılar ne arasan var en sonda 1.5 kilo tatlı üstünede meyve tabağı götürdü benim gördüklerim bunlardı .. orada fatihin fotoğrafını çekmişler girişe ascaklarmış bu arkadaş gelirse içeri almayın sakın diye fotoğrafın altınada kuzu canavarı yazmışlar haha haha haha haha haha haha haha haha

haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha

volkan sen fatih abiden geri kalmamışındır umarım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                          haha haha haha haha haha haha haha
                          Volkan bir harikasın, Çok güzel bir iftar yemeği olmuş Allah devamını getirsin.

Yorum

Beni Tanıyan Tanır ;

Volkan yemekleri kontrol edince ilk dediği cümleyi söylüyor "bu adamlar benden zarar eder niye volkan lan ben bir oturuşta 1.5 kg kuzu tandır yerim dedi" gerisini siz düşünün anlatmaya gerek yok evet volkanın bahsettiği yemekleri yedim ama volkan kadar değil haha haha bu arada gizli bir yemek düşmanı daha vardı Sufyan hocam çaktırmadan bizden aşağı kalmadı

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

valla kardeşim her zaman iddayı severim ama fatihle yemek konusunda yarişa haayatta girmem 3 gün aç bırak fatihi ver önüne sonra danayı koca danayı yer valla haha haha haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                                Beni Tanıyan Tanır ;

Volkan yemekleri kontrol edince ilk dediği cümleyi söylüyor "bu adamlar benden zarar eder niye volkan lan ben bir oturuşta 1.5 kg kuzu tandır yerim dedi" gerisini siz düşünün anlatmaya gerek yok evet volkanın bahsettiği yemekleri yedim ama volkan kadar değil haha haha bu arada gizli bir yemek düşmanı daha vardı Sufyan hocam çaktırmadan bizden aşağı kalmadı
                                Allah Mekan sahiplerine sabır ihsan eylesin haha haha haha haha

Yorum

İşleniyor...
                                X